Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (2393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23912392239323942395
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: frhtoztrk

Sabriye Sedatı yazdı.Niye gidip İlhanı yazamadı.

iyi davrandılar diyordu o olabilir mi ?
  • Şahika'nın kalma şansı için Pınar demesi lazım. Adem Pınar diyebilir.
  • Alpin tipe bak, kafa büyük vucut kucuk birde gömlek gıyıyor yakışmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

4 oyla şahika potada. karşısına burçak bile otursa gider. 2.dokunulmazlık oyunu gereksiz oldu

Burçağı rahat geçer Şahika. Hele de bu kadar üstüne gidilmesinden sonra.

Adem ilhan tayfasından söylemezse bu zamana kadar yapacağı en büyük hatayı yapar.
  • Delikanlılık bağırıp çağırmak değildir.. Şu adada Şahika nın delikanlılığında ahlakında tek bir kişi yok..

Helal olsun sana be.

Bırak boşver survivor ı çirkeflik kazansın biz turabiden alışığız zaten.
  • Adem ya kılıcı çekecek yada biraz daha ılımlı yaklaşacak. Bence ılımlı görünmeye devam edecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müslümano Ronaldo

yok bu sabriye ve adem tayfasından adam olmaz kafaları çalışmıyor

Saf anadolu insanı mı biz ailecek çözemedik, yoksa aptallık mı ?
  • şahikayla evlenmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

4 oyla şahika potada. karşısına burçak bile otursa gider. 2.dokunulmazlık oyunu gereksiz oldu

Yaw saçmalamayın nasıl program izliyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Sema'nın sözleri amma çirkef ya! Git nefes çalışması yapmış. Bu kafayla dokunulmazlık alamazsınız işte.

Bu hafta sabriyeyi yanlarına çektiler şahika giderse yüklenecekler sabriyeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Şahika'nın kalma şansı için Pınar demesi lazım. Adem Pınar diyebilir.

Yahu adem sedat a bir kez daha seni yazacağım sen beni 2 kere yazdın dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Adem ya kılıcı çekecek yada biraz daha ılımlı yaklaşacak. Bence ılımlı görünmeye devam edecek.

kişiliği o art niyet gütmüyor, ama bu dünyada böyle yaşaması zor
  • Sedat keşke ilk gunden berı boyle tavır koysaydı o zaman sedatcı bıle olurdum.
  • sedat aferin aslanım, fatih yoldaşa yanlış yapan edepsizlere karşı dik duruşuna tarihi tanık bırak. ayrıca malum şahıs fatihin elini öpmek için geç kaldı, o yanlışı ve eyyamı en baştan yapmayacaktı. sen her olayda hep fatihi uyar, eseri ve ilhana laf etmeye çekin sonra da ''herkes eşit'' goygoyu çek
  • Abi izlemiyor musunuz hala adem sedat demeyebilir diyen var. Daha 1 gün önce adem ile sedat konuşurken, adem dedi ya benim seni en az 2 kere yazmam grekiyor ki eşitlensin sonra sen beni yazmazsan bende seni yazmam diye. En az iki kere potaya çıkartıcak sedatı. Bu bir, son kalıyo sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desm0nd kullanıcısına yanıt
    Hocam 4lüden biri gitmese biseye deymez baristiklari. 4vs4 oluyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlla Sedat'ı söyleyeceksen, zaten bireysel dokunulmazlık sende,niye oylamada da yazıp boş oy atıyorsun ki.5 kişi yazın bir ismi Adem yine Sedat'ı söylesin.Sedat-Şahika yerine,Sedat-4'lüden biri olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSpiRiT -- 18 Mart 2017; 23:58:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Abi izlemiyor musunuz hala adem sedat demeyebilir diyen var. Daha 1 gün önce adem ile sedat konuşurken, adem dedi ya benim seni en az 2 kere yazmam grekiyor ki eşitlensin sonra sen beni yazmazsan bende seni yazmam diye. En az iki kere potaya çıkartıcak sedatı. Bu bir, son kalıyo sonra

Bugün de cıkarcak 2 olcak bu son yanlışın var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarın da gönüllüler kaybetse keşke. Heyecanı kalmadı artık. Tek takımdan 4 aday çıkıyor sürekli.

Gönüllüler kaybederse yazacakları isim belli gerçi: 1. Erdi 2. Berna, Gökhan dan birisi
  • Sedat istismarcı olmasaydı eğer başından beri insan gibi olsaydı yada şahika gibi kelime oyuncusu olsaydı yarışlarda da iyi olduğu için son 8 i görürdü.
  • 
Sayfa: önceki 23912392239323942395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.