Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.044.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 35463547354835493550
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Genel bir yorum yapalım dünkü program ile ilgili. Tuğçe ve Burçak rezilliklerini yine kanıtladılar. 4 kişi çıkardık demenin hiçbir mantığı yok zaten Gönüllüler takımından birinin gideceği kesin neden takıma ihanet edilmiş olsun? Eğer karşı takımda oylamaya girse anlarım ihanet lafını ama böyle saçma. Bana kalsa bir takım 2 dokunulmazlığı kaybetse bütün yarışmacıları oylamaya sokarım. Halk karar versin bu kadar çok halk lafını geveliyorlar ama konsey günü oylamaya çıkmaktan korkuyorlar. Acun efendi 1 günde Anıl'ı inanılmaz derecede parlattı. Aslında Acun mu parlattı yoksa Tuğçe ve Burçak denen ağzına hakim olamayan ergenler mi bilemedim? Yine de her şeyi istediği gibi yayınlayan Acun'un Anıl'ı parlattığını düşünüyorum. Ayrıca yarın Burçak gitsin diye Sema ile Burçak eşleşmesini 3 kere üst üste oynatması da gözlerden kaçmadı. Ogeday bu elemede karaktersizliğini ortaya koydu. Ne oldu da dün Gökhan'ı söylemedin Ogeday efendi? Hani Gökhan senin en nefret ettiğin kişilerden biriydi birden performans diye Anıl'ı yazıyorsun ama bugün tekrar karakter konusuna dönüp Gökhan diyorsun? Söylesene bugün de Burçak'ın ismini. Ogeday net bir şekilde karaktersizdir. Erdi zamanında söylemişti zaten bu Ogesuya performanstan mı yazacaksın yoksa karakterden mi diye? Ama kendisi zırvalamıştı. Tuğçe'de Anıl'a fragmanda şeytan diyor utanmadan. Herhangi birine ufak hakaret etmek bile uyarı gerektirirken bakalım Acun efendi torpillisi Tuğçe'ye uyarı verebilecek mi? Kaç oldu yaptığı rezillik ama hala uyarı yok.

Ünlülere gelirsek de Serhat o adadaki en dürüst kişi. Kısa bir örnekle açıklayım. Berna oyun sırasında sakatlandığında bir şeyi yok oynar diyor 2 gün sonra Furkan hafif sendelediğinde sağlık önemli diyor işte görün adam halka bile oynayamıyor. O kadar dürüst ki oy kaygısı yok. Ama aynı şeyleri Adem için söyleyemem Adem bence bu rekabette daha çok oynayan taraf. Oynamak derken Survivor'da ilerlemeyi kastediyorum yoksa Serhat çok daha başarılı yarışmacı ve oyunlarla Kıbrıs'a gitmeyi hak ediyor ama karakteri daha çok önemseyen kişilerin çene bahanesiyle Kıbrıs'ı göremeyecek.

Son olarak Acun dün ve önceki gün Sema ve Ogeday'ı iyi oldukları oyunda birçok kez oynatarak parlattı, istatistik kastırdı. Diğer yarışmacılar 10-15 puandayken bu ikisi birden 40-50leri gördüler işte buna Acun etkisi diyoruz. Son olarak umarım giden Burçak olur Tuğçe kendine gelemez.

serhatın kaybettiği tek yer, insanların dokunulmaz olduğu anlar veya dönemler vardır o sınırları o dönemlerde aştı. Yoksa performans olarak adada en iyi olan

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Genel bir yorum yapalım dünkü program ile ilgili. Tuğçe ve Burçak rezilliklerini yine kanıtladılar. 4 kişi çıkardık demenin hiçbir mantığı yok zaten Gönüllüler takımından birinin gideceği kesin neden takıma ihanet edilmiş olsun? Eğer karşı takımda oylamaya girse anlarım ihanet lafını ama böyle saçma. Bana kalsa bir takım 2 dokunulmazlığı kaybetse bütün yarışmacıları oylamaya sokarım. Halk karar versin bu kadar çok halk lafını geveliyorlar ama konsey günü oylamaya çıkmaktan korkuyorlar. Acun efendi 1 günde Anıl'ı inanılmaz derecede parlattı. Aslında Acun mu parlattı yoksa Tuğçe ve Burçak denen ağzına hakim olamayan ergenler mi bilemedim? Yine de her şeyi istediği gibi yayınlayan Acun'un Anıl'ı parlattığını düşünüyorum. Ayrıca yarın Burçak gitsin diye Sema ile Burçak eşleşmesini 3 kere üst üste oynatması da gözlerden kaçmadı. Ogeday bu elemede karaktersizliğini ortaya koydu. Ne oldu da dün Gökhan'ı söylemedin Ogeday efendi? Hani Gökhan senin en nefret ettiğin kişilerden biriydi birden performans diye Anıl'ı yazıyorsun ama bugün tekrar karakter konusuna dönüp Gökhan diyorsun? Söylesene bugün de Burçak'ın ismini. Ogeday net bir şekilde karaktersizdir. Erdi zamanında söylemişti zaten bu Ogesuya performanstan mı yazacaksın yoksa karakterden mi diye? Ama kendisi zırvalamıştı. Tuğçe'de Anıl'a fragmanda şeytan diyor utanmadan. Herhangi birine ufak hakaret etmek bile uyarı gerektirirken bakalım Acun efendi torpillisi Tuğçe'ye uyarı verebilecek mi? Kaç oldu yaptığı rezillik ama hala uyarı yok.

Ünlülere gelirsek de Serhat o adadaki en dürüst kişi. Kısa bir örnekle açıklayım. Berna oyun sırasında sakatlandığında bir şeyi yok oynar diyor 2 gün sonra Furkan hafif sendelediğinde sağlık önemli diyor işte görün adam halka bile oynayamıyor. O kadar dürüst ki oy kaygısı yok. Ama aynı şeyleri Adem için söyleyemem Adem bence bu rekabette daha çok oynayan taraf. Oynamak derken Survivor'da ilerlemeyi kastediyorum yoksa Serhat çok daha başarılı yarışmacı ve oyunlarla Kıbrıs'a gitmeyi hak ediyor ama karakteri daha çok önemseyen kişilerin çene bahanesiyle Kıbrıs'ı göremeyecek.

Son olarak Acun dün ve önceki gün Sema ve Ogeday'ı iyi oldukları oyunda birçok kez oynatarak parlattı, istatistik kastırdı. Diğer yarışmacılar 10-15 puandayken bu ikisi birden 40-50leri gördüler işte buna Acun etkisi diyoruz. Son olarak umarım giden Burçak olur Tuğçe kendine gelemez.

ogedayın kötü olduğu oyunlar basket atma tarzındaki yada birşeyi kırmak şeklindeki oyunlar en iyi olduğu ise ince hassas milimetrik oyunlar oyun sonları serhat ve ogedaya hitap ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Ah be ogeday, tam diyoruz bu çocuk iyi düzgün, birden raydan çıkıyosun.

Tuğçe burçak kimde savunuyosun, kendini bitiricen.

Bu dörtlüden ilk gitmesi gereken burçak sonra Berna ve anıl.

Bence gökhan daha kalmalı. Bazen başatısız olsada elinden geleni fazlasıyla yapıyor.

Bernada çok gereksiz biri, aylardır izliyorum, ne diye kadroya almışlar anlayamadım. Ne bi duruş ne karakter, ne performans bildiğin sıfır.

Acur efendinin 1 yıl boyunca hazırlanıp böyle bir kadroyu kurabilmesi komedi gibi, yılmaz morgül bile bunların çoğundan güzel yarışıyordu.

burçak Berna, bence sorvayvırın yüzkarası yarışmacıları.

gökhanı eleştirenlerin şunu düşünmesi gerekiyor neden bu oyunlara basketçiler katılmıyor, uzun boylu olmak çok dezavantaj

Bernanın kaybettiği nokta, oyun kazanıldığında oğedaya ve diğerlerine sarılması kutlaması, pofpoflaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavifatih -- 1 Mayıs 2017; 10:3:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Tuğçe ergenine uyarı verilmeli. Bu şımarık öyle ağzına geleni söyleyemez insanlara, terbiyesizlik yapamaz. 20 yaşında velet kalkmış 40 yaşında adama neler söylüyor ya.

burada uyarı almaz ise oyun sırasında şahikaya yaptığıda var, pes artık deriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

quote:

Orijinalden alıntı: herhangi1i

Konseyde de konusdu anıla çok yükleniyorlar herkesin bir oy hakkı vardır oda böyle tercih etti dedi o kadar da haksızlık etmeyin lütfen. Konseyde ergen sayfadan tepki almak pahasına tavrını koydu ben volkanı pek sevmem ama yarışlarda başarılı adada mücadele eden bir angarali arkadas

Mücadelesine birşey dediğim yok hocam. Göz var izan var, gayret ediyor, sonuç alıyor çoğu zaman. Ama tavır koymak, duruş sergilemek söz konusu olunca kendisini sahalarda pek göremiyoruz. Bir konseyde konuştuğuna bakın bir de kimsenin görmediği, duymadığı bir ortamda kameraya karşı söylediğine bakın. Madem Burçak'ın yazılmasını haklı buluyordun o zaman söyleseydin konsey ortamında. Bunu dile getirmek yerine Anıl'a çok yüklenmeyin demekle yetindi. Öyle düşünüyorsan yüzüne karşı takır takır sayacaksın. Adamlık konusunda bir Erdi kadar olamadı hiçbirisi. Adamın performansı çöptü ama buna rağmen kimseden lafını esirgemiyordu. Bunda Erdi'deki yüreğin onda biri olsa iki ergenden çekinmek yerine yüzlerine karşı konuşurdu. Benden geçer not alamadı, alamazda.

Kardeş yanlış düşünüyorsun kimsenin (Gökhan elif dahil) tek laf edemediği herkesin anili tukaka ettiği bir ortamda o dortluden tepki almak pahasına tavrını koydu sonra kişisel röportajda yine tavrını koydu tamamen tarafsizim volkan fanı asla değilim pekde sevmem ama bu tutumunu doğru buldum hatta ilk bölümden beri ilk kez volkanda yüksek sesle helall diye bağırdım

Hocam görüşlerinize saygı duyuyorum ama katılmıyorum. Yine de değerli fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim. Umarım benim değerlendirmelerim hatalıdır da siz haklısınızdır. Dediğiniz gibiyse Kıbrıs'a kadar gider zaten. Yok eğer Kıbrıs'a değil de Ankara'ya giderse belli noktalarda eksikleri vardır. Bekleyip görelim bakalım.

volkan gerçekten yaptıysa helal olsun, oy için mağdurun yanındayı oynuyorsa yazıklar olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bernard12

Hayatta 2 fan grubuna bulaşmayacaksın. 1-AMD 2-Burçak ve Tuğçe fanlarına.

Amd fanlığı 1999 da başlamıştır. ( amd fanlığı bilgisayardaki amd mi ? )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -SWORDSMAN-

quote:

sen anıl tetiki örnek veriyorsun ben de ''anıl tetik zaten şampiyon olamazdı, ne çok yakışıklıydı ne iyi performansı vardı ama ogedayın karşısındaki isimler o sezonkiler gibi değil bence'' diyorum, bu sezonki anıl ne alaka? favorim adem diyor ya

Hocam örnek verdim örnek örnek örnek. Bak örnek verdiğim için kimi dediğimi bile unutmuşum. Örnek verdim, yakışıklılıkla güzellikle şampiyon olunmuyor dedim. Nedenini ben de biliyorum. Örnek verdim, te Allahım.

yahu biz de sana diyoruz ki o adamların olduğu sezonda falsosu az olan adamlar vardı, efendilerdi, performansları iyiydi. ogedayın karşısında olan adamlardan biri küfürbazın teki, şovuyla ünlü, diğerlerine girmiyorum bile. ha ogeday şampiyonluğu kaybedebilir o başka, sadece farkı anlatıyoruz, hala örnek diyorsun. örneğine karşı mesaj yazıyoruz işte. yakışıklılık ve güzellikle şampiyon olunuyor. hilmi, nihatın şampiyonluğunun tek sebebi iyi performansları ve efendilikleri değildi. karşılarındaki rakipten daha yakışıklı ve karizma durmalarıydı

Turabi-Gökhan Keser :( Üzdün hocam.

''daha yakışıklı olan kesin şampiyon olur'' demiyorum. halk çocuğu görüntüsü yakışıklılıktan ağır basabilir, bence gökhanın hakkıydı ve bunun sebebi yakışıklılığı değil terbiyesi ve performansıydı ama olamadı. bu yakışıklılığın önemsiz olduğunu, şampiyonluğa etki etmeyeceğini göstermez

ben de sana karşıt örnek veriyorum, eğer nihat yakışıklı ve karizma biri olmasaydı şampiyon hasan olurdu. hilmi yakışıklı biri olmasaydı şampiyon doğu olurdu

en karizma olan gökhan olabilir ah birde bağırmasa

• Hakan'in anketinde Anil Sins reyiz %41 ile onde

Gule gule Burcak cok bile kaldin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünkü oyundaki etap sonu hoşuma gitti. Çünkü en azından atış yoktu ve parkuru hızlı bitirene avantaj olabilecek bir yapısı vardı. Tabi buna rağmen parkurda hızlı gelenlerin bazıları da hata yaptılar. Yine de farklı bir son olması açısından olumlu.
  • Acun yine ne yaptı etti reytingi kaptı görünüyor. Forum böyle anlarda çoşuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

quote:

Orijinalden alıntı: arifomer

quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

quote:

quote:

quote:

Bir televizyoncu "farklı kareler" söylemini nasıl anlayamaz? Acun bence art niyetliydi orada. Sen Tuğçe ergeninin hakaretlerine ses çıkartma, farklı kareler söylemine takıl. Te Allahım!

Bunun kuklası patates te o konuda sıvamak için tweet atmış hemen.

Kim hocam o?

Survivor 2017 | Final

Eyvallah hocam, patates deyince başka kim olabilirdi ki bende ne anlama özürlüyüm

Zamanında Doğukan'da Anıl gibi strateji yapıp, Serenay'ı yazmıştı. Bu "Nasıl Serenay yazarsın" diye kudurmuştu. Algı yapa yapa, sonraki Hafta Doğukan gitmişti. Şimdi algıyı Twitter üzerinden yapıyor. Nerede, sinsi, içten pazarlıklı, terbiyesiz tipler var, onları destekliyor. Kan kanı çekiyor heralde.

Orada Doğukan'a hak vermiştim. Serenay da yine sırtımdan hançerlendim gibisinden laflar ederek Doğukan'a ağır laflar etmişti.

• güle güle ergen burçak

Survivor 2017 | Final
  • kırmızı bir kuştur soluğum

kumral göklerinde saçlarının

seni kucağıma alıyorum

tarifsiz uzuyor bacakların

kırmızı bir at oluyor soluğum

yüzümün yanmasından anlıyorum

yoksuluz gecelerimiz çok kısa

dört nala sevişmek lazım

Anıl Sins™

Survivor 2017 | Final

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu başlığa takılanların %90'ı Anıl'ı destekliyor. Sadece burası değil, sözlük, sosyal medya anketleri vs... Anıl'ın gitmeyeceğini gösteriyor. Eğer giderse anlayın ki, Acun dümen çevirmiş.

Anıl biraz Yunus Günçe gibi yırtık bir karakter olsa, daha fazla kalabilir.

Gerçi gitse bile, dün yaptığı stratejiden sonra adam Survivor tarihine imzasını çaktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 1 Mayıs 2017; 11:17:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Artık ne kadar çok protein tozu içtiyse Elif'in sakalları çıkmaya başlamış.

Protein tozuyla sakalin ne alakası var

Bilgimiz yoksa konuşmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bir televizyoncu "farklı kareler" söylemini nasıl anlayamaz? Acun bence art niyetliydi orada. Sen Tuğçe ergeninin hakaretlerine ses çıkartma, farklı kareler söylemine takıl. Te Allahım!

Bunun kuklası patates te o konuda sıvamak için tweet atmış hemen.

Kim hocam o?

Survivor 2017 | Final

Eyvallah hocam, patates deyince başka kim olabilirdi ki bende ne anlama özürlüyüm

Zamanında Doğukan'da Anıl gibi strateji yapıp, Serenay'ı yazmıştı. Bu "Nasıl Serenay yazarsın" diye kudurmuştu. Algı yapa yapa, sonraki Hafta Doğukan gitmişti. Şimdi algıyı Twitter üzerinden yapıyor. Nerede, sinsi, içten pazarlıklı, terbiyesiz tipler var, onları destekliyor. Kan kanı çekiyor heralde.

Orada Doğukan'a hak vermiştim. Serenay da yine sırtımdan hançerlendim gibisinden laflar ederek Doğukan'a ağır laflar etmişti.

Serenay'ın 1 numaralı özelliği budur. Yarışmaya Survivor olmaya değil de en iyi arkadaş bulmaya gelir. En yakın arkadaşların birbirini yazacağını idrak edemez. Doğukan kendince çok haklıydı. Hakan ve Serenay bir sonraki hafta Doğukan'ı yazacaktı, Doğukan erken davranıp Serenay'ı yazınca, Doğukan hain oldu, sinsi oldu. Halbuki önceki sene Serenay, Merve'nin gazına gelerek "abim" dediği Tolga'yı yazmıştı. Ama plan ters tepti ve elenen Tolga değil, Serenay oldu. Merve de Serenay'dan kurtulmuş oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

quote:

Steroiddir hocam protein tozu sakalla ilgisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: SacredDivinity

quote:

Bilgimiz yoksa konuşmayalım derken ironi mi yaptın yoksa kendinden mi bahsettin? Şaka ise komik ciddi ise daha da komik. Hayatım boyunca bb yapıyorum ve whey kullandım. Bu yüzden cevap yazdım sana

• 
Sayfa: önceki 35463547354835493550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.