Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32913292329332943295
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Dünki yarışmanın kuralı yokmuydu anlamadım, sabriyeye kafaya vurma diye ihtar verildi.

Sema herseferinde kafaya vurarak kazandı, hatta burçağın kafasına vurarak boğuyordu hatta kız nakavt oldu sayıldıdirek beynine indirdi darbeyi.

Bernaya ve diğerlerinede kafasına direk vurdu ama, hiç ihtar almadı

Burçağın kafasına vurmasında burçak nasıl nakavt sayıldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabriyenin gideceği günü iple çekiyorum. hala demezmi ki "performansım iyi" diye... adem olmasa 6-7 hafta önce memlekete dönmüştün
  • Erdiden sonra berna'yi yollamanin vakti geldi kader birligi yapmislar arkadaslar e madem oyle o zaman kavusturalim gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalkingonDream -- 17 Nisan 2017; 8:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

Hakan'ın anketine göre pınar eleniyor. Sabriye yine kalacak galiba

Sedat elendigi gün en çok ikinci oyu sedat almıştı hakanın oylamada yazık olur eğer pınar elenirse pınar kaç kez sema ile hafta 1. Ve 2. Oldular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-61C3BA498 -- 17 Nisan 2017; 9:0:27 >
  • Pınar elenirse Sabriye ve Şahika daha fazla oyuna çıkacak ve bu Gönüllüler için daha fazla puan demek.

Gökhan veya Pınar'ın gideceğini düşünüyorum.
  • bunlar nası oy verdi ya

• arifomer kullanıcısına yanıt
    İlk aşklar kavga ile başlar :D Belli Sen bu kıza abayı yakmışsın
  • Eğer pınar elenirse elif ve Tuğçe Sabriye ve sahikadan puan kasmaya devam edecekler Şahika iki dokunulmazlıktada sayı alamadı kaybedilen ve gel gör biyer dokunulmazlığı aldı

İnanın istatistiği gokhandanda bernadanda ve bayan barzodanda yüksek ve pınar elenecek diyorlar başlarım böyle survivor a

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

yaptigim hesaplara gore dun konsere gittiler ve yine yaptigim arastirmalara gore dun dominik punta cana adli yerde konser varmis acaba kim kazandi:))

bugun ki ceza oyununun galibi

• Eleme salı günü olacak demi arkadaşlar.
  • Bu unlulerde strateji 0 pinar giderse gorurum sizi Ademi cikartsalardi potaya zaten gitmeyecekti gokhani postalamalari garanti olurdu bu kadar nasil kor olabiliyorlar anlamiyorum cok zeka mi gerektiriyor bu is

• quote:

quote:

yaptigim hesaplara gore dun konsere gittiler ve yine yaptigim arastirmalara gore dun dominik punta cana adli yerde konser varmis acaba kim kazandi:))

bugun ki ceza oyununun galibi

Güzeeeel. Furkan ve Serhat'ın tartışması, üstüne oyun kaybetmeleri harika olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Bu unlulerde strateji 0 pinar giderse gorurum sizi Ademi cikartsalardi potaya zaten gitmeyecekti gokhani postalamalari garanti olurdu bu kadar nasil kor olabiliyorlar anlamiyorum cok zeka mi gerektiriyor bu is

adem dokunulmazdı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fasist Diktator

quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

Bu unlulerde strateji 0 pinar giderse gorurum sizi Ademi cikartsalardi potaya zaten gitmeyecekti gokhani postalamalari garanti olurdu bu kadar nasil kor olabiliyorlar anlamiyorum cok zeka mi gerektiriyor bu is

adem dokunulmazdı hocam

Adem ve sabriye ikilisi ilhana atsa o da gitmezdi pinarda yazmisti potaya girerdi ben unutmusum dokunulmaz olsugunu ademin ama cozum bitmezdi pinar giderse nolacak tamam sevmiyorlarda kafalarida mi yok giderse gene 6 da 6 dokunulmazlik verirler bu gidisle

• Reytingler açısından Gökhan'ın gitmesini isteyecektir Acun. Tahmin etmesi zor. Pınar da olabilir. Berna da. Sabriye sevin sevmeyin bu sezonun starı. Yarışmayı izlettiren faktörlerden biri. Bence daha kalır.
  • Justin Bieber konserini çoğunluğu ergen olan Gönüllüler'in kazanması da ironik

• pınar gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: proteo

pınar gider.

gitti

• Sabriyeye hala oy veren varmı ya.Daha doğrusu bu kızın acıtasyon numaralarını yiyen varmı

• Şimdi kurgucubaşı bu hafta kimi gönderecek hesaplayalım:

Kim gönderilecek kuralı : reyting açısından ve takım dengeleri açısından en etkisiz kişi gönderilir adaylar arasından.

rating açısından en zayıflar : pınar ve gökhan

takım dengeleri açısından en zayıf : gökhan

Takım dengesi hesabı : gökhanın gitmesi gönüllüler takımına çok eksi yazmaz, yeri doldurulabilir. Pınarın gitmesi ünlüleri zayıflatır, sabriyenin gitmesi ünlüleri güçlendirir. Bernanın gitmesi gönüllüleri zayıflatır.

Hesaba göre 2-1 gökhan gidiyor.

Kurgucubaşı işini iyi yapıyor, hiç yanıltmadı beni şimdiye kadar.

--
    Bu yılın finali : mansız vs ogeday
    Bu yılın şampiyonu : mansız
    Diğer yarışmacılar : kurgucubaşı için figüran pozisyonundadır.
  • 
Sayfa: önceki 32913292329332943295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.