Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4345. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.580
Cevap
86
Favori
3.043.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43434344434543464347
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • oğlum bu serhat, adem zemin kaydirma dediğinde ayak kaydirma olarak dusunen adamdi. ne ara onun atakanin lafi oldugunu falan ogrenmis. iskillendim simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

oğlum bu serhat, adem zemin kaydirma dediğinde ayak kaydirma olarak dusunen adamdi. ne ara onun atakanin lafi oldugunu falan ogrenmis. iskillendim simdi

Röportaj zamanları yarışmacılara her şeyi öğretiyorlar. Soru soruyoruz, röportaj yapıyoruz ayağına ayağına yarışmacılara nasıl davranmaları gerektiğini anlatıyorlar. Yarışmacıları yönlendirme senaryo olayları röportaj aracılığıyla oluyor. O yüzden yarışmacılar 180 derece dönerek değişik davranmaya başlıyorlar. Buna ne olmuş böyle dememizin sebebi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

oğlum bu serhat, adem zemin kaydirma dediğinde ayak kaydirma olarak dusunen adamdi. ne ara onun atakanin lafi oldugunu falan ogrenmis. iskillendim simdi

Röportaj zamanları yarışmacılara her şeyi öğretiyorlar. Soru soruyoruz, röportaj yapıyoruz ayağına ayağına yarışmacılara nasıl davranmaları gerektiğini anlatıyorlar. Yarışmacıları yönlendirme senaryo olayları röportaj aracılığıyla oluyor. O yüzden yarışmacılar 180 derece dönerek değişik davranmaya başlıyorlar. Buna ne olmuş böyle dememizin sebebi bu.

bu elif garibanini uyaran yok mu

• venomstr kullanıcısına yanıt
    Bence bunun en büyük örneği Furkan. İlk günlerde rakibe saygısızlıkta sınır yapan yarışmacı son 20-30 bölümde kediye döndü. Rol yapmayı da biliyor tamamen değişim yaşadı davranış olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 2 Haziran 2017; 3:52:33 >
  • Arkadaşlar şimdi final 20 Haziranmış kaldı 18 gün, 4 kişi gidecek değil mi Kıbrısa ? Sema zaten garantiledi.

O zaman şu an 5 kişi daha elenecek her hafta elenseler 20 Haziranı geçiyor, kaç günde gidecekler toplu eleme falan mı olacak beni biri aydınlatırsa sevinirim.
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Finale 5 kişi gidecek söylemleri vardı. 5 kişi gitse 4 kişi elenir bir isim Pazartesi ya da Salı elense geriye 15 gün kalır 5 günde eleme olsa çok rahat yetiştirilir. Çünkü Kıbrıs oyunu da Dominik'te oynanacak ve kazanan direk final koltuğunda rakibini bekleyecek. 2 günlük oylama sonrası da rakibi belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Arkadaşlar şimdi final 20 Haziranmış kaldı 18 gün, 4 kişi gidecek değil mi Kıbrısa ? Sema zaten garantiledi.

O zaman şu an 5 kişi daha elenecek her hafta elenseler 20 Haziranı geçiyor, kaç günde gidecekler toplu eleme falan mı olacak beni biri aydınlatırsa sevinirim.

4 haziran 9'dan 8

7 haziran 8'den 7

11 haziran 7''den 6

14 haziran 6'dan 5 (dominikte son elenecek isim)

17 haziran finale yari finale kalacak isimler için son oyun

18 haziran üç kisilik çeyrek final sms

19 haziran yari final

20 haziran final

Taze taze tahminler

Pazar ünlüler adem sabriye aday gönüllüler berna Gökhan giden Gökhan

Çarşamba adem sabriye ogeday berna giden sabriye

Pazar adem ilhan burada berna elifle birlikte ogeday yazar ogeday berna yazarsa berna potaya girer berna tecrübeli bir yarışmacı nasil doğu Serenayi yazdıysa Berna Elif'i yazar elif berna adem ilhan potasında elif gider

Çarşamba adem ilhan ogeday berna giden berna

Tek sürpriz tablo iki dokunulmazlık kaybedilirse sabriye gidince ki bu bence imkansız adem serhat İlhan potası buradanda Serhat gider ogedaya ek olarak berna kalır bunun benzerini 2012 ve allstarda Begüm başarmıştı berna sabriye elendikten sonra yapılacak iki elemede adem serhat ilhan potası çıkarması lazım Kıbrıs'a gitmek elinde Begüm nasil hakani potaya sokmuştu hatirlayin

Kalan beşli Kıbrıs'a sema serhat İlhan adem ogeday
    Final oyunu ogeday serhat arasinda geçer diye düşünüyorum
    Yari finalde ilhan Serhat ya da serhat adem sms olursa reyting uçar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 2 Haziran 2017; 5:23:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Arkadaşlar şimdi final 20 Haziranmış kaldı 18 gün, 4 kişi gidecek değil mi Kıbrısa ? Sema zaten garantiledi.

4 haziran 9'dan 8

7 haziran 8'den 7

11 haziran 7''den 6

19 haziran yari final

20 haziran final

Taze taze tahminler

Pazar adem ilhan burada berna elifle birlikte ogeday yazar ogeday berna yazarsa berna potaya girer berna tecrübeli bir yarışmacı nasil doğu Serenayi yazdıysa Berna Elif'i yazar elif berna adem ilhan potasında elif gider

Tek sürpriz tablo iki dokunulmazlık kaybedilirse sabriye gidince ki bu bence imkansız adem serhat İlhan potası buradanda Serhat gider ogedaya ek olarak berna kalır bunun benzerini 2012 ve allstarda Begüm başarmıştı berna sabriye elendikten sonra yapılacak iki elemede adem serhat ilhan potası çıkarması lazım Kıbrıs'a gitmek elinde Begüm nasil hakani potaya sokmuştu hatirlayin

Eyvallah hocam şimdi oldu, final ogeday-adem olacak gibi geliyor bana da her ne kadar adem son haftalar berbat olsa da.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Sen nasıl bir seysin ya girim yorum okuyum dedim şurda ademde ademde savunmak icin var ya yapmadıgın sey kalmamıs bu bi yarısma herkez hata yapabilir orda yarısan abin veya kardesin bile olsa yine hatası oldu mu söyliyecen.gördugum en objektif olmayan ender insanlardan birisin senin gibileri gordukce giresim gelmiyor şu konuya ayrıca ekliyim onceden bende ademi severdim ama senin gibi fanları ve son yaptıgı hareketler kendinden iyice soguttu azcık dürüst olun be kardesim.

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Bence bunun en büyük örneği Furkan. İlk günlerde rakibe saygısızlıkta sınır yapan yarışmacı son 20-30 bölümde kediye döndü. Rol yapmayı da biliyor tamamen değişim yaşadı davranış olarak.

Furkan elemeden öncede saygısızlık yapıyordu rakibe son dokunulmazlık oyununu hatırla abuk subuk lafla etti

• furkan survivora geldiginde belki de en cok sevilen kisiydi. en cok sms i olan da 3. kisi. herkes taniyordu. sabriyeyi kac kisi taniyordu ya da seviyordu. zaman icinde oyle bir durum oldu ki sabriye furkani tokatladi. bundan furkan ve cevresinin ders cikarmasi gerekirken, kendimi survivorda nasil gosterdim demesi gerekirken kardesinin twitterinda falan hala ergen ergen şeyler var. bunlar bu kafayla havuçun genc yasta kazandigi sempatiyi mahveder. sahika gibi bir kadina boyundan buyuk artistlikler yaparsan halkin gozunden dusersin boyle

• Şu yarışmayı Sema kazanır inşAllah. Adem kazanırsa zaten iyi bi söverim açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

4 haziran 9'dan 8

7 haziran 8'den 7

11 haziran 7''den 6

19 haziran yari final

20 haziran final

Taze taze tahminler

Hızlandırılmış turlarda zaten haftada 2 eleme olacak ama benim asıl merak ettiğim haftada 4 dokunulmazlık oyunu varken ne ara büyük ödül verecekler. Geçen sene ABD ödüllerinde rekor kırılmış ve 4-5 tane sadece ABD büyük ödülü vermişlerdi. Ama 2 hafta kalmış halen Acun ile 2 el pes atmak için çırpınıyorlar. Demekki ya geçen sene bu ödüllerden bir hayli kar edemediler ya da bu seneki reyting kuraklığının mağduriyetini azaltmak istiyorlar. Halen enlerin, ilklerin survivoru diye yarışmacıları kandırdıkları gibi seyirciyi de kandırabildiklerini sanıp komik duruma düşüyorlar.Araba ödülüne sponsor bulup verdiler şimdi türk televizyonlarında ilk dedikleri ödül ne çok merak ediyorum.Yoksa Acun megalomaninin zirvesine vardı da kendini dün gece büyük ödül diye mi sundu.

Ademi tutmama rağmen bazı hareketleri komiklikle iticilik arasında gidip geliyor. Dün kendine uygun bir oyun bulunca Güldür güldür'deki Şevket karakteri gibi "en sevdiğim..en sevdiğim" diye haykırması başlarda güldürdü ve onun adına utandım ama sonra sürekli tekrarlar itici gelmeye başladı. Bunu kendine yapma Adem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winner_king -- 2 Haziran 2017; 9:36:45 >

• Venezuela gezisi ve nba final serisinden bir mac kesin bence

• Fragmanda Adem, Ogeday'a "Sen ancak ben düştüğüm zaman kazanabilirsin" diyor. Demek ki sen hep düşüyorsun. Zaten istatistiklerden de belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 2 Haziran 2017; 13:24:48 >
  • Sema Apak bence bu yarışmayı kazanmayı hak ediyor. Eşinden ayrı çoluk çocuk okutacak eşi elde avuçta ne varsa kumarda yemiş , bari buradan gelenle bir hayatları olsun. Tek çekincem magazinel olmadığından Acun'un hiçbiryerde işine yaramayacağını düşünmem. Eğer onun işine yaramazsa ilerde neden 1. yapsın ki değil mi? Halk oyuymuş falan mış hikaye bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yosunkaya

Sema Apak bence bu yarışmayı kazanmayı hak ediyor. Eşinden ayrı çoluk çocuk okutacak eşi elde avuçta ne varsa kumarda yemiş , bari buradan gelenle bir hayatları olsun. Tek çekincem magazinel olmadığından Acun'un hiçbiryerde işine yaramayacağını düşünmem. Eğer onun işine yaramazsa ilerde neden 1. yapsın ki değil mi? Halk oyuymuş falan mış hikaye bence.

şunu ademciler dese ne fakir edebiyati kalirdi ne bir sey.

yanlis anlama sozum sana degil. semayi istedigin sebepten destekleyebilirsin. burda 40 kere semanin maddi durumunun kotu oldugu konusuldu bir kere sema ve fakir edebiyati laflari yanyana gelmedi. ademin maddi durumu gayet yerinde ve hic lafi yapilmamasina ragmen sanki adem fakir onu destekleyin denmis gibi bir hava estiriliyor.

adam tartismalara girip ben hakliyim dedigi icin olay, adem fakirim diyor'a kadar geldi

• Gelin kabul edin bizde semihciydik atakan kazandi eyvallah dedik hakani yiğiti destekledik turabi kazandı murati destekledik hilmicem kazandi hepsi iyi yarışmacıydi kazananlarin bu nasil kazandı dediğim biri yok hepsi katıldığı sene en iyilerin başındaydi bu sene eğer adem kazanirsa tarihte bir ilk olur adem performansta elenenleri katarsak 9-10.sirada yani çok düşük bir sıra sanmıyorum semada kazanamaz Nagihan gibi çeyrek final smsde elenir ya ogeday ya İlhan gibi duruyor

Finale kalma oyununu kazananlara göre kazanan

Ogeday kazanirsa ogeday
    Adem kazanirsa yari finalden gelen kişiye göre 50-50
    İlhan kazanırsa ilhan
    Sema kazanırsa yari finalden gelen
    Serhat kazanırsa gelen kişiye göre 50-50

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 2 Haziran 2017; 11:46:26 >
  • performansa göre objektif değerlendirme yapacak olursak bu sene 3 kişi hakediyor

sema,serhat,ogeday, diğerlerinin hepsinin performansı düşük, adem ise genel anlamda performansı düşük kötü demeyelim ama şampiyon olmak için yeterli değil şurada kalan 10 günde isterse 5 vites artırsın artık kurtaramaz,zaten oyunlarda birçok alanda başarısız bu konu defalarca gündeme getirildi
    5ayda sembol alamadı
    yüzemiyor,boğuluyor
    gözler bağlı oyunda oynayamıyor
    puzzle ise hiç yapamıyor yani öyle böyle değil acun çoluk çocuk puzzle koyarsa anca öyle
    denge oyunlarında iyi değil

bu saydıklarım mevcut etap oyunlarının nerdeyse %80'i,eğer hiçkimse elenmeseydi heralde 10uncu sırada olurdu bu istatistikler
    ogeday bilerek her oyunda ,oyun ne olursa olsun ademi seçiyor

ademi destekleyenler ilk 1 ay performans üzerinden değerlendirme yaparken,sonra baktılar performans iyi değil bu defa erdi jargonundan algı yapmaya başladılar:BİZE PERFORMANS DEĞİL ADAMLIK LAZIM..gibi sloglanlarla algılar yapmaya çalıştılar

survivor adamlık yarışması değil eğer öyle olsaydı iki defa üstüstü pembe don giyen önüne gelene küfür eden,kum torbası ve çubukla erkek cinsel organı yapıp kızlara gösteren barzo turabi şampiyon olmazdı

düğüm final oyunlarında çözülecek,5 kişinin çeyrek,yarı final,son 2 şeklinde sıralanmasına göre şampiyon belli olacak

• Adem sampiyon olamazsa acunun ellerinden operim. Bir arkadasim sen emin olma Acun oyle seyler yapar ki o Adem bu Adem mi dersin demisti. Survivor expertiydi cocuk hakliymis. benim ilk tecrubemdi bilemedim. acun gercekten tam bir cin.

önce 4lüyü uyardı, insanliktan cikma noktasindaki davranislarini minimize ettiler -> halk adem dortluye yanasiyor olarak gordu

sadece adem icin degil unlulerden azalsin diye uzun zamandir gonullulere bakan oyunlar koydu = hiz ve atistan faydalanan ademin performansi dustu

kiytirik volkan potasinda sabriyeyi korumus imaji verdirdi, adem de ekmeklerine yag surdu =4lu melaike oldu

nefret objesi furkani uyara uyara cicek cocuk yapti = en cok sovulen dh de bile aglamadigi kaldi milletin

panoramada patates uzerinden adem cok guclu, adem ceketini koysa finalde laflari ettirdi = insanlarda nefret uyandirtip 'o zaman ademi durdururuz' havasi yaratti

son perde olarak ademin destegi azaliyor diye suni bir gerceklik olusturuldu = sms calarsa kimse itiraz etmeyecek

allah verse de ogeday sampiyon olsa. 4lüden biri sampiyon cikarsa o kadar verilen emek bosa gidecek. sonra atakan gibi semanin falan turk halkina kufur ettigi goruntuler cikar ademden sogudum diyenler bin pisman olur. acun gercekten isini biliyor.

• 
Sayfa: önceki 43434344434543464347
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.