Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3979. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.580
Cevap
86
Favori
3.043.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39773978397939803981
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Evridiki Valavani de baya iyiymiş.

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Birinciydi performansta ikiye düştü bu hafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Valla baya güzel kızmış hocam.93 bölüm Sabriye gördükten sonra bu kızı görünce baya güzel göründü gözüme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan dururken anılın elenmesine şaşırdım. beni sinir eden anılın elenmesi değildi zaten, gelecek hafta elense problem yoktu. bozoktan kafa yemesine, turabiden hakaretler işitmesine, o grubun dalga malzemesi olmasına rağmen ''bence onlar iyi birileri'' diyecek kadar utanmaz birinin anıla alay edercesine tutumları, kale almaz tavırları, sabriye gibi survivorun en rezil performanslı kişisini ciğeri solacak kadar pohpohlayıp anılı performansı nedeniyle eleştirmesi gibi tutarsızlıkları üstüne bu hafta anıl gidince sinir oldum

eyyamcının ''her yarışmacı bizim için eşit'' palavrasına zaten inanan yok, fatihe ve anıla karşı daha alaycı, onları hafif bulurmuş gibi konuşmalarına şahitlik ettik. ilhan ve eser söz konusu olunca çıt çıkarmıyordu huylarına gitme gayesiyle. velhasıl survivordan da bir anıl ve survi geçti
  • quote:

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVizard -- 18 Mayıs 2017; 20:28:59 >

• Bugün en iyi performansı sergileyen çoğu kişinin favorisi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

Birinciydi performansta ikiye düştü bu hafta

Hocam Yunanlı erkekler Berna sultana asılmışlar ORDAN adem atılmış kavga çıkmış..

Bunu gören barziye kendini okyanusa vurmuş. zor geri getirmişler barziyeyi.

Beni kıskanmıyan adem nasıl olur bernayı kıskanır diye.

Sinir kırizi geçiriyormuş acilen hastaneye kaldırmışlar.

Şu anda hastanede barziyeyi uyutuyorlarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

volkan dururken anılın elenmesine şaşırdım. beni sinir eden anılın elenmesi değildi zaten, gelecek hafta elense problem yoktu. bozoktan kafa yemesine, turabiden hakaretler işitmesine, o grubun dalga malzemesi olmasına rağmen ''bence onlar iyi birileri'' diyecek kadar utanmaz birinin anıla alay edercesine tutumları, kale almaz tavırları, sabriye gibi survivorun en rezil performanslı kişisini ciğeri solacak kadar pohpohlayıp anılı performansı nedeniyle eleştirmesi gibi tutarsızlıkları üstüne bu hafta anıl gidince sinir oldum

eyyamcının ''her yarışmacı bizim için eşit'' palavrasına zaten inanan yok, fatihe ve anıla karşı daha alaycı, onları hafif bulurmuş gibi konuşmalarına şahitlik ettik. ilhan ve eser söz konusu olunca çıt çıkarmıyordu huylarına gitme gayesiyle. velhasıl survivordan da bir anıl ve survi geçti

Ne oldu biz zamanında bu patates için çok sinsi çok düzenbaz çok fırıldak dediğimiz zaman.

bize saldırıyorlardı bu forumda.. neymiş hakan öyle biri değilmiş serenayı koruyormuş diye..

O gün hakanı övenler. şimdi hakanın gerçek yüzünü görüyorlar..

benden daha çok eleştiryorlar patatesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

volkan dururken anılın elenmesine şaşırdım. beni sinir eden anılın elenmesi değildi zaten, gelecek hafta elense problem yoktu. bozoktan kafa yemesine, turabiden hakaretler işitmesine, o grubun dalga malzemesi olmasına rağmen ''bence onlar iyi birileri'' diyecek kadar utanmaz birinin anıla alay edercesine tutumları, kale almaz tavırları, sabriye gibi survivorun en rezil performanslı kişisini ciğeri solacak kadar pohpohlayıp anılı performansı nedeniyle eleştirmesi gibi tutarsızlıkları üstüne bu hafta anıl gidince sinir oldum

Survivor 2017 | Final

• Ademi ringte görünce korkutucu, kavgacı biri gibi zannediyor insan ama konuşunca saf anadolu cocugu olduğu belli. Demekki gözümüzde abarttığımız insanlar aslında gayet sıradan biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 18 Mayıs 2017; 20:37:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berk dogan kullanıcısına yanıt
    bana bir şey olmadı, o zamanlar ''beyblade gibi herif'' diyen bendim
  • Adem fragmanda fark yiyor bugünde Yunanlar patates ederse bu adamı elensin gitsin.
  • Ogeday yunanlıların bile dilinde.
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    All Star sezonunu açıp baktım hatırlamak için. O dönemin parkurlarıyla son 2 sezonun parkurları çok farklı. All Star daha hafifmiş. Bir de adamlar çok basit parkurlarda bile geriye dönerken yürüyor resmen, özellikle Hakan.

Mesela All Star'da Turabi'nin toplam çıktığı oyun, Atakan'ın 2016'da kazandığı oyun sayısından az. Son 2 sezonun yarışmacıları daha zorlu parkurlarda daha fazla yıpranmışlar.

Hakan gelecek sezon All Star'da olacak muhtemelen. Ünlüler takımının zayıf halkalarından biri olur.
  • Ne adamsın he
  • Acun umarım 2-3 sene sonra yeniden Türkiye-Yunanistan yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 18 Mayıs 2017; 20:49:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan allstarda olursa antisi olucağıma eminim.
    2 3 tane koyunumsu tweeti var nefret ediyorum adamdan.
    Tam rüzgar ne tarafa eserse o tarafa yelken açan tip.
  • ben yunan türk survivorı olmasını istemem çünkü tek takıma bağlı kalmak, milli duygu yoğunluklu bir survivor izlemek hoşuma gitmiyor, ben kişi bazlı izlemesini seviyorum. bugünkü gibi tadımlık şekilde bir coşkuya bürünmesi hoş olur, onun dışında pek tutmam
  • Gelsin gelsin allstara patates bize iyi malzeme çıkar..

Nasıl ezildiğini görürüz.
  • Survivor 2017 | Final

Of of of bizim Evridiki sunuculuk da yapmış.

Bu da bonus

Survivor 2017 | Final
  • All Star'daki sembol oyunları bile son 2 sezondaki oyunlara 5 basar. 3 tane parkuru geçiyorsun atışa geliyorsun All Star'da iplerden kurtulma vardı, merdivenleri ilerleterek hızlıca gitme vardı, yine bugünkü oyundaki demir çubukları yerleştirme vardı. Şimdi napıyorsun 2 tane engeli geç atışa gel.

Begüm ile karşılaştırabilirsin oyun sayılarını çünkü çoğu kez Turabi oynayamadı belirli sebeplerden dolayı. Kendilerini geri de çektiler çoğu oyunda daha iyi olan yarışsın diye. Ama Atakan dışında sağlam puan getirebilecek, güvenilecek 2 isim daha olmadığından her oyuna çıkıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BullPoweR7 -- 18 Mayıs 2017; 21:3:13 >
  • 
Sayfa: önceki 39773978397939803981
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.