Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (3280. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32783279328032813282
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: tuğs@n

quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: creepdo

quote:

adem dedikoduda kızları geçti,böyle dedikodu yapan adam görmedim daha önce

swordsman değil dedikoduman

önce hırsızlık suçlamasında bulun sonra R yap, şakayla karışık lafı geçiştir yemezler ademmm yemezler

Bu dedikodu meselesi çok komik. Yüzlerce sayfa bu forumda herkesin ve senin benim de yaptığımız dedikodu zaten.

Sosyal medyada, Panorama, Forum programlarında yapılanlar da dedikodu. Dedikoduyu seven bir milletiz. Erkekler de çatır çatır dedikodu yapıyor.

Erkek olduğunu varsayarak sen de. Kendini savunamayacak insanlar arkasından internette kimliğimiz gizli bir şekilde yorum yapıyoruz. Bu dedikodu muhabbetini geçin artık komik.

iyi de adem'in yaptığı dedikoduyu adada hiçkimse yapmıyor ki, dün volkanın yanına gidip elif'e nasıl katlanıyorsunuz diyor, yani ünlülerin kızları bitti sıra elife geldi,yarın birgün berna ve diğerlerine de gelecek
    adem ortalamanın üstünde dedikodu yapıyor,

Acun diğerlerinin ağzına kelepçe takmış kardeşim onlar cezalı konuşamazlar

İlhan'da 24 saat suda geçiriyor arkadaşları balıklar olmuş

Sema da 24 saat saçlarıyla uğraşıyor

Furkan'da 24 saat yanlarında bekliyor

Serhat da her nasıl olduysa sesi içine kaçmış gibi ve çok sakin şekilde konuşuyor

adem'i senin kadar savunanı görmedim haklı-haksız farketmez, vay be adem'in her yaptığı hareket doğru ne yapsa haklı delikanlı çocuk

swordsmannnnn

Nasıl görmek istiyorsan yazılan kelimeler kafanda o şekilde bir algı oluşturuyor. Hatalarını da söylesek boş senin için. İçinde gizli bir adem hayranlığı mı var yoksa yada büyük bir nefret var ama dikkat et bu nefret gizli hayranlığa dönüşmesin

Kaç ay geçti artık karakterler şekillendi. Kimin ne olduğu ortaya çıktı. İnsanlar hata yapsa da bu yüzden sevilmeye devam ediliyor.

algı yaratmak isteyen yok görünen köy kılavuz istemez, adem ne yapsa haklı diyorsunuz:/

adem küfreder....> adem haklı
    adem tehdit eder...> adem haklı
    adem racon keser...> adem haklı
    adem sms için oynar...> adem haklı
    adem dedikodu yapar...> adem haklı
    adem mağdura oynar....> adem haklı
    adem kavga eder....> adem haklı

vesselam bunlar yetmedi şarkı yarışmasında bile adem'in hakkının yenildiğini söylüyorsunuz

O zaman iyi takip edeceksin kardeşim. Söylüyorsunuz ediyorsunuz diye birşey yok. Ben kendimden sorumluyum. Aç geçmiş yazılarıma bak şarkı yarışmasında kimin hakkı olduğunu söylediğimi iyi oku.

Okumadığın fikrimi bilmediğin bir konuda bana iftira atıyorsun.

Şimdi ben miyim körü körüne Adem'i savunan yoksa sen misin körü körüne Adem'e saldıran

yarışmayı en başından beri izlemediğini söyleyen sensin bununla ilgili birçok mesajın var yazdıklarımın hangisi yanlış

adem ne yapsa haklı diyorsunuz şarkı yarışmasında bile sonuna kadar savundunuz,sen savunmadıysan bile başkaları savundu,fanboyluğun da bir sınırı var,mesela en son,olmayan görüntüler üzerinden bile yeri geldiğinde ademi savunuyorsun

bir yarışmacı 7/24 haklı olamaz ki adem küfür etse ne güzel küfür etti diye sevinen adem fanboyları var

Yine yuvarlak laflar ediyorsun. Bana hangi konuyu ne şekilde savunduğumu göster o yazılarıma alıntı yap. Senin amacın olayları tartışmak değil direk laf atmak.

Ben başkalarının yazılarından sorumlu değilim kardeşim. Halen aynı yanlış tavrını sürdürmeye devam ediyorsun.

Adem fanboyları varsa var ilhanın da var başkalarının da var. Böyle yarışmalarda herkesin fanboyları olur.

Tabi ki 7 24 haklı olamaz. Ancak niyetini bildiğini düşündüğünüz bir kişiye karşı daha toleranslı olunur. Bu kaçınılmaz bir gerçek.

Neyse işte boşver bunları. Bir konuyla ilgili yazdığımda direk alıntı yapıp şurada yanlışsın yada katılmıyorum çünkü şöyle şöyle diyebilirsen gelip seninle tartışırız.

Ama sen şusun busun diye geleceksen konuyu daha fazla kendi adıma uzatmayacağım.

• Bu akşam survivor var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acun'un reyting kaynağı Turabi gibi karakterler zaten. Turabi'ninde canına minnet zaten en büyük gelir kapısı survivor oldu

Koy yanına Semihi konuşsunlar atışsınlar tartışsınlar burun buruna gelsinler

Sonra koy karşısına Atakan'ı yada onun gibi Nihat veya Adem her kimse. Çünkü en az 2 büyük güç olmalı.

Hilmicem de Furkan,Serkay ve Ogeday ile parkurlarda yardırıp estetik görüntüler heyecanlar yaşatırlar bizlere.

Sonra koy 3 atleti Nagihan Merve ve Semayı çirkefleşip dursunlar birbirlerine. Bunlarda böyle yesin birbirlerini.

Koy Berna gibi mikseri :) Pınar gibi panorama yorumcusunu arkadan konuşsun dursun
    Ha ama Damla 'da olsun ya iyi kızdı iyi. Semihi ve Nagihan'ı elediği 3 lü oylaması bile yeter :)

Başka kaldı mı diğerleri piyonize takımı :D

3 ncü bir takım olarak veteranları çağırsa nasıl olur ? 40 yaş üstü Sedat ilhan Hasan gibileri renk katarlar belki :D

• turabi hilmicem hasan allstar'a gelicek ise yine hepsi gonulluler takimdinda olmasin 2015 alstar in benzerini tekrar izleriz.
    hilmicemi turabinin yaninda yanci olarak 1 kez daha izlemek istemiyorum.
  • vay arkadaş muhabbete bak biz her sene bu turabi denen kıroyla hilmicem denen hödüğü izlemek zorunda mıyız? zaten bu adamlar 1 kere all starda oldular daha bu da neyin nesi? profesyonel survivor yarışmacısı lisansı çıkart bi de oldu olacak bunlara nasıl olsa her sene buradalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnk9624

vay arkadaş muhabbete bak biz her sene bu turabi denen kıroyla hilmicem denen hödüğü izlemek zorunda mıyız? zaten bu adamlar 1 kere all starda oldular daha bu da neyin nesi? profesyonel survivor yarışmacısı lisansı çıkart bi de oldu olacak bunlara nasıl olsa her sene buradalar.

lol bencede aslinda yarismayi kazananlar tekrar katilmamali..
    survivor allstar yerine Survivor 2'ci bir sans adinda bir karma yapilmali.

turabi atakan, adem katilirsa Survivor SMS savaslari adini koysunlar bari.
  • Serhat tartışmaya girmeden, yüzüne söyleyemeden geriden dinleyip laf atacak hale geldi. Zaten sesi içine kaçmış durumda :) Artık ne oldu bilemem. Ben onu hiçbir zaman bu kadar düşük seviyede konuşurken görmemiştim.

Ama başkaları tartışıp kavga ederken onların üzerinden nemalanmaya çalışmasını biliyor. Adem Sabriyeye bıraksa bunlar böyle hileci şerefsiz işte bırakın abi bu işleri diyeceği kesin. Ki Sedat için şerefsiz dediğini biliyoruz. Gerçi kimlere neler demedi. Ama o küfürbaz olmaz uyarı dahi almaz dimi

Aynı şekilde İlhan'da balta pala olayında Adem'e laf söyleyemeyip arkalarından çakallar diyerek ve insanlıklarına laf atarak konuşmasını biliyor. Ama ona da küfürbaz demezler

Furkan Sadin'e Eser'e hatta Sedat'a ağır laflar eder. Ben onların kabına tüküreyim der. Battaniye mevzusunda insan değil bunlar hayvan der. Ama küfürbaz olmaz

ama göze batan Adem olur uyarı alan Adem olur.

Adem ilhan'ın altında eziliyor sesini çıkartmıyor diyenler nerede şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 16 Nisan 2017; 16:20:33 >

• Adem olmak kırık ayak parmağıyla dokunulmazlık sembolünü kazanıp, "takım arkadaşlarım yorgundu", diyebilmektir.

Serhat olmaksa adem neden bu kadar yarışmaya asıldı? diyebilmektir.

İlhan olmak ise kamera kayda girdiğinde. palayla kokonat açmak ve balğa çıkmaktır.

Sema olmak bilerek dokunulmazlık kaybetmek, her hafta Şahika'yi yazmak ve kız gitmediğinde çıldırmaktır.

Furkanı yazmaya gerek bile duymuyorum:)

kaynak:ekşi
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Atakan yeni evlendi ya, belki o yüzden bir pürüz çıkabilir. Nihat da açık açık söylüyor, bir projede yer alamazsam, paraya ihtiyacım olursa katılırım diye. Onun da iki tane kız çocuğu var, ayrılmak istemiyor onlardan.

Bence Atakan, Nihat ve Hasan olmalı yeni All Star'da. Çünkü Nihat'sız Hasan, Hasan'sız da Nihat olmaz

Oynadiklari dizinin reytingleri iyi. Acun aldıkları ücretin 2-3 katını verirse gelirler. Yoksa çekilecek çile değil. Ama Atakan kesin gelmeli. Atakan vs Turabi çok zevkli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 16 Nisan 2017; 16:17:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • turabi ekranda tutunamadı gibi, hiç görmüyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: u.r.k.

quote:

Yalnız belli ki ilhan tayfası yine büyük bir kulis yapmış. Onlara sorsanız birbirlerinden hiç haberleri yok ve kimi yazacaklarını bilmiyorlardır kesin

Eminim onların görüntüleri de yoktur

Ne oldu kaç hafta şahikanın üzerinde gittiniz onu yollamaya çalıştınız onu yazdınız ?

Şimdi geçmişe gidiyoruz ve İlhan'ın Pınar'ı yazdığı konseyi hatırlıyoruz.

Ne demişti Sabriye'nin performansı arttı diye ona haksızlık edemedik diyerek Pınar'ı söylediler.

Şimdi de bu hafta Sabriye'nin performansına bakalım.

Kız haftalık sıralamada 3 üncü oldu be 3 ncü

Hep söylemişimdir ilhan tayfasının performans ayağı kendi çıkarlarına yöneliktir diye. Yine beni yanıltmadılar.

Adem'in hataları oluyordur mutlaka. Ancak bu tayfanın yanında melek kalır melek.

Kulise gerek yok. Daha geçen konsey sonrası Sabriyenin küfürlerinden sonra belliydi Sabriyenin yazılacağı. o olaydan sonra kimse performansa bakmaz.

Açun peyy ben dışarda camii yaptırdım kilise sinagog yaptırdım, ama burada açım ailemi özledim onun için önüne gelene ana avrat düz gidiyorum ama kalmak istiyorum. özür diledim ben beni niye yazdilar annamiyorum.

demekle olmaz bunlar.

Tabi gerek yok. Hepsi telepati yöntemi ile birbirlerinin kimi yazacağını öğrenmişler :)

Geçen hafta neden Sabriye'yi koydular ? Şahikanın performansı mı arttı

Haftalar önce Adem'e saldıranlara karşı kullandığı bir lafı çevirip kin güderek onun ismini yazanlar kimlerdi ?

Bu hafta Adem niye bırakmıyor zaten onun adı yazılmaz gibisinden konuşanlar kimler ?

Adem niye bırakmıyor diyenler Sabriye gitsin diye adını yazıyor Bir kişinin gitmesini isteyen onun kalması adına hareket edilmesini doğru bulur mu üstelik oyunu bırakarak ?

Adem'in Sabriye'yi koruyarak büyük prim yaptığının artık farkındalar. Bu sebeple aslında yalandan korudu gerçekten delikanlı birisi değil diyerek o taraftan sürekli vurmaya çalışıyorlar.

Bu haftada yüzde 1 ihtimalle Sabriye elenirse Adem'i zor duruma düşürürüz diye düşünüyor olmalılar.

Oysa Şahika'yı yazsalardı geçen hafta ve bu hafta belki de Şahika gidecekti ve performansı düşük olan birisini yollayarak daha fazla oyun kazanma ihtimalleri artacaktı.

Kısaca işlerine geldiği gibi. Kendi grupları dışında herkesi yazacak kapasiteleri var. Performans yalan dolan.

• Hersene hanzo turabiyi izlemek zorunda mıyız.

Sabriyeye laf atanlar, turabinin yaptığı terbiyesizlikleri düşünün bide. böyle adamı atacağına iki kere birinci yaptı, şikeci acur efendi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: codred

turabi ekranda tutunamadı gibi, hiç görmüyorum.

Bu benimde dikkatimi çekti ve birçok videosunu izledim.

Neden görünmüyor oyunculuğumu iyi değil diye..

Katıldığı programlar da mesela güldür güldür şova katılmış. Çok utangaç ve özgüvensiz konuşuyor sanki. Heyecanlanıyor, ben bunun etkisi olduğunu düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

Hersene hanzo turabiyi izlemek zorunda mıyız.

Sabriyeye laf atanlar, turabinin yaptığı terbiyesizlikleri düşünün bide. böyle adamı atacağına iki kere birinci yaptı, şikeci acur efendi

Katılıyorum turabi olmamalı

Düello olmadığı sürece ve saçma atış oyunları olduğu sürece önümüzdeki sene de turabi sampiyon olur

• quote:

quote:

quote:

Yalnız belli ki ilhan tayfası yine büyük bir kulis yapmış. Onlara sorsanız birbirlerinden hiç haberleri yok ve kimi yazacaklarını bilmiyorlardır kesin

Ne oldu kaç hafta şahikanın üzerinde gittiniz onu yollamaya çalıştınız onu yazdınız ?

Ne demişti Sabriye'nin performansı arttı diye ona haksızlık edemedik diyerek Pınar'ı söylediler.

Hep söylemişimdir ilhan tayfasının performans ayağı kendi çıkarlarına yöneliktir diye. Yine beni yanıltmadılar.

Adem'in hataları oluyordur mutlaka. Ancak bu tayfanın yanında melek kalır melek.

Kulise gerek yok. Daha geçen konsey sonrası Sabriyenin küfürlerinden sonra belliydi Sabriyenin yazılacağı. o olaydan sonra kimse performansa bakmaz.

Açun peyy ben dışarda camii yaptırdım kilise sinagog yaptırdım, ama burada açım ailemi özledim onun için önüne gelene ana avrat düz gidiyorum ama kalmak istiyorum. özür diledim ben beni niye yazdilar annamiyorum.

demekle olmaz bunlar.

Tabi gerek yok. Hepsi telepati yöntemi ile birbirlerinin kimi yazacağını öğrenmişler :)

Haftalar önce Adem'e saldıranlara karşı kullandığı bir lafı çevirip kin güderek onun ismini yazanlar kimlerdi ?

Bu hafta Adem niye bırakmıyor zaten onun adı yazılmaz gibisinden konuşanlar kimler ?

Adem niye bırakmıyor diyenler Sabriye gitsin diye adını yazıyor Bir kişinin gitmesini isteyen onun kalması adına hareket edilmesini doğru bulur mu üstelik oyunu bırakarak ?

Adem'in Sabriye'yi koruyarak büyük prim yaptığının artık farkındalar. Bu sebeple aslında yalandan korudu gerçekten delikanlı birisi değil diyerek o taraftan sürekli vurmaya çalışıyorlar.

Bu haftada yüzde 1 ihtimalle Sabriye elenirse Adem'i zor duruma düşürürüz diye düşünüyor olmalılar.

Oysa Şahika'yı yazsalardı geçen hafta ve bu hafta belki de Şahika gidecekti ve performansı düşük olan birisini yollayarak daha fazla oyun kazanma ihtimalleri artacaktı.

Kısaca işlerine geldiği gibi. Kendi grupları dışında herkesi yazacak kapasiteleri var. Performans yalan dolan.

Sabriyeyle Şahika arasında performans olarak pek fark yok. Performansı arttı deyip öyle bir yazıyorsunuz ki sanki Semayı bile solladı geçti sanırsın.

adamlar zaten oyunları kazanıyorlar. Ha Sabriye ha Şahika.

Sen olsan kıl Sabriyeyi mi seçersin yoksa loser bile olsa sakin kalan Şahikayı mı?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

adem dedikoduda kızları geçti,böyle dedikodu yapan adam görmedim daha önce

swordsman değil dedikoduman

önce hırsızlık suçlamasında bulun sonra R yap, şakayla karışık lafı geçiştir yemezler ademmm yemezler

Bu dedikodu meselesi çok komik. Yüzlerce sayfa bu forumda herkesin ve senin benim de yaptığımız dedikodu zaten.

Sosyal medyada, Panorama, Forum programlarında yapılanlar da dedikodu. Dedikoduyu seven bir milletiz. Erkekler de çatır çatır dedikodu yapıyor.

Erkek olduğunu varsayarak sen de. Kendini savunamayacak insanlar arkasından internette kimliğimiz gizli bir şekilde yorum yapıyoruz. Bu dedikodu muhabbetini geçin artık komik.

iyi de adem'in yaptığı dedikoduyu adada hiçkimse yapmıyor ki, dün volkanın yanına gidip elif'e nasıl katlanıyorsunuz diyor, yani ünlülerin kızları bitti sıra elife geldi,yarın birgün berna ve diğerlerine de gelecek
    adem ortalamanın üstünde dedikodu yapıyor,

Acun diğerlerinin ağzına kelepçe takmış kardeşim onlar cezalı konuşamazlar

İlhan'da 24 saat suda geçiriyor arkadaşları balıklar olmuş

Sema da 24 saat saçlarıyla uğraşıyor

Furkan'da 24 saat yanlarında bekliyor

Serhat da her nasıl olduysa sesi içine kaçmış gibi ve çok sakin şekilde konuşuyor

adem'i senin kadar savunanı görmedim haklı-haksız farketmez, vay be adem'in her yaptığı hareket doğru ne yapsa haklı delikanlı çocuk

swordsmannnnn

Nasıl görmek istiyorsan yazılan kelimeler kafanda o şekilde bir algı oluşturuyor. Hatalarını da söylesek boş senin için. İçinde gizli bir adem hayranlığı mı var yoksa yada büyük bir nefret var ama dikkat et bu nefret gizli hayranlığa dönüşmesin

Kaç ay geçti artık karakterler şekillendi. Kimin ne olduğu ortaya çıktı. İnsanlar hata yapsa da bu yüzden sevilmeye devam ediliyor.

algı yaratmak isteyen yok görünen köy kılavuz istemez, adem ne yapsa haklı diyorsunuz:/

adem küfreder....> adem haklı
    adem tehdit eder...> adem haklı
    adem racon keser...> adem haklı
    adem sms için oynar...> adem haklı
    adem dedikodu yapar...> adem haklı
    adem mağdura oynar....> adem haklı
    adem kavga eder....> adem haklı

vesselam bunlar yetmedi şarkı yarışmasında bile adem'in hakkının yenildiğini söylüyorsunuz

O zaman iyi takip edeceksin kardeşim. Söylüyorsunuz ediyorsunuz diye birşey yok. Ben kendimden sorumluyum. Aç geçmiş yazılarıma bak şarkı yarışmasında kimin hakkı olduğunu söylediğimi iyi oku.

Okumadığın fikrimi bilmediğin bir konuda bana iftira atıyorsun.

Şimdi ben miyim körü körüne Adem'i savunan yoksa sen misin körü körüne Adem'e saldıran

yarışmayı en başından beri izlemediğini söyleyen sensin bununla ilgili birçok mesajın var yazdıklarımın hangisi yanlış

adem ne yapsa haklı diyorsunuz şarkı yarışmasında bile sonuna kadar savundunuz,sen savunmadıysan bile başkaları savundu,fanboyluğun da bir sınırı var,mesela en son,olmayan görüntüler üzerinden bile yeri geldiğinde ademi savunuyorsun

bir yarışmacı 7/24 haklı olamaz ki adem küfür etse ne güzel küfür etti diye sevinen adem fanboyları var

Taraflı yayın yapıldığını inkar edemeyiz ama. Adem ne zaman küfür etti bilmiyorum Sabriye'yi biliyorum. Ama Şahika'ya Sema'nın ettiği küfür yayınlanmadığı gibi hiç konusu bile edilmiyor.

Çifte standart var pek çok konuda. Sanki İlhan grubu herşeyi söyleyebilir yapabilir hesap sorulamaz gibi. Ben Sema'nın küfür olayının hiç konuşulmamasını ve örtbas edilmesini çok garip buluyorum.

Aynı şekilde Furkan'ın yemek yedikleri kaba tüküreyim lafı. Neredeyse hiç gündem olmadı. Yarışmadaki en ağır laflardan biriydi ve yüze değil arkadan söylenmişti.

Adem ya da Sabriye'nin yemek yedikleri kaba tüküreyim dediğini bir düşünün. Bugün hala konuşuluyor olurdu ve linç edilirlerdi.

İlhan, Furkan, Serhat ve Sema'ya ayrıcalıklı davranılması beni deli ediyor. Hiçbir şekilde hesap sorulamıyor.

adem furkana küfür etti,acun da konseyde uyardı,buradan bazılarınızın anlamadığı ben sadece adem üzerinden yorumlarımı yapıyorum,bu sözüm sana değil seni tanımıyorum
    tutup ta ademi, ilhanla,furkanla,sema,serhat ile karşılaştırarak fanboyluk yapmıyorum
    örneğin ilhanı iyi gösterek ademe birşey demiyorum,ama ademciler öyle bir savunma mekanizması geliştirmişler ki
    bunların en başında mersinaki geliyor
    ademi normal eleştirsek bile veya olumsuz birşey yazsak bile üstüne vazifeymiş gibi alıntılayarak çılgınlar gibi savunuyor
    söylediklerim net,bu forumda adem fanboyları adem'in yaptığı herşeyi ama herşeyi adem üzerinden düşünerek ademi adeta kusursuz gösterme çabasında
    mesela adem küfreder,ohhh ne güzel küfretti diyen çok,adem şarkı söyler yahu hakkı yendi birincilik onun hakkıydı diyen çok...uzun uzun yazmak istemiyorum bu örnekleri çoğaltabiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackBeasT

Bugünkü oyunda
    Gönüllüler kaybederse Burçak
    Ünlüler kaybederse Şahika
    Potaya sallarlar gibi
    Giden: Burçak

Gönüller kaybederse yazılacak kişi Elif. Ogeday, volkan, tuğçe, burçak ve bernanın elifi yazacağı kesin. En az 5 oyla aday olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

demekle olmaz bunlar.

Sabriyeyle Şahika arasında performans olarak pek fark yok. Performansı arttı deyip öyle bir yazıyorsunuz ki sanki Semayı bile solladı geçti sanırsın.

adamlar zaten oyunları kazanıyorlar. Ha Sabriye ha Şahika.

Sen olsan kıl Sabriyeyi mi seçersin yoksa loser bile olsa sakin kalan Şahikayı mı?

Ben sabriyeyi savunmuyorum ki :) Çok daha berbat performansı varken bu hafta Sabriye iyi yarıştı ona haksızlık etmeyelim diyerek sadece 1 haftaki durumuna bakıp ondan çok daha iyi Pınar'ı yazanlar,

Bu hafta çok daha iyi performans gösteren ve 3 ncü sıraya oturan Sabriyeyi söylüyorlar.

Haftalarca Şahikayı ezmeye, yıpratmaya ve yollamaya çalıştılar. Hatta Sema arkasından küfür bile etti.

Şimdi Sabriye özür dilediği halde bahane üretip yazmaktan çekinmiyorlar.

Oyunlar kazanılıyor o yüzden Sema Furkan gibileri dokunulmazlıklara asılmıyorlar. Sema kaybettiği oyundan sonra sırıtmasını biliyor.

Şahika her türlü benim gözümde Sabriyeden daha düzgün birisi. Ancak önceki haftalarda kimseyi taşımak istemiyorum diyip kaybedilen her oyunda suçu Şahikaya atıyorsanız o zaman onu yazacaksınız.

Çünkü Şahika'nın gitme ihtimali Sabriye'den daha yüksek. Bunu herkes biliyor.

Oyunlar kaybedilmeye başladığında Sabriyeyi yazanlar sakın ağlamasın.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Şimdi Sabriye özür dilediği halde bahane üretip yazmaktan çekinmiyorlar.

Sabriye özür dilemedi. Acun yüzünden özür dilemek zorunda kaldı ki sen sana böyle laf eden birisini özür dilerse affeder misin şimdi? onu mu anlayalım?
  • ERDİ BAŞKAN elendi hala survivor izliyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 32783279328032813282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.