Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.043.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43694370437143724373
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Pınar doğru söylemiş. Adem, baştan strateji ile gelmiş, mağdur edebiyatı yapıyor, SMS'e oynuyor demek istemiş. Tamamen doğru. Adem'in izleyenleri salak yerine koyması hoş bir şey mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 3 Haziran 2017; 3:30:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Berna gidecek gibi ekstrada algı yapmaya başladılar. Berna orda kalmayı istemiyor tarzı konuşuyorlar şuan.

acun berna yi kibrisa goturmez. berna kibristan once elenen son ya da sondan onceki isim olur bence de.

Acun mu götürüyor seyirci mi? Acun götürüyorsa bu kul hakkına girerki vebali büyük olur. Berna biraz şansli potalarla çok rahat kıbrısa gider. Sabriye ,Elif ve Gokhan ın Berna dan fazla sms alma ihtimali %0 dır. Adem ve İlhanı geçme şansı yok, Serhat ı ve özellikle Egodayı ise geçme şansı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 3 Haziran 2017; 2:55:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence Acun götürüyor yoksa geçen sene Damla Semih'i smste eleyemezdi. Hala inanmıyorum. Ya da Yattara-Nagihan, Özlem-Bozok oylamaları.

Şuan doğru dürüst Damla fanı göremezken Semih fanlarını hala her yerde görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 3 Haziran 2017; 2:58:23 >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Alakası yok Ahmet,Gökhan sırayla tokatlıyordu patatesi.
  • https://mobile.twitter.com/desifredevam

ilginc seyler var bazilarina da hak vermiyor degilim ozellikle berna ve elif e sort dayanmamasi ilhan in serhat in hastane molalari simarik furkinin cekim ekibi tarafindan bile sevilmemesi vs. takip etmekte fayda var

• quote:

Şahika düştüğünde Tarık Mengüç ilahi adalet demişti orda Adem'i destekleyip Tarık haksız diyenler bugünkü olayda Elif'i yeriyor. İkiyüzlüsünüz.

O zaman sen ilahi adalet diyen herkesin haksız olduğunu düşünüyorsun ? Bu söylediğinden bu mantık çıkıyor.

Ayrıca orada Tarık ilahi adalet demiyor ama Şahikaya "dürüst ol bak Allah seni nasıl düşürüyor" diyor. Şahikayı yalancılıkla suçluyor sonrada Allah'ın onu cezalandırdığını söylüyor. Sonuçta ilahi adalet ile aynı kapıya çıkıyor.

Tarık sonradan Şahika'dan özür diliyor.

Adem'in olayında ise oyunu onların hak ettiğini düşünerek kazanılınca böyle söylüyor. Elif parkurda takılsın veya takılmasın onu söyleyecekti mutlaka. Orada Ogeday'a da laf çarpıyor. Böbürlendiniz bak oyunu kaybettiniz demeye getiriyor.

Bu tarz laflara gerek var mı yok. Çünkü kaybeden karşı tarafı rahatsız edebilecek sözler bunlar. Tıpkı Ogeday böbürlenerek gereksiz şekilde bu parkurda benden hızlısı yok demesi gibi. İstatistikler ortada diyorsan eğer o zaman bu tarz laflar atman senin zayıflığını gösterir. Çünkü birilerine birşeyleri kanıtlama çabasına girmişsin demektir.

Sonrasında ise Elif'in kendini yırtıp büyük bir birikmişliğin getirdiği kin ve nefretten doğan mantıksızca ve yalan olan sözlerini duyuyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Orijinalden alıntı: rororo4

Ogeday Turabi Atakan gibi adamlar arasinda varlik gosteremez.

Sampiyon olsa bile etkisiz elemandir benim icin

gösterir, merak etme sen

Turabi Ogedayla barbie bebek gibi oynar

Yalnız Ogeday patates Hakan'la atış özürlüsü Doğukan'a benzemez

Turabi de Serhat, İlhan, Adem'e benzemiyo yalnız. Ogeday Turabi ile finale aynı hızda gelse bile Turabi'de öyle atışlara ısınma, 2 saat atamama, heyecan gibi bişey yok. Patır kütür indirir. Adamın performansının iyiliği rakiplerinin zayıflığından gelmiyor o sene Hilmicem'den de daha iyiydi neticede. Hilmicem dediğimiz adam da Ogeday'ı otlatır parkurda.

Hilmicem daha iyi değil miydi istatistiklerde ? Ben mi yanlış biliyorum.

• quote:

Bence Acun götürüyor yoksa geçen sene Damla Semih'i smste eleyemezdi. Hala inanmıyorum. Ya da Yattara-Nagihan, Özlem-Bozok oylamaları.

Şuan doğru dürüst Damla fanı göremezken Semih fanlarını hala her yerde görüyorum.

O noktadan sonra Damla elese ne olur Semih elese ne olur. Acun bununla mı uğraşacak. Semih'e duyulan antipati o kadar yüksekti ki Semih'i elemesi bana çok abes gelmiyor.

Semih şu an panorama da yorum yaptığı için ve onu sevenler böyle farklı bir sevgi duydukları için takip ediyor olmalı. Kim çıkıp ben Damla fanıyım yada o sırada Semih'i sevmediğim için Damla'ya oy attım diyecek ki ?

Yattara Nagihan özlem bozok olayını bilmiyorum.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Aynı kapı olduğunu ima ediyorsun ama aynı olay olmadığını söylüyorsun nasıl iş? İlahi adalet deyip karşısındakinin niyetini kötü düşünen herkes haksızdır. Adem de olsa bu geçerli Tarık da olsa kim olursa olsun bırakın şu Adem'i aklamaya çalışmayı. En azından Tarık özür dilemesini biliyor Adem onu da yapamıyor.

Oyunu hak edip hak etmediklerini Adem mi belirliyor da ilahi adalet diyor? Savunamazsınız bu laf çok yanlış. Böbürlenen de Ogeday değil Adem. İlk lafı Adem söylüyor farkındaysanız. Gökhan-Ogeday beraber sevinirken ordan laf atıyor sonra kendine laf gelince çekemiyor ve bu kuyruk acısını oyun sonunda Elif'e laf atarak gidermeye çalışıyor. Aklımız var da görebiliyoruz her şeyi. Siz de savunmak için hala oyun kazanmak için dedi diyorsunuz. Oyun kazanmak için söylüyorsa cümlenin sonuna ekleyecek ilahi adalet böyle işte kibirlenirseniz oyunu kazanamazsınız diye ama o direk Elif'i hedef gösterip düşmesine ilahi adalet diyor. Çünkü Ogeday'a eziliyor ve bunun acısını çıkarması şart.

Elif yalancı diyorsun, kinlenmiş diyorsun ama Adem'in surat ifadelerini görmüyorsun galiba yarışmayı iyi izle de nasıl tuhaf tuhaf baktığını gör. Elif kinleniyorsa Adem 10 kat kinleniyor rakip takıma.

Ayrıca Elif'in orda Adem'e laf atması en doğal hakkı çünkü kendisi oyunda Adem ile hiç muhatab olmamışken kendisine ilahi adalet gibi saçma sapan bir laf geliyor. Sanki adalet çemberini savunmak Adem'e düştü ya da oyunu kimin kazanacağının hakkını Adem veriyormuş gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 3 Haziran 2017; 3:19:9 >

Bir insan neden desteklemediği isim olan Damlaya ona oy atsın? Sırf Semih anticiliğinden mi? Peki bunun yüzdesi ne olur? Hadi belli bir miktar kişi oy atar fakat burdaki ankette bile %5 i gören Damla %50 yi gören Semih'i eliyor hiç inandırıcı değil hem de hiç. Hani ankette %25lerde oy alır da anlarız fakat aradaki fark o derece büyükken Semih'i normal bir oylamada elediğini düşünmek çok saçma.
  • quote:

Aynı kapı olduğunu ima ediyorsun ama aynı olay olmadığını söylüyorsun nasıl iş? İlahi adalet deyip karşısındakinin niyetini kötü düşünen herkes haksızdır. Adem de olsa bu geçerli Tarık da olsa kim olursa olsun bırakın şu Adem'i aklamaya çalışmayı. En azından Tarık özür dilemesini biliyor Adem onu da yapamıyor.

Oyunu hak edip hak etmediklerini Adem mi belirliyor da ilahi adalet diyor? Savunamazsınız bu laf çok yanlış. Böbürlenen de Ogeday değil Adem. İlk lafı Adem söylüyor farkındaysanız. Gökhan-Ogeday beraber sevinirken ordan laf atıyor sonra kendine laf gelince çekemiyor ve bu kuyruk acısını oyun sonunda Elif'e laf atarak gidermeye çalışıyor. Aklımız var da görebiliyoruz her şeyi. Siz de savunmak için hala oyun kazanmak için dedi diyorsunuz. Oyun kazanmak için söylüyorsa cümlenin sonuna ekleyecek ilahi adalet böyle işte kibirlenirseniz oyunu kazanamazsınız diye ama o direk Elif'i hedef gösterip düşmesine ilahi adalet diyor. Çünkü Ogeday'a eziliyor ve bunun acısını çıkarması şart.

Elif yalancı diyorsun, kinlenmiş diyorsun ama Adem'in surat ifadelerini görmüyorsun galiba yarışmayı iyi izle de nasıl tuhaf tuhaf baktığını gör. Elif kinleniyorsa Adem 10 kat kinleniyor rakip takıma.

Ayrıca Elif'in orda Adem'e laf atması en doğal hakkı çünkü kendisi oyunda Adem ile hiç muhatab olmamışken kendisine ilahi adalet gibi saçma sapan bir laf geliyor. Sanki adalet çemberini savunmak Adem'e düştü ya da oyunu kimin kazanacağının hakkını Adem veriyormuş gibi.

İlahi adalet demiyor ama onu demeye getiriyor bu yüzden aynı kapıya çıkıyor diyorum.

Kendi fikrimi söylüyorum. Kabul edersin veya etmezsin ama iftira atmaya çalışma. Adem'i aklama çalışıyorum diyorsan niyetimin kötü olduğunu düşünüyor olmalısın ki ilahi adalet konusunda haksızdır diyebilen birisi böyle karşısındakinin niyetini tam bilmeden iftira atmaya çalışmaz.

Defalarca gönüllüler araba ödülü dahil bizim hakkımızdı dediğinde onlar içinde aynı şeyi söyledin mi peki ?

İlk lafı Adem söylemiyor. İlk lafı bu parkurda en hızlısı benim diyerek rakibini küçük düşürmeye çalışan Ogeday söylüyor. Bu laflar rakibi tahrik eden sözlerdir.

Adem kibirlenirseniz oyunu kazanamazsınız deseydi çok daha büyük tepki çekerdi.

Burada Elif'in Adem ve Sabriye'ye olan kin ve nefretini bilmeyen kalmadı.

Evet birisine durup dururken kolay kolay yalan söylüyorsun diyerek iftira atmam mümkün değil. Elif ben Adem'e ne yaptımda bana böyle söylüyor, bana bu tavrı gösteriyor gibisinden konuşuyor ama hepimiz biliyoruz ki Elif uzun süreden beri Adem ve Sabriye'ye kin ve nefret duyuyor.

İkincisi Adem'in Furkanı söylemesinden bahsediyor. Oysa Ogeday Adem abi haklı bu seferde 4 lü ona gelip ricada bulunması gerekiyordu dediğinde ELİF AYNEN DİYEREK OGEDAYI ONAYLAMIŞTI. Şimdi oradan vurmaya çalışması yalancı olduğunu gösteriyor.

Benim düşüncem bu kabul edersin veya etmezsin.Ama kişiliklere laf edilmeden yarışmacılar ve olaylar hakkında tartışılırsa sevinirim.

Ayrıca Adem'in karşı tarafı rahatsız edebilecek bir söz olduğu için söylememesi gerektiğini yazdığım halde Adem'i aklamaya çalışıyorsunuz demen yazdığımı iyi idrak etmediğini gösteriyor.

Ayrıca her ilahi adalet karşısındakinin kötü niyetli olduğunu göstermez. Parkurda sen düşersin sonra rakibin düşer şartlar eşitlenir dersin ki ilahi adalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 3 Haziran 2017; 3:30:21 >

Kelime oyunu yapmaya alışmışsın ama bana sökmez. Senin kimi desteklediğini ve burda ne yazdıklarını biliyorum bence hiç o işlere girme. Hatta Adem'in dünkü olayda Gökhan'ı tehdit etmesine bile bahane bulmaya çalıştın şimdi konuşursak bunları da konuşmamız lazım ki aklamaya çalıştığını ortaya çıkarıyorsun. Yani söylediklerim yanlış değil sakın kelime oyunlarıyla beni vurmaya kalkma. İftira değil gerçekler bunlar kabul etmen lazım. Gönüllüler araba ödülü bizim hakkımız dediğinde kendileri üzülürken birbirlerine söylediler Adem gibi şahsı hedef alarak değil algı mı yapmaya çalışıyorsun yoksa iftira atma dediğin kişiye cevap yazarken sen mi olayları farklı yansıtıyorsun bunu bir düşün. Adem'in tepki çekip çekmemesi umrumda değil o lafı söylemeyecekti bu kadar basit ne yani daha ağır bir laf söylemek istememesinden dolayı bunu mu söyleyecek? Her aklına gelen kötü lafı direk karşısındakinin yüzüne mi söylüyorsun sen dışarda?

Elif Adem ve Sabriye'ye kin duyuyor derken sen iftira atmıyorsun ama ben sana Adem'i aklamaya çalışma deyince iftira atıyorum öyle mi? Saçmaladın. Elif kin duyuyorsa Adem 10 kat kin duyuyordur ve Adem nedense Sabriye dışında hiç kimseyle iyi anlaşamıyor acaba neden sorguladın mı hiç? Elif'in Ogeday'ı onaylamasında yanlış olan ne? Sabriye mi daha çok hak etti o adada kalmayı Furkan mı? Sadece yanında diye Sabriye'nin adada kalmayı daha çok hak ettiğini düşünen ve Elif'e ilahi adalet diyen Adem zaten hiç konuşmasın çünkü kendisini daha da rezil edecek. O yüzden ilahi adalet konularına girmesin diyoruz biz. Eğer ilahi adaletse o adadan gitmesi gereken ilk isim belli. Sabriye'ye laf gelince de hiç mırın kırın etmesin.

Kişiliklere laf edilmiyor burda yalancı, kin duyan Elif diyen sensin ben değil. Edilirse de çok dert etme o yarışmaya bunları bilerek katıldılar düzgün davransınlar o zaman kimse de kişiliklerine laf etmez. Adem'in karşı tarafı rahatsız edebilecek söz ettiğini söyleyen sen nedense Ogeday'ın egosundan dem vurup Adem'i haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Gayet iyi idrak ettim ben yazdıklarının arkasında dur ya da hiç yazma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 3 Haziran 2017; 3:39:1 >

• Turabi ve Hakan gibi tipler gelmesin bi zahmet All star'a.

Midemiz bulandı aynı tipleri görmekten. 2.kez gelecekler olmalı sadece.

• Burada Ogeday Adem'e hak veriyor ve 4 lü Furkanın yazılmasını istemiyorsa Adem'e gelip aynı şekilde rica etmesi gerekirdi diyor.

Elif de Ogedayın bu söylemine karşı Evet,aynen öyle diyerek onaylıyor.

Bugün ise Adem'in söylediği sözden fazlasıyla rahatsız olan Elif Adem'in Sabriye ve Furkan'ı aynı potaya koyarken önce kendi adaletini sorgulasın diyor. Daha önce yazan arkadaşlar gibi kendisinin pota konusunda kimleri yazdığını biliyoruz.

Buna benzer konuşmaları kendi benchlerinde yaptıklarını da biliyoruz.

• Bu Elif mi arkadaşlar ne kadar değişmiş.

• Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 3 Haziran 2017; 4:6:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Kardeş, (mersinaki) nickli arkadaş sorunlu birisi. Sen ne yazarsan yaz Adem'i savunacak. Adem'e tapınıyor. Kulu kölesi olmuş. Adem'in, ilahi adalet lafını bile sıvamaya çalışıyor. Ne yazarsan yaz, yazdığın her şeye itiraz edecek.

Defalarca seni uyardım halen hakaret etmeye devam ediyorsun. Kendine bunu yakıştırıyorsan etmeye devam et. Ama sana aynı şekilde yanıt vermeyeceğim. Şikayetimi eder geçerim haberin olsun. Senin seviyene hiçbir zaman inmeyeceğimi bilmelisin.

Seni onaylayanlar içinde aynı şeyler geçerli. Demek ki kendinize bunu yakıştırıyorsunuz.

Yazdıklarımı okusaydın Adem'in ilahi adaletini savunmadığımı anlardın.

İftira ve hakaret etmekte üstünüze yok. Tebrikler aferin size.

Böyle yazacaksan bir daha yazma dediğim halde nasıl bir çekememezlik varsa içinizde yazmadan duramıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

Kardeş, (mersinaki) nickli arkadaş sorunlu birisi. Sen ne yazarsan yaz Adem'i savunacak. Adem'e tapınıyor. Kulu kölesi olmuş. Adem'in, ilahi adalet lafını bile sıvamaya çalışıyor. Ne yazarsan yaz, yazdığın her şeye itiraz edecek.

Defalarca seni uyardım halen hakaret etmeye devam ediyorsun. Kendine bunu yakıştırıyorsan etmeye devam et. Ama sana aynı şekilde yanıt vermeyeceğim. Şikayetimi eder geçerim haberin olsun. Senin seviyene hiçbir zaman inmeyeceğimi bilmelisin.

Seni onaylayanlar içinde aynı şeyler geçerli. Demek ki kendinize bunu yakıştırıyorsunuz.

Yazdıklarımı okusaydın Adem'in ilahi adaletini savunmadığımı anlardın.

İftira ve hakaret etmekte üstünüze yok. Tebrikler aferin size.

Böyle yazacaksan bir daha yazma dediğim halde nasıl bir çekememezlik varsa içinizde yazmadan duramıyorsunuz.

Cevap vermeye korkuyorsun çünkü. Köşeye sıkışınca şikayet hemen. Kişiliğin ortada. Çatır çatır yüzüne karşı yazıyoruz. Sen utanıp korktuğun için mesajı şikayet ediyorsun. Kişiliğin ortada..! Köşeye sıkıştın. Foyan ortaya çıktı. Artık senin eline koz vermeyeceğim. Yandın kardeş, yandın...!

• quote:

Kelime oyunu yapmaya alışmışsın ama bana sökmez. Senin kimi desteklediğini ve burda ne yazdıklarını biliyorum bence hiç o işlere girme. Hatta Adem'in dünkü olayda Gökhan'ı tehdit etmesine bile bahane bulmaya çalıştın şimdi konuşursak bunları da konuşmamız lazım ki aklamaya çalıştığını ortaya çıkarıyorsun. Yani söylediklerim yanlış değil sakın kelime oyunlarıyla beni vurmaya kalkma. İftira değil gerçekler bunlar kabul etmen lazım. Gönüllüler araba ödülü bizim hakkımız dediğinde kendileri üzülürken birbirlerine söylediler Adem gibi şahsı hedef alarak değil algı mı yapmaya çalışıyorsun yoksa iftira atma dediğin kişiye cevap yazarken sen mi olayları farklı yansıtıyorsun bunu bir düşün. Adem'in tepki çekip çekmemesi umrumda değil o lafı söylemeyecekti bu kadar basit ne yani daha ağır bir laf söylemek istememesinden dolayı bunu mu söyleyecek? Her aklına gelen kötü lafı direk karşısındakinin yüzüne mi söylüyorsun sen dışarda?

Elif Adem ve Sabriye'ye kin duyuyor derken sen iftira atmıyorsun ama ben sana Adem'i aklamaya çalışma deyince iftira atıyorum öyle mi? Saçmaladın. Elif kin duyuyorsa Adem 10 kat kin duyuyordur ve Adem nedense Sabriye dışında hiç kimseyle iyi anlaşamıyor acaba neden sorguladın mı hiç? Elif'in Ogeday'ı onaylamasında yanlış olan ne? Sabriye mi daha çok hak etti o adada kalmayı Furkan mı? Sadece yanında diye Sabriye'nin adada kalmayı daha çok hak ettiğini düşünen ve Elif'e ilahi adalet diyen Adem zaten hiç konuşmasın çünkü kendisini daha da rezil edecek. O yüzden ilahi adalet konularına girmesin diyoruz biz. Eğer ilahi adaletse o adadan gitmesi gereken ilk isim belli. Sabriye'ye laf gelince de hiç mırın kırın etmesin.

Kişiliklere laf edilmiyor burda yalancı, kin duyan Elif diyen sensin ben değil. Edilirse de çok dert etme o yarışmaya bunları bilerek katıldılar düzgün davransınlar o zaman kimse de kişiliklerine laf etmez. Adem'in karşı tarafı rahatsız edebilecek söz ettiğini söyleyen sen nedense Ogeday'ın egosundan dem vurup Adem'i haklı çıkarmaya çalışıyorsun. Gayet iyi idrak ettim ben yazdıklarının arkasında dur ya da hiç yazma.

Kelime oyunu yapmıyorum. Dediklerim gayet açık. Adem'i aklamaya çalışıyorsun diyerek niyetimi bilmeden iftira atmışsın. Sonra da ilahi adalet lafını eleştiriyorsun.

Bahane bulmuyorum benim kişisel görüşlerim bunlar. Aynı fikirde olmadığımızda sizin gibi olayı kişiselleştirip o tarzda laflar atmıyorum. Senin fikrin sana benimkisi bana diyerek geçiyorum. Keşke biraz sizde öyle olsanız da buradaki kişilerle uğraşmak yerine olayları düzgünce tartışabilsek.

Neden algı yapmaya çalışayım ? Nedense konuları tartışmak yerine kişiselleştirmeyi tercih ediyorsunuz. Sebep ?

Ademin söylediği sözden konuyu benim her aklıma gelen kötü lafı direk karşımdakinin yüzüne söylemeye nasıl getirebildin çözemedim.

Elif'in Adem ve Sabriye ile büyük bir sorunu olduğunu dünya alem biliyor bir tek sen mi bilmiyorsun ? O zaman diyeceksin ki Elif'in ademe ne nefreti ne de kini var. Bunu nereden çıkartıyorsun ? Bende sana ona göre bir yanıt vereceğim.

Adem Sabriye dışında kimseyle mi anlaşamıyor ? Şahika neydi hani 4 lünün üzerine gidip ezmeye çalıştığı o düzgün insan. O kişi 1 tek Adem ile iyi arkadaştı biraz da Pınar ile olabilir, birleşmeden sonra belki Berna ile olabilir.

Elif'in Ogedayı onaylaması Adem'in Furkan'ı söylemesinde haklı olduğunu düşünmesi demek. Bu açık değil mi ? Sonradan Adem'i buradan vurmaya çalışıyorsa o zaman nedir sence ?

Furkan'ı yollayan kim Adem mi yoksa halkın iradesi mi ? Hani istemedikleri kişiler gittiğinde demek ki yanlış yapmışlar abi halkın takdiridir burada kalmamızı istiyorlarsa kalırız gitmemizi istiyorlarsa gideriz deyipte elendikten sonra bundan rahatsız mı olacaklar ?

HALK SABRİYEYİ SEÇTİ. SAYGI DUYMAKTAN BAŞKA BİRŞEY YAPAMAYIZ.

Sana Elif'in yalancı olduğunu kanıtladım. Durduk yere kimseye yalancı demem kanıtım olmadan bu şekilde ağır bir iftira atmam. Elif'in Ademe nefret duyduğunu dediğim gibi cümlealem biliyor.

Adem'i haklı çıkartmaya çalışmıyorum. TEKRAR EDEYİM BÜYÜK VE KALIN YAZAYIM DAHA İYİ ANLAŞILSIN.

ADEM'İN İLAHİ ADALET DEMESİ KAYBETMİŞ TARAFI RAHATSIZ EDER DEMEMELİYDİ. AYNI ŞEKİLDE OGEDAY DA BÖBÜRLENİP BURANIN EN HIZLISI BENİM DİYE RAKİBİ TAHRİK EDİCİ LAFLAR ETMEMELİYDİ. BURADA ADEM'İ HAKLI ÇIKARTTIĞIM BİRŞEY YOK.

• 
Sayfa: önceki 43694370437143724373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.