Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96.580
Cevap
86
Favori
3.043.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28532854285528562857
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: delgado.11

O dalga geçtiğiniz ERDİ kendisine bakıp kas yapmak yerine Ailesine bakmayı tercih etti. İçimizden biri. Bu milletin evladını hafife alanlar çok yanılıyor çook

Survivor 2017 | Final

Hepinize cevap veresim geliyo ama bi yere kadar...

En basitinden diyelimki ünlüler mi yattığı yerden para kazanmış... Adem ağrılı boksör, Sema atlet, furkan sen kısa donla gezerken dizi setinde büyüdü.... vs vs Bu göbüdük mü anadolu insanını temsil ediyo... Bu herif sadece boş beleş klasik her mahallede her ortamda her yerdeki gereksiz boş insanı temsil ediyor. Buna nasıl bi anlam yükleyebiliyorsunuz şaşıyorum size... Deyin ta.ak geçiyoz eyv... Böyle boş insanları gördükçe dayanamıyorum... Esnafım yetmez mi???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EczDarkJackal -- 2 Nisan 2017; 0:16:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Berna ismi şaşırtmadı. Yarın Gönüllüler alırsa Ünlürden gider.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogedayın bernaya olan tepkilere kopuyorum
  • Ogeday çok itici ya

• POTALARDAN SONRA BİZ

Survivor 2017 | Final
  • Ağdalı lafları bırak yalamaya devam et çomar

• ulan en büyük kıyakçı sensin, millet para harcıyor da adada kalıyorsun, neyin tribi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Orijinalden alıntı: yyildirayy

Evet erdiciler
    Bu ayki erdi sms için ayırdığınız para ne kadar.

Allah size akıl fikir versin. Çoluğun çocuğun rızkını gidip bu gereksiz, kabiliyetsiz adama oy atarak acunun cebine veriyorsunuz.
    Yazık vallaha

Kim parasını nereye harcamak istiyorsa harcar. Buna karışamayız. Erdici değilim ama bazıları Erdiye oy atanlara hakaret ederek asıl o hakarete kendilerinin layık olduğunu gösteriyorlar.

Başkasına oy attıkları zaman aynı şey olmuyor sanki Hak ediyor veya etmiyor bu kişisel birşeydir. Kime ne.

Ben bunların hiç birisine oy atmıyorum, atmamda
    Acundan zengin değilim, bunlardanda kim şampiyon olursa olsun umurumda değil
    Sadece erdiye aşırı gıcık oluyorum.

• Ogeday her hafta kendini aşağıya çekiyor.

• sondaki laf çok inceydi ben erdiye ısındım son söyledikleri çok iyi tespit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reis Sabriyeye had bildiriyor yine. Akilli olacaksiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhat'a sonunda çok konuşuyorsun diyen biri çıktı. Helal sana Sabriye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 2 Nisan 2017; 0:21:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eve şimdi geldim ERDI BASKAN yine potada 150 SMS benden

BAŞKAN TANITIMDA COSTURUYOR

ORDUNUZU TARUMAR EDICEM

ERDI BAŞKAN

• Sabriyem gene Türk Halkının demek istediklerini Serhat'a demiş :)
  • SUSMAYACAM

• quote:

Orijinalden alıntı: weros

bu devran DÖNECEK
    Survivor 2017 | Final

Olum üşenmiyo musunuz lan sürekli sürekli
  • Sabriye için SMSlerimiz her daim hazır. Şer tayfaya yedirmeyeceğiz
  • Aha Sabriye ve kaos Serhat kapışmış. Yarın da gönüllüler alacak kesin.

Serhat pimi çekilmiş bomba gibi kendi takım arkadaşlarına, rakibe, herkese sataşıyor hiç rahat durduğunu görmedim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

İstatistiklerde bu akşamdan sonra ikisinin de oranı eşitlendi. Oraya bakarsan Ünlü erkeklerde de ilk elenmesi gereken kişi Furkan, sonra da Adem.

Geçen senenin finalisti Serkay da bir ara takımının en kötü erkek yarışmacısıydı istatistiklerde.

Yani isim yazarken kesinlikle performansa göre yazıp Gökhan'ı mı söylediler diyorsun ? Eşitlenmiş olabilir sonuçta ikisi de aynı derecede en kötüler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EczDarkJackal

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

O dalga geçtiğiniz ERDİ kendisine bakıp kas yapmak yerine Ailesine bakmayı tercih etti. İçimizden biri. Bu milletin evladını hafife alanlar çok yanılıyor çook

Survivor 2017 | Final

Hepinize cevap veresim geliyo ama bi yere kadar...

En basitinden diyelimki ünlüler mi yattığı yerden para kazanmış... Adem ağrılı boksör, Sema atlet, furkan sen kısa donla gezerken dizi setinde büyüdü.... vs vs Bu göbüdük mü anadolu insanını temsil ediyo... Bu herif sadece boş beleş klasik her mahallede her ortamda her yerdeki gereksiz boş insanı temsil ediyor. Buna nasıl bi anlam yükleyebiliyorsunuz şaşıyorum size... Deyin ta.ak geçiyoz eyv... Böyle boş insanları gördükçe dayanamıyorum... Esnafım yetmez mi???

dizi setinde büyümüş spor pistinde büyümüş vah vahh vahh o kadar para alıyolar bide yatarak büyüselermiş utanmasan ünlüleri acındırıcan bize. Reis emeğiyle ve göbeğiyle buralara kadar alnı ak geldi Başkanı size yedirmeyiz

Survivor 2017 | Final

• 
Sayfa: önceki 28532854285528562857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.