Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3674. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.580
Cevap
86
Favori
3.043.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36723673367436753676
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: ktulgar

Survivor bu sene iyi mağdur yaptı daha fazla mağdur olmadan anıl Gökhan Berna üçlüsünden kurtulsak bari

mağdur olan sms dileniyor,istediğin kadar patates ol, mağdursan kralsın şu yarışmada,hele biraz da ağladın mı ben doğalım dedin iki şiveli cümleyle malı götürüyorsun
  • Kendi desteklediği yarışmacı strateji yapınca oooo helal sevmediği yarışmacı yapınca geri vites RRRR.
    Komik.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam erdıyı de sevmedım, cunku rol yapıyordu semıhı taklıt edıyor gıbı geldı bana. Eserı severdım ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12 Angry Men -- 7 Mayıs 2017; 16:25:1 >
  • Bakalım çakma komutan bu gece Berna yazacakmı.yoksa ögedeyim Berna'yı karşılarında görmek istemediği için Gökhan yazacaklar.bu çakma komutanda 3hafta üst üstte Berna yazmaya yüreği yetecekmi. yoksa ogedaya yalakalık olsun diye gökhanımı yazacak.diyor ya ben liderim ama ogeday kimin adını yazarsa bu çakma komutanın oyuda o kişiye çıkıyor tesadüfe bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berk dogan -- 7 Mayıs 2017; 16:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Patates kadar kıskanç algı operasyoncusu birisi de yok.Anıl Sins 2 haftadır Survivor da başrol oldu.Yedeklerden girip oy potansiyeli az olmasına rağmen stratejik hareketleriyle buralara kadar geldi sempati topladı ya Patates kıskanmıştır.

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

• Gökhanın bireyseli alması lazım Yoksa Oge-Tuğçe potasında gider gibi, Potaya Berna girerse Tuğçenin şansı yok tape son sözü Acun söylecekAcun Tuce'yi göndermez sankim
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

Dostum ayağına sıktı çünkü geçen hafta oyları mağdur duruma düştüğü için aldı haklı olarak.Burçak ismini yazarak hem adil bir değerlendirmeye açtı hem de kendini korumak için bu hamleyi yaparak survivor ruhuna yakışır bir hareket yaptı.

Ama bu hafta onun adada birleşmeyi görmesi bile mucizeyken Ogedayın aldığı oyunlar sayesinde kaldığını unutmayalım.Benim derdim bu.Ogedayın gitmeyeceğini burada herkes biliyor.Onu yazmak gereksiz yani.Mesele Tuğçeyi yollamaksa Berna zaten havada karadaa ezer smste, yaz Bernayı mis gibi.Takım olmaktan falan bahsedip konseyin başında sonra Ogedayı söylemek biraz ayıp kaçtı maalesef.

Bu yarışma milyonlarca dolarlık bir reality olmasa ilk söylediğin uyarıya katılırdım.Ama nasıl Sema katakulliye getirilerek adada kaldıysa Ogeday da istediği kadar karaktersizlik yapsın gitmez.Survivorın şimdiki formatı biter.Takım diye birşey kalmayacaksa okey, gidebilir.

Ogeday gitmez ancak yazilmasi hakli olandir ve tam tersi tirazini arttiracaktir oylari artacak oylari artacak anili sevenler ogedayi sevmiyor ogeday gitsin gitmesin asil bernayi secseydi elenirdi bernanin oy potansiyeli cok yuksek yarin volkan girer potaya tugceye by by dostum

ben iddia ediyorum ki bu gece gönüllüler kaybederse şayet..

ogeday ve tuğçe karşılarında bernayı asla istemiyeceklerdir..

volkan zaten yedek lastik ogeday kime at derse oyunu ona atacak..

büyük ihtimal gökhanın ismi 3 oyla çıkacak potada.

tabi bireysel dokunulmazlığı kim alır bilemiyorum..

çünkü ben anıl berna elif ve göhandan 1 .2 tanesinin volkan yazmıyacağını düşünüyorum..

kendi içlerinde bölünecekler.. yoksa 4 kişi volkan yazsa.

bu geceki konsey tadından yenmez düşünsene potada ogeday tuğçe ve çakma gomutan..

izle izle gül Çakma gomutanın eli dili birbirine dolaşacak..

ve o potada ya volkan yada tuğçe yolcu olacaktır..

• Ne tuhaf kadın düşmanı bir forum. Sabriye ve Şahika'ya 4'lünün yaşattığının yüzde birini yaşatmadı gönüllüler Anıl'a.

Ama adamı yüzyılın mağduru yaptınız. Bu tür yarışmaları neden bayan yarışmacıların kazanamadığı belli. Erkek olsun da nasıl olursa olsun. Tuğçe olmasın da Anıl olsun.

Orda olsanız o oyunları o şekilde kaybedip aç kalsanız Anıl'ı çiğ çiğ yerdiniz.

Bu Anıl taraftarları 4lünün taraftarları gibi geliyor. Furkan'ın Anıl'a olan desteği gibi. Furkan tabi Anıl'ı destekler gitmesini istemez. Erdi 2 oldu Anıl. Ünlüler için bedava sayı deposu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Anıl'ın geçen günlere kadar varlığıyla yokluğu bir değildi. Troll kişileri troll olarak destekliyorsunuz. Ben size ne diyeyim

Bu gece belli olacak anılın kimi yazacağı..

şayet volkanı yazmasa hiç bir güvenirliği kalmaz.

Troll geldi troll gidecek deriz bizde.
  • berk dogan kullanıcısına yanıt
    umarım dedigim gibi olur sonucta gokhanın volkanı yazması icin cok sebebi her seyden ote kisisel fırsat yakalamıs.

Anıl ne yapar onu bilemem ancak berna volkanın yaptıklarından çok rahatsız iki potadırda volkan berna diyor onunda volkanı yazacagına eminim.

Elife baglı her sey, bir surpriz yapıp berna yazmazsa volkanı yazaar ve volkan 3 oya 3 oy berna ile potaya girer.

4 lü bir pota olma şansı var.

Berna-tuğce, ogedey, volkan ve bu potadan tugce ya da volkan gider.
    Hocam biz Volkan'ı görüyoruz yanar döner olduğunu ama Anıl Sins nereden bilsin?Geçen karşı adaya taşındı.İlk Volkan geldi.Kanka nasılsın yeni yere taşınmışsın diye.Volkan'ın arkasından konuştuğunu bilse Anıl Sins affetmez.

• Sadece Berna'yı görmek için bu yarışmamsı şeyi izliyorum,zira kendisi son yıllarda gördüğüm en seksi-karizmatik türk kızı. umarım finale kadar gider
  • Anıl bireyseli alınca, Ergenuslarin yüz ifadesi:

Survivor 2017 | Final

Survivor 2017 | Final

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: skom

Sadece Berna'yı görmek için bu yarışmamsı şeyi izliyorum,zira kendisi son yıllarda gördüğüm en seksi-karizmatik türk kızı. umarım finale kadar gider

Dün oyunda Berna sultanın doğal kız kezbana bir bakışı vardıki..

ah o bakışlar ah. kezban bile o bakış karşısında boynunu büktü yürüdü.
    hastasıyım hocam
    Anıl'ın Volkan yazması için hiçbir sebep yok. Adada en yakın olduğu isim Volkan. Ha arkasından konuştuklarını bilse, ne kadar yanar döner bir adam olduğunu görebilse direkt yazar orası ayrı. Oge ve Tuğçe'nin yanına Berna gelmeli ki Tuçe elensin.
  • bu hakanın anıldan çektiği nedir lan, adamı depresyona sokacak bu gidişle

bir de dünkü bölüme baktım da anıla ''sen içini dök kardeşim'' diyip kamerayı bırakıp gitmişler herhalde, yarım saat konuşmuş lan

bir de sonunda ''tuçe çok tehlikeli arkadaşlar'' diyor, türk halkını uyarmayı da unutmuyor
  • Umarım All Star'da Hakan'ı destekleyenler bu sene Anıl'ı desteklemiyordur.
  • Michael J.Scofield kullanıcısına yanıt
    Bu Patates kaç haftadır "Anıl uçak biletini aldı, geliyor" diyor ama her defasında da d.t oluyor
  • Şu programı hâlâ ciddi bir şekilde izleyen var..

https://eksisozluk.com/6-mayis-2017-survivorin-cokusu--5360070?a=popular

• 
Sayfa: önceki 36723673367436753676
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.