Şimdi Ara

Survivor 2016 (2813. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
112.510
Cevap
135
Favori
1.881.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy

Survivor 2016

(En Son Oy Tarihi: 29.01.2026)
Giriş

Orijinalden alıntı: Xerneas

Sırf ben on oy attim serkaya bi siz semihciler at gozluguyle bakiyosunuz adama rahat ol

İyi yapmışsın güzel kardeşim. Bir daha kine 100 oy at..

Acun oy potansiyeli biraz iyi diye tutuyor onu orada.

Hepimiz bir gün öleceğiz ama yakın ama uzak sonumuz belli yani final belli, arkadaşlar.

İki dakika gönlünüzü boşaltın ve sadece ne olacağız diye düşünün.

Bu tür programları seyedeceğimize kitap okuyup kendimizi daha iyi olmaya verelim.

Allah yolunda uğrunda neler yapabiliriz onu araştırıp önce kendimize sonra cevremizi nasıl faydalı oluruzu düşünelim.
  • Efe şarkıcı, Memiç türkiye güzeli (sanırım öyleydi), Semih Ütopya dan, Nihal İBS'den ve bunlar gönüllü! Acun cast ajanslarından bulup getiriyor, insanlarda başvuru yapıyor biz de gidelim diye. Gönüllüler takımına baksan en fazla 2-3 tanesi başvuranlar arasından seçilmiştir.

''Zafer yoldaşın intikamı soğuk değil sıcak yenecek'' dedik; Serkay ve Efecan, malum şahsı oyunlarda patates etti, korkusundan dokunulmazlığa çıkamadı

''Proleter gücümüzü tadacaksınız, Survivor faşizme dar olacak, Dünyanın tüm anti-Semihçileri birleşin'' dedik, Serkay birinci, narsistse tepe taklak oldu

''Öfkemiz harıl harıl kaynıyor, köpürüyoruz'' dedik. Narsist, gücümüzden korkup 10 kilo verdi, adeta tutkumuzun ateşinde eridi

İlk Günkü Hınçla İlk Günkü ŞEHVETLE

''bize vals mals diyor, biz zeybeğe başladık aslanım''

Birkaç zamandır yazmadık diye unutuldun mu sandın ZAFER YOLDAŞ

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Dün izleyemedim evde misafir vardı, yorumlara göz attım gizem k. semihi satmış diyorlar, internette herkes bundan sonra oyları bölmeyin sadece semihe verin diyorlar haklılarda.

Semih'in 2.olmasından sonra destek %90 azalmıştı.Dünkü olaylardan sonra destek tamamen çekilir.Bence çok iyi oldu.Semih'i aşağı çekiyordu.Onun 2.olmasının baş mimarıdır Kerimoğlu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micro_Processor -- 29 Nisan 2016; 10:51:54 >

• tv8 i ne zaman acsam survivor ,her gordugumde de kufur ediyorum ,sirf tutuyor diye hergun saatlerce oynatilir mi arkadas!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 29 Nisan 2016; 11:06:17 >
    l Ram: 32gb Spectrix D41 (3600mhz)
    l M.2: 1tb Wd Black SN750 - 1tb Wd Black SN770 l SSD: Corsair GT 120gb - :Hikvision E100 256GB - :Hikvision E100 512GB
    l PSU: Sharkoon SS-COOLZERO-750W 80+ Gold l Case: Aerocool Aero One Eclipsel Monitör: Asus Tuf VG34VQL3A 21:9 lGamepad: Turtle Beach Recon Controller Camo l Klavye: Asus Tuf K7
    l Mouse: Logitech G502 Hero l Kulaklık : Razer BlackShark V2 l Çok mantık teptim, Hiç değil heptim, Koyu karamsar renktim, Velhasıl çiftesinde pektim, Binlercesine karşı yektim...
  • Size bu milletin değerlerini öğreteceğim.

-Semih Öztürk, Dominik 2016.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 29 Nisan 2016; 11:25:43 >
  • Semihin son sms sıralamsını öğrenmesini çok isterdim...

Serkayın 1 ci çıktığını öğrenmesi hoş olurdu..

Nasıl davranacak görürdük semihi...
    Ben 1 ay önce söylemiştim, gizem k. semihi aşağı çekıyor dıye. Kız gereksiz yere atar yapıyordu semihin sözleriyle antiparik gösteriyordu semihi. Gizem k. nın pek bır faydası yok semihe elenırse de bitşey değişmez.

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Ben 1 ay önce söylemiştim, gizem k. semihi aşağı çekıyor dıye. Kız gereksiz yere atar yapıyordu semihin sözleriyle antiparik gösteriyordu semihi. Gizem k. nın pek bır faydası yok semihe elenırse de bitşey değişmez.

Böyle çok iyi oldu hocam son sms de onun yüzünden 2.oldu semih. Abartmıyorum gruplarda semihten çok gizeme sms atan vardı nasıl olsa semih elenmez gizeme daha fazla sms atalım sağlama alalım diye. Şu saatten sonra aklı başında bir semih destekçisinin gizeme zerre oy atacağını sanmıyorum.
  • Bundan sonra Final dışında bütün oylamalarda Semih'in birinciliği alacağına iddiaya girebilirim.Serkay'a giden oylar emanet oylardı.Tuğba Özay gibi.Kaldı ki emanet oylar olmasa bile Semih'i kimse geçemez artık.Oylar bölünmeyecek herkes sadece Semih'e odaklanacak.Zaten SMS'te Semih'e birebirde rakip olacak kimse yok.Finalde Anti Semihçiler faktöründen dolayı emin olamıyorum.

Kimin ne kadar güçlü olduğunu Büyük oylamada göreceğiz.O da sanırım Son 8'de oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Micro_Processor -- 29 Nisan 2016; 11:49:04 >

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

Bundan sonra Final dışında bütün oylamalarda Semih'in birinciliği alacağına iddiaya girebilirim.Serkay'a giden oylar emanet oylardı.Tuğba Özay gibi.Kaldı ki emanet oylar olmasa bile Semih'i kimse geçemez artık.Oylar bölünmeyecek herkes sadece Semih'e odaklanacak.Zaten SMS'te Semih'e birebirde rakip olacak kimse yok.Finalde Anti Semihçiler faktöründen dolayı emin olamıyorum.

Kimin ne kadar güçlü olduğunu Büyük oylamada göreceğiz.O da sanırım Son 8'de oluyordu.

Şu sistem de ne olur kestiremiyorum ama büyük5 oylamada dediğin gibi 8 kisi girecek oylama. Gönüllülerin oyları dagilacak,anti semih oyları dagilacak. Semih büyük oylamada 1'inci olur. Ama Atakan büyük oylamaya kadar potaya girmezse Atakan da olabilir.

• Ne agladiniz yahu serkaydan smste tokadı yeyince, halada ağlıyorsunuz. Durun daha bunlar iyi gunleriniz. Şöyle sağlam potalar bir çıksın aninda sutlancak riisiniz.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.