Şimdi Ara

Survivor 2011 | Ünlüler - Gönüllüler (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.083
Cevap
2
Favori
116.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Taner e zaman zaman uyuzum ama kalsın adada ya manyak Bu oyunda başrolü ceydanın sağ ve sol memesi paylaştı

Tanerin beynine fazla glikoz gitti lan pizza yedirmeyin konuşamıo aklı gitti

• Bugünkü programla birlikte tarafımı tamamen belirlemiş durumdayım. Umarım bundan sonra hep Gönüllüler kazanır. Bu Nihat da komik olmaktan falan çıktı, midem bulanıyor artık ağzını her açtığında. Her lafından görgü, kültür fışkırıyor.
  • Bu seneki hiç sarmadı.Doğru düzgün yarışmacılar olsaydı daha güzel ve gerçek bir survivor izlerdik diye düşünüyorum.Şuanki sanki yapmacık bir şekilde alel acele yapıp bitirelim gibi bir şey olmuş sanki.
    Arada dek gelirse bakıyorum tabi

Orijinalden alıntı: newokca

Bu seneki hiç sarmadı.Doğru düzgün yarışmacılar olsaydı daha güzel ve gerçek bir survivor izlerdik diye düşünüyorum.Şuanki sanki yapmacık bir şekilde alel acele yapıp bitirelim gibi bir şey olmuş sanki.

Türkiye-Yunan gibisi var mıydı be
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...
  • Türk halkı Taner'i elemez adanın neşe kaynağı o adam.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • Gökhan adlı çocukta da eski survivor hakan benzerliği dikkatimi çekiyo acun gene nelerin peşinde ya .

Orijinalden alıntı: tandem_78

hayır benim anlamadığım bu pascal bunlardan para kazanıyo mu?
    adam bi dans yarışmasında, bi paparazzi programlarında... bi türlü meşhur edemediler şu adamı, acıyorum harcanacak yurdum yollarında

Pascal'ın meşhur olmaya itihyacı varmı sence ? Bu ülkede Pascal Nouma'yı bilmeyen varmı acaba bir sormak lazım? Nedir bu Pascal'a sarmalarınız anlamıyorum.Derya'da orada yarışııyor oda dans yarışmasındaydı.Derya'damı meşhur olma peşinde ? Adam milli sporcuydu.

Orijinalden alıntı: wholet

Bu Taçmin den de tırsıyorum İçine bişi kaçmış bence ben huzurdan yanayım ohmmmm ben mutluluktan yanayım ne kadar huzurlu ya

Tanerde pirincin taşlarını ayıklicakmış

acunn.com sadece süperlig maçlarının özetleri ordaymış hmmm

Nihat doğan oy kullanırken bile süper

Gökhan gitmesin laan Gökhana oy yağdırın Taner gitsiiiiin Gökhan gitmiyo ama Vedatta gitmesin laaan La yoksa Gökhan mı aday oluyo laaa

kısaca Taner gitsin ya la işte

Vedat ağlamaklı oldu Vedat kalsın ben vedata oy atıyorum(ama bu tür şeylere hiç oy atmam para para para )

Vedat yazın 2950 ye sms yolluyonuz

Gördüğüm kadarıyla ödül oyununu gönüllüler gene kaybediyo taner dengesini bozuyo taçminin çok net

Bu nedir ya herşey ayrı telden

• quote:

Orijinalden alıntı: Web King

quote:

adam bi dans yarışmasında, bi paparazzi programlarında... bi türlü meşhur edemediler şu adamı, acıyorum harcanacak yurdum yollarında

Pascal'ın meşhur olmaya itihyacı varmı sence ? Bu ülkede Pascal Nouma'yı bilmeyen varmı acaba bir sormak lazım? Nedir bu Pascal'a sarmalarınız anlamıyorum.Derya'da orada yarışııyor oda dans yarışmasındaydı.Derya'damı meşhur olma peşinde ? Adam milli sporcuydu.

o zaman nihat doğan"da oldukça meşhur demek oluyor, senin deyimine göre.
    meşhur derken, muadili ferdi-müslüm-orhan gibi meşhur...

pascal, maçta elini şortuna sokarak bi hareket yaptı ve bjk onu direk kovdu. hatta gittikten sonra adam piyasadan resmen silindi. tam bu esnada bi röportajında "ölürsem, beni inönüye gömün" dedi. yani; fransada harcanırsam, en azından türkiyede bi sempatimiz olsun hesabına yattı...

nihat doğan, bigün tatlısese resmen posta koydu. o bile piyasada patlamadı, 1 haftalık magazin ondan sonra kayıp... seda ile sözleşmeli sevgililik olayına girdi, oda tutmadı. şimdi ise yeniden gündem telaşında, en son yaptığı albümden öncede 1-2 hafta tv.de ona buna racon kesti, ondan sonra albümüm çıkacak dedi???

yani güzel kardeşim, bu işler reklam işleridir. bir kısım medya, bazı kişilere pasta kesmekte, tabi adam bunu yüzüne gözüne bulaştırmadan yiyebilirse ne ala...
    o araba alınır mı? bu araba satılır mı? ona bu kadar para verilir mi? bu araba o kadar etmezz... sen olsaydın ne alırdın, ben olsaydım nasıl satardım. yok benim arabam çok yakıyor, şu marka olsaymış daha iyiymiş... şu para olsun az yaksın çok kaçsın parçası vergisi ucuz olsun, hemen elden çıksın, yok sen delimisin ona kadar arabamı yoktu... EL AYA ÇIKTI, BİZDE HEP AYNI TATAVA...

• quote:

Orijinalden alıntı: Yaktaver

quote:

Orijinalden alıntı: newokca

Bu seneki hiç sarmadı.Doğru düzgün yarışmacılar olsaydı daha güzel ve gerçek bir survivor izlerdik diye düşünüyorum.Şuanki sanki yapmacık bir şekilde alel acele yapıp bitirelim gibi bir şey olmuş sanki.

Türkiye-Yunan gibisi var mıydı be

Oda çok iyiydi.En azından geçen senekide çok güzeldi.
    Nedense bu sene acun tüm programlarını aceleye getirdi ve seri bi şekilde bitidi.Demekki kısa program, çok iş, çok para.Yeniden aynı programları devam ettircek, umarım bu sefer daha düzgün götürür programları.

• Son 2 ye kim kaldı ?

>> - Anesthesia` - <<
  • quote:

Orijinalden alıntı: KYgt

quote:

Orijinalden alıntı: wholet

Bu Taçmin den de tırsıyorum İçine bişi kaçmış bence ben huzurdan yanayım ohmmmm ben mutluluktan yanayım ne kadar huzurlu ya

Tanerde pirincin taşlarını ayıklicakmış

acunn.com sadece süperlig maçlarının özetleri ordaymış hmmm

Nihat doğan oy kullanırken bile süper

Gökhan gitmesin laan Gökhana oy yağdırın Taner gitsiiiiin Gökhan gitmiyo ama Vedatta gitmesin laaan La yoksa Gökhan mı aday oluyo laaa

kısaca Taner gitsin ya la işte

Vedat ağlamaklı oldu Vedat kalsın ben vedata oy atıyorum(ama bu tür şeylere hiç oy atmam para para para )

Vedat yazın 2950 ye sms yolluyonuz

Gördüğüm kadarıyla ödül oyununu gönüllüler gene kaybediyo taner dengesini bozuyo taçminin çok net

Bu nedir ya herşey ayrı telden

Herşeyden bahseden adam videosu vardı ya. Aynı ondan olmuş

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Web King

quote:

o zaman nihat doğan"da oldukça meşhur demek oluyor, senin deyimine göre.
    meşhur derken, muadili ferdi-müslüm-orhan gibi meşhur...

pascal, maçta elini şortuna sokarak bi hareket yaptı ve bjk onu direk kovdu. hatta gittikten sonra adam piyasadan resmen silindi. tam bu esnada bi röportajında "ölürsem, beni inönüye gömün" dedi. yani; fransada harcanırsam, en azından türkiyede bi sempatimiz olsun hesabına yattı...

nihat doğan, bigün tatlısese resmen posta koydu. o bile piyasada patlamadı, 1 haftalık magazin ondan sonra kayıp... seda ile sözleşmeli sevgililik olayına girdi, oda tutmadı. şimdi ise yeniden gündem telaşında, en son yaptığı albümden öncede 1-2 hafta tv.de ona buna racon kesti, ondan sonra albümüm çıkacak dedi???

yani güzel kardeşim, bu işler reklam işleridir. bir kısım medya, bazı kişilere pasta kesmekte, tabi adam bunu yüzüne gözüne bulaştırmadan yiyebilirse ne ala...

Nihat zaten şov amaçlı burada onu biliyoruz.Pascal'ın şova itihyacı yok.Adamı bilen zaten biliyor yaptıklarıyla.O hareketi yaptıktan sonra Beşiktaş taraftar (Bende Beşiktaş'lıyım) onu silmedi.Aksine Pascal ruhuyla oynadığı zamanlardan sonra bu hareketiyle bile bu taraftarda hep yer edindi.Hatta Beşiktaş'lılar bilir özel bir Beşiktaş radyosunda programlara vs. çıktı.Aynı doğallıkta aynı samimiyetle.Şuanda Survivor'da en doğa isim Pascal'dır.Ben eğlence için katıldığını düşünüyorum.Dans yarışması ise neden yapıldı bir araştırmanı öneririm.Şov yapan adamlar var evet ama Pascal onlardan biri değil.Adam bağlanmış bu ülkeye seviyor,sayıyor.Programlara çağırıldığında da kırmıyor gidiyor.Bunda anormal olan nedir.

Sonuç herkes kendi görüşlerini paylaşmakta özgürdür.

• Ünlüler adasındaki kızlar çok güzel be.
    Asena bi tarafta ebru destan ve özge ulusoy hele özge yok mu ne vücut be kardeşim
    At mısınız nesiniz siz ya.

Şu ünlüler adasındaki godzilla gitse de göz zevkimiz bozulmasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jaguar19 -- 11 Nisan 2011; 11:51:34 >
  • Ödül oyununda Derya'nın kötü performansı ünlülerin yenilmesine neden oldu bana göre.Ondan beklenen katkıyı veremedi.Bir dilim pizza çok azdı.Son olarak Taner'in gitmesini istemem,yarışmaya renk katıyor.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.