Şimdi Ara

Survivor 2016 (4076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112.517
Cevap
135
Favori
1.623.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40744075407640774078
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 2.10.2024)
Giriş
  • Taraflı tarafsız herkeze soruyorum ve her türlü tartışmaya açığım. Henüz ilk günde adaya giderken hiç tanımadığı adama sırf tanınmış ve destekçisi hazır diye saldırıya geçen Efecan'mı, Henüz 3./5. haftada yemeğini yere dökerim yerden yersin diyen Serkay'mı, Adada 1 hafta daha fazla kalabilmek için Annesini kullanan ve sözüm ona Anneme küvet almak için geldim (Ki bir küvvetin edeceği en fazla olsun 300-500 tl 500.000 tl değil) diyen Yunus'mu. Survivo 2016'dan Semih Öztürk'ü çıkarsan ne kalır; bunlar mı ? İFLAS EDERSİN ACUN... İFLAS, Millet dizi izler yine seni izlemez. Sen adamı getirecek onun sayesinde reyting yapacaksın, sonra adam sözüm ona gözünde adil olduğu bir diğer yarışmacıya kötü kalpli diyecek uyaracaksın; karşı taraf Semih Öztür'e adam ol adam, karektersiz diyecek izleyeceksin. 1. OLMASINDA GÖR BURAYA YAZIYORUM VE ÇOK EMİN OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ; İFLAS EDERSİN.

• quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

Taraflı tarafsız herkeze soruyorum ve her türlü tartışmaya açığım. Henüz ilk günde adaya giderken hiç tanımadığı adama sırf tanınmış ve destekçisi hazır diye saldırıya geçen Efecan'mı, Henüz 3./5. haftada yemeğini yere dökerim yerden yersin diyen Serkay'mı, Adada 1 hafta daha fazla kalabilmek için Annesini kullanan ve sözüm ona Anneme küvet almak için geldim (Ki bir küvvetin edeceği en fazla olsun 300-500 tl 500.000 tl değil) diyen Yunus'mu. Survivo 2016'dan Semih Öztürk'ü çıkarsan ne kalır; bunlar mı ? İFLAS EDERSİN ACUN... İFLAS, Millet dizi izler yine seni izlemez. Sen adamı getirecek onun sayesinde reyting yapacaksın, sonra adam sözüm ona gözünde adil olduğu bir diğer yarışmacıya kötü kalpli diyecek uyaracaksın; karşı taraf Semih Öztür'e adam ol adam, karektersiz diyecek izleyeceksin. 1. OLMASINDA GÖR BURAYA YAZIYORUM VE ÇOK EMİN OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ; İFLAS EDERSİN.

Yuru be birader kim tutar seni her kelimesine imzami atarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene Hakan'in sıkı bir destekçisiydim ve buna rağmen yeri gelir hasan'in, turabi'nin, hilmi'nin hatta merve'nin ve diğerlerinin hakkını verirdim çünkü desteklemesemde bu insanların survivor adına övülecek yanları vardı ve hatta bazıları kazanmayı gözümde Hakan'dan bile fazla hak ediyordu. Ancak semih ile ilgili(ütopya izlemedim sadece sağda solda duyduklarım) önyargım olmadan diyebilirim ki survivor adına gözümde herhangi bir değeri yok, basit olarak tanımlamak gerekirse olayları sürekli çarpıtıp kendine mağduriyet yaratan ve buradan beslenen tipik sinsi ve kurnaz tipleme.

serkay, efe mükemmel değiller hatalarıda çok ama neyse o insanları, doğallar yani hele serkay mesela kameralar çekimdeyken küfür edebiliyor, yeri geliyor haksızken üste çıkıyor veya gizem ile damla'ya haksızlık yapıyor veya tam tersi oyunlarda ateşliyor destekliyor yani kimi doğru kimi yanlış ama serkay için kimse oynuyor diyemez serkay neyse o ama semih?

• quote:

Taraflı tarafsız herkeze soruyorum ve her türlü tartışmaya açığım. Henüz ilk günde adaya giderken hiç tanımadığı adama sırf tanınmış ve destekçisi hazır diye saldırıya geçen Efecan'mı, Henüz 3./5. haftada yemeğini yere dökerim yerden yersin diyen Serkay'mı, Adada 1 hafta daha fazla kalabilmek için Annesini kullanan ve sözüm ona Anneme küvet almak için geldim (Ki bir küvvetin edeceği en fazla olsun 300-500 tl 500.000 tl değil) diyen Yunus'mu. Survivo 2016'dan Semih Öztürk'ü çıkarsan ne kalır; bunlar mı ? İFLAS EDERSİN ACUN... İFLAS, Millet dizi izler yine seni izlemez. Sen adamı getirecek onun sayesinde reyting yapacaksın, sonra adam sözüm ona gözünde adil olduğu bir diğer yarışmacıya kötü kalpli diyecek uyaracaksın; karşı taraf Semih Öztür'e adam ol adam, karektersiz diyecek izleyeceksin. 1. OLMASINDA GÖR BURAYA YAZIYORUM VE ÇOK EMİN OLARAK SÖYLÜYORUM Kİ; İFLAS EDERSİN.

Bende sana cok samimi soruyorum Semih 1. Olmayi hakediyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: instance

Atakan ın durumu ne oldu beyler biri açıklayabilir mi doktor konuşuyordu yarışmaya devam edemezsin dedi di mi kaçırdım orayı.

yok yaw ödüle gidemicek uçuş yasakmış belirli süre saat içinde oldugu için.
  • Bu GALATASARAY'lıya yarın kupayı kim alır denmesi gibi birşey. Cevabı almışsan şimdi ben sana soru soracam; 1. ne ile seçiliyor ?
  • Kendi adina soylemem gerekirse en kotu survivor bu semih efecan yer yer serkay ve nagihan icine icti iyce

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    quote:

Orijinalden alıntı: taha yasin arıcı

quote:

Orijinalden alıntı: instance

Atakan ın durumu ne oldu beyler biri açıklayabilir mi doktor konuşuyordu yarışmaya devam edemezsin dedi di mi kaçırdım orayı.

yok yaw ödüle gidemicek uçuş yasakmış belirli süre saat içinde oldugu için.

Alıntıları Göster
    offf gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 19 Eylül 2023; 0:56:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simitçi

Geçen sene Hakan'in sıkı bir destekçisiydim ve buna rağmen yeri gelir hasan'in, turabi'nin, hilmi'nin hatta merve'nin ve diğerlerinin hakkını verirdim çünkü desteklemesemde bu insanların survivor adına övülecek yanları vardı ve hatta bazıları kazanmayı gözümde Hakan'dan bile fazla hak ediyordu. Ancak semih ile ilgili(ütopya izlemedim sadece sağda solda duyduklarım) önyargım olmadan diyebilirim ki survivor adına gözümde herhangi bir değeri yok, basit olarak tanımlamak gerekirse olayları sürekli çarpıtıp kendine mağduriyet yaratan ve buradan beslenen tipik sinsi ve kurnaz tipleme.

serkay, efe mükemmel değiller hatalarıda çok ama neyse o insanları, doğallar yani hele serkay mesela kameralar çekimdeyken küfür edebiliyor, yeri geliyor haksızken üste çıkıyor veya gizem ile damla'ya haksızlık yapıyor veya tam tersi oyunlarda ateşliyor destekliyor yani kimi doğru kimi yanlış ama serkay için kimse oynuyor diyemez serkay neyse o ama semih?

HAKAN PATATESİNİ DESTEKLEYEN BİR ADAMDAN ŞAŞIRTMAYAN YORUMLAR ADFSJHKL.ÇSAZGBFVJHN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 26 Mayıs 2016; 1:20:31 >

• berbatine kullanıcısına yanıt
    quote:

aahahah :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 19 Eylül 2023; 0:55:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Doktor odaya şahin k gibi giriyor.

bana edep dersi verenin yazdığına bak
  •  Survivor 2016

YÜRÜDÜĞÜ YOLDA İZ BIRAKMAYAN O YOLDAN GEÇMİŞ SAYILMAZ .
  • Semih Ütopya kaybedince tv8 izlemeyükçüler Survivor'ı an be an izlerken, Semih'in Survivor'ı da kaybetmesiyle tv8 batar diyor. Şaşırdık mı, tabii ki hayır
  •  Survivor 2016
  • SERKAÇ EFENDİ ÇANLAR SENİN İÇİN ÇALIYOR .

Survivor 2016
  • instance kullanıcısına yanıt
    1. En çok hak eden değil en çok oy alan oluyor. Kimse'de halkın kararına saygısızlık edemez. Semih ilk 1. olduğunda gönüllüler takımının aldığı oyların toplamının 10 katı oy aldı ve o zaman eski yarışmadan kazandığı destekçileri bir tek sms atmıştı ve şimdi Survivor'da kazandığı destekçilerde var eğer adil bir oylama olursa Semih'in alacağı oy ordaki bütün yarışmacıların oylarının toplamını ikiye katlar. Anketleri biraz araştırırsan göreceksindir. Ondan sebeptir olası bir Acun vakası (Her zaman yaptığı sms yolsuzluğu) Semih Öztürk'yerine bir başkasını 1. yaparsa halk artık çocuk değil (en azından Semih Öztürk destekçileri) Anti Acun olacağından sebep hiçbir zaman Acun reyting'de 1. olamayacaktır. (Anketleri gözden geçirmeden abartıyorsun, sallıyorsun tarzı şeyler yazmayın; boşa konuşmuş olursunuz)
  •  Survivor 2016
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

quote:

Orijinalden alıntı: simitçi

Geçen sene Hakan'in sıkı bir destekçisiydim ve buna rağmen yeri gelir hasan'in, turabi'nin, hilmi'nin hatta merve'nin ve diğerlerinin hakkını verirdim çünkü desteklemesemde bu insanların survivor adına övülecek yanları vardı ve hatta bazıları kazanmayı gözümde Hakan'dan bile fazla hak ediyordu. Ancak semih ile ilgili(ütopya izlemedim sadece sağda solda duyduklarım) önyargım olmadan diyebilirim ki survivor adına gözümde herhangi bir değeri yok, basit olarak tanımlamak gerekirse olayları sürekli çarpıtıp kendine mağduriyet yaratan ve buradan beslenen tipik sinsi ve kurnaz tipleme.

HAKAN PATATESİNİ DESTEKLEYEN BİR ADAMDAN ŞAŞIRTMAYAN YORUMLAR ADFSJHKL.ÇSAZGBFVJHN

Caps lock'un açık kalmış abim,kapat onu. Kimseye de lakap takma bundan sonra. İyi geceler

• berbatine kullanıcısına yanıt
    bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi instance -- 19 Eylül 2023; 0:55:12 >
  • 
Sayfa: önceki 40744075407640774078
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.