Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.045.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24552456245724582459
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Adem bitti gözümde. Zaten Fatih'e söylediği sözle güvenimi çatırdatmıştı. İlhan ve saz arkadaşları ile birlikte hareket ederek de kendini bitirdi tamamen. Şimdi gönül rahatlığıyla gönüllüleri destekleyebilirim. Kazanamayacak olsa da benim keltoşum, güzel insanım Anıl'ım var orda

Pınar'ı yazmak nedir ya Ne komik insanlar. Pınar sizin kıçınızı kaç kere kurtardı? Performans birincisi oldu, bir kere de performans ikincisi oldu. Bu dörtlü iğrenç olabilir ama aptal değiller. Şimdi bir strateji değişikliğine gittiler. Baktılar ki Sabriye'ye atak yaptıkça Sabriye güçleniyor, suyuna gidip destekliyormuş gibi yapmaya başladılar. Kuzu postuna bürünüp bu defa Sabriye'yi "seviyoruz ama işte napalım birinin adını yazmak zorundayız" diyerek yazacaklar eh nispeten Sabriye'ye atılan oy sayısını etkiler. E zaten Adem'de kendini kurtarabilirse iyi bu saatten sonra Sabriye ordan da oy kaybetti. Sabriye varken Pınar'ı performans olarak düşük görmek nedir "Bu hafta kötüydün o yüzden seni yazdık" Şu durumda aslında Pınarın bir performans muhasebesi ile bunları bitirmesi iş bile değil ama Pınar da pozisyonu değerlendiremedi.

Adem survivor all starda Hasan'ın yaptığı hataya düştü malesef. Gaz kesti. Hasan konseydeki çıkışını arttırarak, Turabi ile kavga etmeye kararlı bir şekilde devam etseydi büyük ihtimal kazanacaktı. O sene Turabi'ye karşı çıkarılacak doğru düzgün bir adam olmadığı için kazandı Turabi. Bir Hasan vardı o da kendini bitirdi. Adem de aynı şekilde davranıyor, bu hatadan bir an önce dönmezse kıbrısı bile göremez. Bu arada geçen sene Semih de aynı şekilde çok oy kaybetti, ünlülere geçtikten sonra da savaşa devam etmesi lazımdı. Etmeyince sıradan bir yarışmacıya dönüşüverdi. Böyle giderse İ.Mansız birinci olur.

• Eser var di oda kendi gitti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Acun gerçek mi konuşuyor anlamadım yok bu sene beklenilenin üzerinde bir Survivor varmış falan filan. Bu sezon en kötü Survivor'ı izliyoruz böyle öne çıkan desteklenecek adam bile yok yani.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlhan Mansız...

Vallahi ceketimi önünde ilikliyorum.

Sabriye sefili bir an önce elense de Adem tek tabanca devam etse.Olanı biteni farketmeye başlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Survivor tarihinin en boş sezonunu izliyorum. Oğuzhan abilerin, kelebek Aydın'ın olduğu sezon bile daha iyiydi. Yok o gorilmiş, öteki boğaymış falan filan. Bomboş muhabbetler.

Bu mesajdan sonra Acun apar topar Survivoru yayından kaldırmış..Ne yaptın be reis...

Öyle değil mi Başkan? Senin de gözlerin konseyde Semih Öztürk'ü aramıyor mu? Ne konseyler izledik geçen sezon. Bir yandan Semih diğer yandan Yunus Günçe sonra elenene kadar Tuğba Özay olsun konseylerde karşılıklı olarak alırlardı sazları ellerine, sonra komboya gel. Atakan'ı renkten renge sokarlardı. Tiki tayfa ne diyeceğini ne yapacağını şaşırırdı. Bir de şimdi dönen muhabbetlere bakıyorum, arıyorum o günleri.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

millete haydutluk yapan tip potadan yine çıktı, hem de küfürbaz ve mağdur çöp sayesinde. yancıyla aynı anda potaya girseydi de bir keyfimiz yerine gelseydi. umarım ilhan bunları eler, sen naif bir adama her türlü küfrü hakareti edip insanlara bağırıp küçümseyen tipe karşı gelemiyorsan gücün karşısında bir eziksindir, karşı durmaya gözün kesmiyordur. mağdur çöpün bahanesi çok güzel, nasıl yalakalık yapacağını biliyor''ben sedatı sevmiyorum, ilhanı oy yüzden yazmıyorum''

arkadaşım sabriyenin o cümlesi akıllı insanın edeceği lafmı?sedat'ı sevmiyorsan asıl karşısına ilhan'ı çıkaracaksınki gitme şansı yükselsin.sevmiyorum deyip furkan2ı çıkarman sedat'a iyilik yapman demektir.sabriye zaten akıllı bir kız değil tamam anladık bundan sonra çıkacağı ilk 4'lü ünlüler potasında gidecek ilk isim olur kendisi.gönüllülerle karışık pota olursa belki birleşmeyi görür.

• Yarışmanın başında Ademi boşbeleş survivora yakışmayan biri ilarak tanımlıyordum.Ama yanılmışım adam tatlı su kurnazı çıktı.Sabriyeye duyulan sempati Ademi farklı algılamaya neden oldu.

Sampiyon olmak için saman altından su yürüten bir şark kurnazı .Tek başına şampiyon olacak çapı yok ama.

Verdiği yanlış kararlar saflığından değil çakallığındaış.Furkandan daha yancı çıktıFurkan bu işi alenen yapıyor bari.

• ''acun bey bilirsiniz ben çok doğalımdır, hatta size birkaç numaramı da şöyle takdim edeyim.bakın bu yüzümde görmüş olduğunuz gözler konsey öncesi 2 göl kapasitesi yaş dökebilir, randımanlıdır. ilaveten hıçkırıkları da cabası. eğer isterseniz konsey çıkışı anında yaştan kesilebilir, hıçkırıktan eser göremeyebilirsiniz, opsiyoneldir''
  • Adem kendini toparlamazsa vallahi Erdi'yi tutacağım bu gidişle
  • beyler yeni fragman link var mı bulamadım
  • Adem baktı ki birleşme tehlikede her hafta kendilerinden biri gidiyor. Sonunda kafaya dank etti, Sabriye ile ipleri kopardı. İlhan'lara yanaştı. Doğru olanı yaptı aslında çünkü güçlülerin yanında olursan ancak o zaman finale kadar gidebilirsin. Sabriye, Şahika, Pınar bunlarla bir yere varamazdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jerichoholiccc

Bu Acun gerçek mi konuşuyor anlamadım yok bu sene beklenilenin üzerinde bir Survivor varmış falan filan. Bu sezon en kötü Survivor'ı izliyoruz böyle öne çıkan desteklenecek adam bile yok yani.

Çoğu yarışmacı eşit. Kimin şampiyon olacağını kestiremiyorsun işte gayet keyifli...Geçen sene Atakanın olacağı yüzde 99tu mesela...

• Sema'nın ayak bilek bağlarında kopma varmış ve Acun çok zor diyor.

Acun ayın 1 nde oynama ihtimali var dedi.

• https://www.acunn.com/ Fragman burada izlemeyenlere duyurulur.
  • quote:

Bu Acun gerçek mi konuşuyor anlamadım yok bu sene beklenilenin üzerinde bir Survivor varmış falan filan. Bu sezon en kötü Survivor'ı izliyoruz böyle öne çıkan desteklenecek adam bile yok yani.

Malesef öyle oldu. Çünkü kendisinden ada yaşantısı ve parkurlarda beklenen performansı gösteremediği gibi o çıtaya yaklaşamayan isimler var. Başta Sabriye. Sabriye hakkında Acun'a "çok komik bir kızdır, muhabbeti çok güzeldir" gibi malumatlar vermişler kendi anlattı bir programda. Hakkatten de özel hayatında öyle bir insanmış arada yansıttığı oldu ama genel olarak her anlamda patates malesef. Bildiğin kezban yenge çıktı. Sokaktan herhangi bir kız çevirseler Sabriye'den daha iyi yarışır. Muhabbeti dinlenecek adam yok. Parkurlar desen gönüllüler oynuyo şu an sadece, hele bir de Pınar giderse hiç izlenmez artık heyecanı kalmaz her oyun garanti gönüllülerde. Tatsız tuzsuz bir survivor izliyoruz. Ben turabinin sevinçlerini bile özledim yani o derece. Bu kadar ruhsuzu nerden bulmuşlar anlamadım gazeteye ilan versen bulamazsın.

• Şahika giderse ünlü kızlar 2 kişi kalacak gönüllü kızlar 4 kişi kalacak denge bozulacak.Sema 1,5-2 haftaya anca döner.Acun Furkan'ı yollasa keşke.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guitar-X

quote:

Malesef öyle oldu. Çünkü kendisinden ada yaşantısı ve parkurlarda beklenen performansı gösteremediği gibi o çıtaya yaklaşamayan isimler var. Başta Sabriye. Sabriye hakkında Acun'a "çok komik bir kızdır, muhabbeti çok güzeldir" gibi malumatlar vermişler kendi anlattı bir programda. Hakkatten de özel hayatında öyle bir insanmış arada yansıttığı oldu ama genel olarak her anlamda patates malesef. Bildiğin kezban yenge çıktı. Sokaktan herhangi bir kız çevirseler Sabriye'den daha iyi yarışır. Muhabbeti dinlenecek adam yok. Parkurlar desen gönüllüler oynuyo şu an sadece, hele bir de Pınar giderse hiç izlenmez artık heyecanı kalmaz her oyun garanti gönüllülerde. Tatsız tuzsuz bir survivor izliyoruz. Ben turabinin sevinçlerini bile özledim yani o derece. Bu kadar ruhsuzu nerden bulmuşlar anlamadım gazeteye ilan versen bulamazsın.

ERDİ başkan tek başına yeter hocam..

• ''acun abi el insaf ya ben bu şahikaya karşı 8 kişiye meydan okumadım mı, benim olduğum yerde onu ezmek için önce benim cesedimi çiğnemeniz lazım demedim mi, şahikayı ve sabriyeyi yalnız bırakmak benim merhametime, alçakgönüllülüğüme, insanlığıma, delikanlılığıma, yüksek ahlakıma yakışmazdı zaten

ilhana karşı duramadığımı söyleyenler varmış, olsun fatihe ''onursuz, başımıza erkek kesildin'' diyerek ilhana cevap vermiştim ben aslında ama insanlar anlamadı. şovmen ve kurnaz olduğum için ilhanın da adı sanı olmasından direkt şahsına savaş açacak cüreti kendimde bulmuyorum. o yüzden fatihe hakaret ve küfrederek 'kızım sana söylüyorum gelinim sen anla' atasözümüzün sergilemesini yaptım. ilhan gerekli mesajı aldı benden, uslandı artık. sonuçta atalarımın sözünü gençlere de öğretmek lazım, anadolu insanıyım neticede''

• Bence de bu seneki Survivor açık ara en kalitesiz ve heyacansız yarışma. Daha 2 gün önce tahmin ettik dokunulmazlığı verdi ünlüler dedik. Yani oyunları, gidecek olanı biliyorsun tadı kalmıyor.

Seneye ALL STAR'da Nagihan, Turabi, Merve Aydın varmış!! Acun bombayı patlatıyor
  • Acun allstar için turabi hilmicem atakan nagihan merve efsane olur gibi birşey dedi. Yandık beyler :)
  • 
Sayfa: önceki 24552456245724582459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.