Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • merak etmeyin hepinizi börekçiye göndericez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hahaha :D güldürdün
  • Arkadaşlar size bir sorum olacak.

Adadaki yarışçılar içinde erdinin adadan gitmesini istemeyen yarışçı kim sizçe.?

tahmin edilmesse ben cevabı verecem.
  • Ahahahaa ilk defa özetleri izledim şimdi, imitasyon çin malı semih öztürk koymuşa acun bu sene, hayırlı olsun..
  • evet izledim. sema oyunda best of ta çıktı yani en iyilerde,yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladı.dokunulmazlık oyununda furkan ile beraber son oyunu kazandıklar dokunulmazlık ünlülerin oldu,acun dokunulmazlık sembolünü sema'ya verdi,sema şimdilik aykırı bir karakter de çizmedi yani nagihan reis gibi ona buna daha posta koymadı

tabii henüz erken pınar ise hala adaptasyon sürecinde ama toparlayacağını düşünüyorum
    bence ünlülerde sadece iki bayan kalacak gelecek haftalarda sema ve pınar,
  • garcibaba kullanıcısına yanıt

Ne adamsınız la..

• GÖZLER DARK KNIGHT SEMİH ÖZTÜRKÜ ARIYOR BEE...

• Erdi 2. ayın sonunda burdan gitmiş olur.Birazdaha ortalık karıştırsın kavgalar cıkartsın reyting artsın.işi bitince güle güle deriz.Şimdilik guzel atraksiyon yapıyor.Yerinde yapıyor.Dozu yavas yavas arttırıyor.Oyun kazanamaz ,kazanacak kabiliyette yok zaten.Halk oylamasında bir yere kadar dayanır.

İlhan Mansız çok hamlaşmış.Birazdaha seri hızlı olması gerek.Yoksa fena değil.
    Serhat ta aynı sekilde.Biraz çenesini tutması gerek.Fenerde oynayanların hepsi böyle oluyor :))
    Furkan daha da iyi olucak biraz kiloları var.
    Şahika tam birhayal kırıklıgı oldu benim için çok olumlu dusuncelerim vardı boşa cıktı.
    Adem için ise beklentim düşüktü daha da düştü oda boş çıktı.

Eser West' e uyuz olmama ragmen Erdi nin hakkından gelecegi için sevmeye basladım.

B.Keklikler ise hırsı devam ediyor.

Berna ise tam bir Nihal vakası :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanext -- 23 Ocak 2017; 11:7:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

evet izledim. sema oyunda best of ta çıktı yani en iyilerde,yavaş yavaş ağırlığını koymaya başladı.dokunulmazlık oyununda furkan ile beraber son oyunu kazandıklar dokunulmazlık ünlülerin oldu,acun dokunulmazlık sembolünü sema'ya verdi,sema şimdilik aykırı bir karakter de çizmedi yani nagihan reis gibi ona buna daha posta koymadı

tabii henüz erken pınar ise hala adaptasyon sürecinde ama toparlayacağını düşünüyorum
    bence ünlülerde sadece iki bayan kalacak gelecek haftalarda sema ve pınar,

Yqnliz pınarda nagehan merve potansiyeli var psikopatlik açısından

• lDirtyHandsl kullanıcısına yanıt
    evet arızaya bağlamaya başladı, oyuncu seda ile tartışmaya başladı,ona buna posta koymaya atarlanmaya başlarsa geleneği devam ettirmiş olur,yarışsal anlamda toparlayacağını düşünüyorum altyapısı sağlam oyunlar daha yeni başladı
  • Erdinin sürekli potada olması acunun işine gelir. Bedava amele parası

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

beyler bu kiz nasi bisi boyle. bu sene tugce melisi destekliyoruz. +lar selale olsun.

Survivor 2017 | Final

50 kilo makyaj var yüzunde ayrica güzel degil

• Furkan, Havuç değil tavşan çıktı. Ayrıca Serhat'ın "Havuç gel buraya" dediği sahne duygulandırdı be. 2000lerin başına döndüm resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Marik Ishtar

quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

beyler bu kiz nasi bisi boyle. bu sene tugce melisi destekliyoruz. +lar selale olsun.

Survivor 2017 | Final

50 kilo makyaj var yüzunde ayrica güzel degil

apartmanı iç dış boyar he
  • Big ass erdi mıhahahah

• Survivor 2017 | Final

Reyiz Geliyor

• Donanım haber Survivor ahalisine duyrulur

23 ocak sabah saatlerinde eşimin telefonumu karistirmasi sonucu Berna keklikleri desteklediğimi görmesi ile yogun bir trip dalgası yedim eşimin bana kac kez siir yazdinda tvde gördüğün birine şiirler yazıyorsun dedi yarışmayı izlemeye devam etmek istiyorum bu yüzden erkek bir yarışmacı destekleme karari aldım benimle bu güne denk desteğini gösteren tüm bernaci arkadaşlarıma kolayliklar diliyorum hepinizi saygıyla selamlıyorum destekleyecegim erkek yarışmacıyi bu hafta aciklayacagim

zorro

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Knk sana eser ya da Volkan gökhan yakısır

Ama yeni gelen Fatih'i tut sen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 23 Ocak 2017; 12:39:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıymetli dostlarım finali açıkladığım için kusura bakmayın. Sizlerden bir ricam var. Haftalar önce açmış olduğum konu;

https://forum.donanimhaber.com/survivor-2017-dizisinin-finalini-acikliyorum--122950184-1

Yakından takip eden arkadaşlar konudaki isim nasıl yarışıyor? Güncel bilgileri arada sırada açmış olduğum konuya aktarırsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 23 Ocak 2017; 12:46:51 >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.