Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32803281328232833284
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: tuğs@n

Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

Alıntıları Göster
    Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 15'ten fazla alıntı yapılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 16 Nisan 2017; 19:33:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Alıntıları Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: creepdo

quote:

adem dedikoduda kızları geçti,böyle dedikodu yapan adam görmedim daha önce

swordsman değil dedikoduman

önce hırsızlık suçlamasında bulun sonra R yap, şakayla karışık lafı geçiştir yemezler ademmm yemezler

Bu dedikodu meselesi çok komik. Yüzlerce sayfa bu forumda herkesin ve senin benim de yaptığımız dedikodu zaten.

Sosyal medyada, Panorama, Forum programlarında yapılanlar da dedikodu. Dedikoduyu seven bir milletiz. Erkekler de çatır çatır dedikodu yapıyor.

Erkek olduğunu varsayarak sen de. Kendini savunamayacak insanlar arkasından internette kimliğimiz gizli bir şekilde yorum yapıyoruz. Bu dedikodu muhabbetini geçin artık komik.

iyi de adem'in yaptığı dedikoduyu adada hiçkimse yapmıyor ki, dün volkanın yanına gidip elif'e nasıl katlanıyorsunuz diyor, yani ünlülerin kızları bitti sıra elife geldi,yarın birgün berna ve diğerlerine de gelecek
    adem ortalamanın üstünde dedikodu yapıyor,

Acun diğerlerinin ağzına kelepçe takmış kardeşim onlar cezalı konuşamazlar

İlhan'da 24 saat suda geçiriyor arkadaşları balıklar olmuş

Sema da 24 saat saçlarıyla uğraşıyor

Furkan'da 24 saat yanlarında bekliyor

Serhat da her nasıl olduysa sesi içine kaçmış gibi ve çok sakin şekilde konuşuyor

adem'i senin kadar savunanı görmedim haklı-haksız farketmez, vay be adem'in her yaptığı hareket doğru ne yapsa haklı delikanlı çocuk

swordsmannnnn

Nasıl görmek istiyorsan yazılan kelimeler kafanda o şekilde bir algı oluşturuyor. Hatalarını da söylesek boş senin için. İçinde gizli bir adem hayranlığı mı var yoksa yada büyük bir nefret var ama dikkat et bu nefret gizli hayranlığa dönüşmesin

Kaç ay geçti artık karakterler şekillendi. Kimin ne olduğu ortaya çıktı. İnsanlar hata yapsa da bu yüzden sevilmeye devam ediliyor.

algı yaratmak isteyen yok görünen köy kılavuz istemez, adem ne yapsa haklı diyorsunuz:/

adem küfreder....> adem haklı
    adem tehdit eder...> adem haklı
    adem racon keser...> adem haklı
    adem sms için oynar...> adem haklı
    adem dedikodu yapar...> adem haklı
    adem mağdura oynar....> adem haklı
    adem kavga eder....> adem haklı

vesselam bunlar yetmedi şarkı yarışmasında bile adem'in hakkının yenildiğini söylüyorsunuz

Ademi ölümüne savunduğumu söyleyen sensin ama burada bana iftira atanda sensin

Şarkı yarışmasında Adem kazanmalıydı dediğim 1 cümleyi bul. Senden özür dileyeceğim. Ama sen bulamadığın için bundan sıyrılmaya çalışıyorsun. Birde bana zemin kaydırma gibi cümleler kullanıyorsun.

Hodri Meydan görelim karakterli duruşunu Seni artılayanlarda araştırsın belki bulurlar

Survivor 2017 | Final

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 16 Nisan 2017; 20:2:59 >

• quote:

quote:

quote:

adem dedikoduda kızları geçti,böyle dedikodu yapan adam görmedim daha önce

swordsman değil dedikoduman

önce hırsızlık suçlamasında bulun sonra R yap, şakayla karışık lafı geçiştir yemezler ademmm yemezler

Adada saatlerce zaman geçiriyor bu insanlar. Sen sanıyor musun ki hiçbiri konuşmuyor ? İlhan tayfası neden az gösteriliyor ? O anlar dışında hiç konuşmuyorlar öyle mi ? Yersen

Adem çok fazla erkenden şampiyon oldu arkadaşlar sebep bu. Rakip olmayınca ne yapacaklar Adem'i düşürmeye çalışacaklar.

Adem de insan hata yapabilir. Ama karşısındakilerin yaptığı hatalar saymakla bitmez.

Birde burada algı kasmaya çalışanlar var Sanki Ademciymiş gibi gelip Adem'in 1 hatasından sanki dünyalarını yıkmış gibi salladıkça sallıyorlar. Adamlığına herşeyine laf edip hakaretleri yağdırıyorlar. Yemiyorlar kardeşim.

oooooo bende adem'in yılmaz savunucusu mersinaki ne zaman mesajımı alıntılayacak diye bekliyordum,malum adem hakkında mesaj yazdık mersinaki'ye cevap hakkı doğdu yıllardır survivor izlerim adem gibi dedikodu yapanı görmedim:D en son pınar reise yalancı dedi sonra şakayla karışık R yaptı

vesselam adem'in her yaptığı hareket mübah değil doğru değil.fanlarından birazcık eleştiri yapmalarını da beklerim

Burada ben sana laf atmadığım halde kendi fikrimi söylediğim halde konuyu bana çeviren sendin.

Benim sanki ölümüne Adem'i savunuyormuşum gibi düşünen sendin.

Sen Adem'e laf atınca haklı aynı şekilde ben karşı fikrimi söyleyince ölümüne savunucu oluyormuşum.

Birde üstüne iftira atacak kadar kendini küçük düşürdün. Hatta bunu kabul etmeyecek kadar da iyice alçaldın.

Adem'e herkes laf atıyor. Ama konuyu başka yöne çeken ilk kez sen olduğun için bende aynı şekilde sana yanıt verdim.

İftiracı seni

• Burçak'ı beğenmiyoruz ama dün parkurda Pınar'dan bile önce geldi. Pınar atlet olmasına rağmen kesinlikle parkurlarda hızlı değil. Sıradan yarışmacı gibi. Parkurdan korkuyor ve parmak ucuyla narince gidiyor sanki.

Kızı çoğu zaman oynatmadılar aynı Berna gibi. Pek bir sakatlığı olmamasına rağmen sürekli sakatlanan gidip gelen Serhat kadar neredeyse oyuna çıktı.
  • Ademe bakın hele.

sabriye ve şahıkanın ortasında konuşuken 1 eli arkada kıcını kaşıyor..

İşte tamda bunlara okumuş kıro deniyor.
  • Serhat ilhan furkan konuşuyorlar yine, sende mi sabriyeyi yazdın aa bilmiyordum falan

Furkan ben performanstan yazdım diyor

Yalanlar yalanlar yalanlar
  • Pınar geçmiş senelerdeki Merve'yi andırıyor. Onun kadar ileriye gidemeyeceği belli. Ama en az onun kadar itici olacağını düşünüyorum.
  • Bi karar verin Barış Yarkadaş nereden bakmış açılan sandıkların %77 olduğuna.

Biri %97 kusur diyor biri %77 diyor. Bi karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabriye kendini kaybedip bam güm dalmaz umarım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sema senin allah belanı versin adi karı, Burçağın kafasına vuruyorsun kız suya düşüyor havuza atlayacağına geri basıyorsun bench deki adam atlıyor kızı kurtarmaya.

• Anıl'in modu düştü yine. Sittin sene oyun alamaz.

• Serhat'a bak yaa Adem dürüst birisi olsa İlhan'ın arkasından Pınar konuştuğunda gelip İlhan'a söylermiş. Bak sen kendisi Adem hakkında şu an konuştuğun niye Adem'e gidip söylemiyor yada çağırmıyor.

Ben bu derece herşeyi kendine yontan birisini daha görmedim.
  • Ademler Semayı yazdıkları zaman kimse performansıyla değerlendirmedi. Ancak ilhan tayfası sürekli performans diyerek sanki adaletlilermiş gibi davranmaya çalışıp bunu kılıf olarak uydurdular.

Zaten Adem'i Pınar'ı bu hafta Sabriye'yi yazmalarından belli.
  • Oyun sıkıcı değil ama heyecan yok. Normalde bu oyun çok çekişmeli geçerdi. 2013'teki cok iyiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Oyun sıkıcı değil ama heyecan yok. Normalde bu oyun çok çekişmeli geçerdi. 2013'teki cok iyiydi.

Acun da zorla heyecanlıymış gibi anlatmaya çalışıyor. Büyük mücadele falan diyip duruyor ortada bişey olduğu yok.
  • Hayret Acun eldiven vermiş Semih'in parmağı kırıldıktan sonra gelecek sene de kask verir mi acaba
  • quote:

Hayret Acun eldiven vermiş Semih'in parmağı kırıldıktan sonra gelecek sene de kask verir mi acaba

Onu da seneye verir. Kac senedir diyoruz bu tarz oyunlarda önlem almalı diye.

• Adem'in İlhan'la konuşmasına taktik vermesine çok uyuz oluyorum. Konuşma şu adamla ya sana delikanlı değilsin demiş bir adam.
  • 
Sayfa: önceki 32803281328232833284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.