Bildirim
Survivor 2017 | Final (2456. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Survivor 2017 | Final
(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
-
ilhan grubu resmen sabriye ve ademin arasini bozdu
oyuncak gibi oynuyorlar resmesn adada 12 kisi varken bile 4lu bir grup herkesi teker teker eledi -
millet acur kızlardan birini eletmez kız dengesini bozmaz, yancı yada sedat gider, nerdeyse kesin eminim -
Daha 2 3 saat önce yazdım Şahika konusunda Sabriye nankör. Destekleyen de savunan da karaktersizdir dedim al işte Adem gibi melek gibi adamı sattı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adem, Sabriye ile niye kavga etti acaba Sabriye acayip şımarık şuan ondan muhtemelen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Desm0nd -- 21 Mart 2017; 0:31:53 > -
Sabriye'nin sevinci çok kısa sürmüş yani!
Oha TV 8,5 da Acun çıktı!! ne oluyor ya! Dominik'e gidecekmiş uçağı kalkacakmış birazdan pes ya!
-
yeni bölüm fragmanını izlemem lazım merak ettim olayları -
quote:
Orijinalden alıntı: maracanna
Daha 2 3 saat önce yazdım Şahika konusunda Sabriye nankör. Destekleyen de savunan da karaktersizdir dedim al işte Adem gibi melek gibi adamı sattı...
Karaktersiz olan sensin. -
-
Erdi baskan yine müthişti.
Sabriye keşke Serhat deseydi. Ünlüleri karıştıran en büyük şahıs o bence. -
Bu bulit survivorun en iy pazarlamacısı çıktı.petfirmansı erdiden beter o fizikle.Çene desen bir karış.
Sayı alamadığı gibi oynamadan sakatlanıyor adam.geldiğinden beri kasığım şöyle böyle diyor.
Ama beceriksizliğini devamlı üste çıkmasıyla kamufle ediyor.
dopingci sabriyeyle bozuşunca taraftar toplar, terbiyesizlikleri ve bugünkü yancılığı unutulur yine. ''senin için 8 kişiye karşı göğsümü ben siper etmedim mi, o kılıç darbelerine karşı tırnaklarımla sana kalkan olmadım mı haa söyleseneeee '' diye palavra sıkıp şov yapıyor millete. en delikanlı, en güçlü, haksızlığa en dik duran kendiymiş gibi üfürüyor anca kağıttan kaplan
-
-
Rabbim Sedat bile hepsinden daha dik durdu. Adem'in kafa durmuş Sabriye yüzünden.
Bu ilişki artık bittiğine göre Adem kendini toparlayıp çıkışa geçebilir. Adem ancak güçlülerin yanında durursa Kıbrıs'a varabilir. Bunun farkına varmış olması lazım. İlhan'lara yakın olursa şaşırmam. Zaten bu konseyde Pınar'a oy atarak hızla taraf değiştirmeye başladı. -
quote:
Orijinalden alıntı: serial206
Bu bulit survivorun en iy pazarlamacısı çıktı.petfirmansı erdiden beter o fizikle.Çene desen bir karış.
Sayı alamadığı gibi oynamadan sakatlanıyor adam.geldiğinden beri kasığım şöyle böyle diyor.
Ama beceriksizliğini devamlı üste çıkmasıyla kamufle ediyor.
Birde bu çöp için yarışmaya girdiği ilk günlerde "Bulut 5 senedir hazırlanıyoğğ oranın tozunu attıracak tağammı" diyorlardı adam çöp işte, bugünde parkurdan kaçtı zaten, Erdi reyiz akbil basar yollar yakında
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gönül ister ki Furkan gitsin 4'lü grup ebesinin kini görsünler. Ama malesef gidecek kişi belli. ŞAHİKA -
quote:
Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo
millet acur kızlardan birini eletmez kız dengesini bozmaz, yancı yada sedat gider, nerdeyse kesin eminim
Yahu eletmez kurgu montaj acun şunu yapmaz bunu yapmaz diye diye bir hal oldunuz be arkadaş ya.
Bugün kesin ünlüler alır diyenler vardı. Şimdi böyle mi oldu
Birileri şahikanın sponsoru var şahika gitmez diyordu. -
quote:
Orijinalden alıntı: karantina666
quote:
Orijinalden alıntı: maracanna
Karaktersiz olan sensin.
Daha yeni cezam bitti uzaaaaaa birader
Pınar gider sema devir alır buraya rez çekilsin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X