Şimdi Ara

Survivor 2011 | Ünlüler - Gönüllüler (244. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.083
Cevap
2
Favori
117.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sezersahin

Derya kazandı öylemi iyi olmuş.

Alıntıları Göster
    ND farkı yemiş yalnız.

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Ha ND kazanmış ha Derya, ikisi de ajitasyon yaptı mı yaptı, ikisi de sinsilik yaptı mı yaptı, ikisi de 360 derece dönüş yaptı mı yaptı. İkisi de oy için 3-5 takla attı mı attı. İkisi de sudan çıkmış ak kaşık değildi.

Sonuç olarak hepsi pastadan bir ısırık aldı. Bazıları büyük, bazıları küçük. Ama yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi tek kazanan Acunn olmuştur bana göre de..

Nihat prim yaptı, Derya kendini tanıttı ve %99 sponsor bulacaktır/bulmuştur. Zaten Acun Taner'i ileri de kesin kullanır. Bence Onlar mutlu ama biz hala tartışıyoruz..

Helal olsun valla. Demek istediğim bu benimde. Bunu okuyun belki anlarsınız arkadaşlar.

Nd fanatiği seni kıvırmaya başlama şimdi. Yok benim umurumda değil bırak Geçen bi arkadaş seni Nihat'ın oğlu sanmış attığın mesajlar yüzünden Neden acaba?

Evet Üvey Kardeşim CenkBora Tanıdım Seni Annene Selam Söyle Vaybe Nihat Babada Senin Valideyide Devirmiş Helal Be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resic -- 21 Haziran 2011; 18:41:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Léo

Derya öpmüş,daha ne olsun.

Leo Senide Nihat Öpse İstermisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resic -- 21 Haziran 2011; 18:41:37 >

Orijinalden alıntı: cenkbora

quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Orijinalden alıntı: Okitya

Ha ND kazanmış ha Derya, ikisi de ajitasyon yaptı mı yaptı, ikisi de sinsilik yaptı mı yaptı, ikisi de 360 derece dönüş yaptı mı yaptı. İkisi de oy için 3-5 takla attı mı attı. İkisi de sudan çıkmış ak kaşık değildi.

Sonuç olarak hepsi pastadan bir ısırık aldı. Bazıları büyük, bazıları küçük. Ama yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi tek kazanan Acunn olmuştur bana göre de..

Nihat prim yaptı, Derya kendini tanıttı ve %99 sponsor bulacaktır/bulmuştur. Zaten Acun Taner'i ileri de kesin kullanır. Bence Onlar mutlu ama biz hala tartışıyoruz..

Helal olsun valla. Demek istediğim bu benimde. Bunu okuyun belki anlarsınız arkadaşlar.

Nd fanatiği seni kıvırmaya başlama şimdi. Yok benim umurumda değil bırak Geçen bi arkadaş seni Nihat'ın oğlu sanmış attığın mesajlar yüzünden Neden acaba?

Niye umrumda olsun benim cebime para mı giriyor?.Bende seni deryanın karısı zannetmiştim değil misin yoksa?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelâg

ND farkı yemiş yalnız.

Alıntıları Göster
    hoaaaaaaaahhh fark bak

derya-tefik eşleşmesinde ikisi birleşip deryayı geçememişlerdi

yarışmanın formatında sms var,herkes bunu bilerek gitti oraya,sanki son dakika çıkmış bişey gibi bahsetmeyin

ayrıca derya sms şampiyonu ise nihat ne ? o da sms'lerle adada kalmadı mı ?

yarışma sms'siz olsa daha ilk hafta giderdi

Derya söke söke kazandı

sinsilikse sinsilik lan,millet eşek gibi çalıştı bu adam yattı enerjisini korudu,kimseylede bu yüzden arasını bozmadı,oyunu her yönden kuralına göre oynadı işte

Nihat gibi ezan bayrak muhabbetlerine girmedi,nihat gibi milleti çekiştirmedi,nihat gibi büyüklenip kendini kral ilan etmedi hiç olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mister No -- 21 Haziran 2011; 19:03:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Thund

quote:

Orijinalden alıntı: Butterflyman

quote:

Orijinalden alıntı: PhantomX

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

ND NIN SON YAPTIĞINI SÖYLÜYORUM TAKDIRI SIZ ND CILERE KALMIŞ
    Ne dedi en son
    Oylama bitmek üzere iken. PARAYI ALINCA OKUL YAPTIRACAM.
    ACUN NE DEDI PEKI
    Zaten anlaşma yaptık yarısını bağışlıyorsunuz.
    BURADA NIHATIN YAPTIĞI NEDIR AÇIKLAR MISINIZ ND CILER

arkadaşım ben ne nihatı tutarıım nedee deryayı fakat bu oyunun adı survivorsa kazanan nihattır.Çünkü final oyununu o aldı.

Final oyununun neresini aldi? 3 tane oyun vardi 3. oyun en kiymetlisiydi. Ilk oyunda 15 cubuk koysalar orada Derya alirdi bu bir.

Survivor'u izlemediginiz belli oluyor, bundan onceki 4 survivor da oy ile belirlendi cunku. Dolayisiyla bundan onceki sampiyonlar da survivor degildir diyorsunuz.

Final oyunu 3 asamaliydi ND sadece 1 tanesini kazandi. Taner 1 tane, Derya da 1 tane kazandi. Puanlamalari esit olmayan dengesiz oyunlardi.

Dolayisiyla survivoru falan kazanmadi ND. Final oyununun 1/3unu kazandi ancak.

ND'nin kaybetmesini izlemek paha bicilmezdi.

1-O öle olsaymış bu böle olsaymışla bir yere gelinmez.Yok top çizgiyi geçseymiş böyleşmişi yok bu işlerin sonuçta oyunu nihat aldı.
    2-Şampiyonlar ligini sivas mı alsın hacettepe mi alsın diye oylama mı yapılıyor.
    3-Puanlaması eşit değildi diyorsun.Oyun oyun aldıklara puana göre 1. 2. 3. olarak bak.İlk oyun 1.DERYA 2.NİHAT 3.TANER /İKİNCİ OYUN 1.TANER 2.NİHAT 3.DERYA / ÜÇÜNCÜ OYUN 1.NİHAT 2. TANER 3.DERYA Burda averajla nihat alır yine diğerleriyle aynı galibiyet sayısı ve ikincilik fazlasıyla kazanır.Aynı formuladaki kural gibi.

Üç yazınında cevabını vermiş bulunmaktayım

Sakin ol sampiyon. Yazimi tekrar yaziyim da, futbolla karistirma Sana iyi futbollar

Survivor'u FB'e benzetenler, yazik ajitasyon yapmayin. Gidin bundan onceki 4 survivor'u izleyin sonlarinda mutlaka ya halk oylamasi, ya yarismacilar arasinda oylama olur, ya da ikisi de. Dolayisiyla izlediginiz programin formatini tanimadan, Survivor tanimi veya trajikomik benzetmeler yapmayin bosuna, yazik oluyor nefesinize. Format belliydi coktan, bilmeyenler arastirsaydi.

Formati begenmiyorsaniz, sonunda sms olacagina dayanamiyacaksaniz Survivor izlemeseydiniz bastan.

Siz sukredin halk oylamasi oldu. Gecen sefer Merve'ye yaptigi gibi aralarinda da oy attirabilirdi, o zaman ND ye en fazla 3 oy cikardi, Derya'ya ise 11.

ben burada kesinlikle acuna kızıyorum ben nihat doğan olsam isyan ederdim geçenki gibi olsa neyse 3 tane oyun 1 tane halk oylaması ve durum eşit olursa son oyun acun prodiksiyonun burada büyük yanlışı var.Yoksa burada 500bini nihat alsa benim için ne olacak bana paramı vericek belki yarın öbürgün birimiz gidice ve böyle kaybedek.Yani sistemde yanlışlık var.

Yanlış bilgilendirmeyelim geçen sene 2 oyun ve 2 oylama vardı. Biri halk oylaması ve biride yarışmacıların oylamaları. SMS te Derya kazandı. Yarışmacılarda kesinlikle oyunu Deryaya vericekti. Ee daha yarışmalar yapılmadan eşitlik oldu. Birde oyunlar güç veya zekaya dayalı olsaydıda kazanıyordu.

Alıntıları Göster
    Derya yı tebrik ediyorum.Yarışmayı hakeden 3 kişiden birisiydi.
    Aradaki farkın bu kadar olduğunu görünce çok şaşırdım gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

Şu konu çok ilginç

http://forum.donanimhaber.com/m_50099417/tm.htm

Nihat'ın düşük oy almasının sebebi Acun olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaká Leite -- 21 Haziran 2011; 19:56:24 >

A.C Milan | 1899
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne dedi en son
    ACUN NE DEDI PEKI

arkadaşım ben ne nihatı tutarıım nedee deryayı fakat bu oyunun adı survivorsa kazanan nihattır.Çünkü final oyununu o aldı.

Final oyununun neresini aldi? 3 tane oyun vardi 3. oyun en kiymetlisiydi. Ilk oyunda 15 cubuk koysalar orada Derya alirdi bu bir.

Survivor'u izlemediginiz belli oluyor, bundan onceki 4 survivor da oy ile belirlendi cunku. Dolayisiyla bundan onceki sampiyonlar da survivor degildir diyorsunuz.

Final oyunu 3 asamaliydi ND sadece 1 tanesini kazandi. Taner 1 tane, Derya da 1 tane kazandi. Puanlamalari esit olmayan dengesiz oyunlardi.

1-O öle olsaymış bu böle olsaymışla bir yere gelinmez.Yok top çizgiyi geçseymiş böyleşmişi yok bu işlerin sonuçta oyunu nihat aldı.
    2-Şampiyonlar ligini sivas mı alsın hacettepe mi alsın diye oylama mı yapılıyor.
    3-Puanlaması eşit değildi diyorsun.Oyun oyun aldıklara puana göre 1. 2. 3. olarak bak.İlk oyun 1.DERYA 2.NİHAT 3.TANER /İKİNCİ OYUN 1.TANER 2.NİHAT 3.DERYA / ÜÇÜNCÜ OYUN 1.NİHAT 2. TANER 3.DERYA Burda averajla nihat alır yine diğerleriyle aynı galibiyet sayısı ve ikincilik fazlasıyla kazanır.Aynı formuladaki kural gibi.

sen ne konuşuyon la buter fılay oyun zaten sms formatında olmasaydı yarışmacılar nihatı 3 bilemedin 4. hafta postalamışlardı ordan ne final ne miami hiç bi bk göremicekti şansına bu sene sms formatında oldu oyun

edit : iyiki katılmış ama bütün türkiye öğrendi ne kadar çirkef biri olduğunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katakulate -- 21 Haziran 2011; 20:07:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Katakulate

quote:

quote:

quote:

quote:

Ne dedi en son
    ACUN NE DEDI PEKI

sen ne konuşuyon la buter fılay oyun zaten sms formatında olmasaydı yarışmacılar nihatı 3 bilemedin 4. hafta postalamışlardı ordan ne final ne miami hiç bi bk göremicekti şansına bu sene sms formatında oldu oyun

edit : iyiki katılmış ama bütün türkiye öğrendi ne kadar çirkef biri olduğunu

Alıntıları Göster
    Söylencek tek sey aglama falan değil doğru söyleyeni dokuz köyden kovdular resmen derya bak hele adam sms sampiyonuymus haberimiz yok herkes tam tersini beklerken tepe taklak oldu sms konusu.

Demekki kılıbık olacan pasif olacan ve her sey karsısında susacaksın sonlarda 3-5 söz edicen bence survivorlarda bunu taktik edisin herkes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 21 Haziran 2011; 20:55:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Söylencek tek sey aglama falan değil doğru söyleyeni dokuz köyden kovdular resmen derya bak hele adam sms sampiyonuymus haberimiz yok herkes tam tersini beklerken tepe taklak oldu sms konusu.

Demekki kılıbık olacan pasif olacan ve her sey karsısında susacaksın sonlarda 3-5 söz edicen bence survivorlarda bunu taktik edisin herkes

Alıntıları Göster
    Taner ve Nihat , Derya'dan daha çok hakettiler bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NNoitra

Bu yarışmayı acun bozdu geçen senede böyle yaptı yok Eski elenenlerden oy verdirtirdi . Halktan oy verdirtirdi. Kazanan Merve olmuştu Bu senede aynı şey harbiden bu derya naptı arkadaş pazartesi oynanan oyunları kazandı zeka oyunlarını finali 3 hafta önceden garantiledi . Final dediğin adam akıllı olucak misal Barselona - Manu maçında 0 atak olsa nasıl olurdu ve maç öyle zar zor penaltılarla kazansalar ? Koycaktı finale 1 tane zeka oyunu - Denge oyunu son yarışmada nihatın kazandığı dibi bir parkur koycaktı tadından yenmezdi ama zaten Survivor un parası nerden çıkıyo smslerle bir kuruş kendi ceplerinden çıkmıyodur . Ama deryanında saygısına dicek sözüm yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertua35_35 -- 21 Haziran 2011; 20:57:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Bu yarışmayı acun bozdu geçen senede böyle yaptı yok Eski elenenlerden oy verdirtirdi . Halktan oy verdirtirdi. Kazanan Merve olmuştu Bu senede aynı şey harbiden bu derya naptı arkadaş pazartesi oynanan oyunları kazandı zeka oyunlarını finali 3 hafta önceden garantiledi . Final dediğin adam akıllı olucak misal Barselona - Manu maçında 0 atak olsa nasıl olurdu ve maç öyle zar zor penaltılarla kazansalar ? Koycaktı finale 1 tane zeka oyunu - Denge oyunu son yarışmada nihatın kazandığı dibi bir parkur koycaktı tadından yenmezdi ama zaten Survivor un parası nerden çıkıyo smslerle bir kuruş kendi ceplerinden çıkmıyodur . Ama deryanında saygısına dicek sözüm yok

Aynen güzel yazmıssın/bide deryaya efendi diyorlar 2012deki survivorda deryanın taktiğini uygulasın biri kazanır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Aynen güzel yazmıssın/bide deryaya efendi diyorlar 2012deki survivorda deryanın taktiğini uygulasın biri kazanır bence

Alıntıları Göster
    bu ndcilerde tıpkı kendisi gibi ne dedikleri belli değil.
    arkadaşım nd değil miydi herkese meydan okuyan smste. hadi çıkın karşıma smste diyen değil miydi?
    ne oldu? ne olduğunu söyleyim gaz yaptı sms, hiç beklediği gibi olmadı. deryaya karısının eteğinin altında dolaşıyor diyenler nd sedanın kapaması değil miydi? sedanın koleksiyonuna katılmadı mı nd?

Beşiktaş TÜRKİYE'DİR!

BaltazaR

• quote:

Orijinalden alıntı: baltazar1903

arkadaşım nd değil miydi herkese meydan okuyan smste. hadi çıkın karşıma smste diyen değil miydi?
    ne oldu? ne olduğunu söyleyim gaz yaptı sms, hiç beklediği gibi olmadı. deryaya karısının eteğinin altında dolaşıyor diyenler nd sedanın kapaması değil miydi? sedanın koleksiyonuna katılmadı mı nd?

Dostum konu 100 e dayanmıs msj atıyorsun fakesin anlasılan bi git

Alıntıları Göster
    konu hala zirvede

yarışma bitti

tartışmalar faydasız

bırakın arkalara düşsün artık şu topic

> > < <

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

konu hala zirvede

yarışma bitti

tartışmalar faydasız

bırakın arkalara düşsün artık şu topic

Alıntıları Göster
    100 ü geçer sayfa.

Orijinalden alıntı: teknik.teknoloji

Nihat Çirkef Değil Nihat'ı Çekemeyenler Çirkeftir Çünkü Nihat Her Kelimesi Anlam Taşımaktadır Her Kelimesini Üstüne Alınan Düşünsün!!!
    Yeni Nesil ve Bizlerin Tek Örnek Alacağımız Kişi ND'dir!!!
    Her Kelimesi Karşıtlarına Kapak Olsun!!!
    İzindeyiz ND!!!

Aynen sana katılıyorum.Nihat kürsüde bir konuşuyor herkes susuyor adamın her kelimesi manalı çok güzel konuşuyor adam diğerleri de hiçbirşey söyleyemiyor kürsüde hepsi sus pus olmuşlar,oturuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

sen mi fakesin pardon gerçek adam zannettim?

Beşiktaş TÜRKİYE'DİR!

BaltazaR

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

quote:

sen mi fakesin pardon gerçek adam zannettim?

Alıntıları Göster
    ajitasyona kanıp sms atan keriz halkımıza kapak olsun! Birde Nihat Doğan'ı yuhlarlar süzmeler

Survivor'ı kazandı ama Londra zor!
    Milli yüzücü Derya Büyükuncu, dünya spor tarihinde bir ilki başarmak için 2012 Londra Olimpiyatlarına gitmek istiyor ama...

Yok Böyle Dans' yarışmasına katıldığı dönemde, Dünya Şampiyonası'na geç giden ve bu nedenle federasyonun desteğini çektiği Derya Büyükuncu, son dönemde de Survivor yarışmasıyla gündeme gelmişti.

Yarışmadan birincilikle ayrılan milli yüzücü, bir başka hedefini 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na katılarak dünya spor tarihine geçmek olarak açıklamıştı ama bu yol oldukça zorlu.

Konuyla ilgili açıklama Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan'dan geldi: A barajını geçmeli ki bunu sadece 1 kez başardı ve federasyondan izin almalı...

Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan'dan Büyükuncu'nun, 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına katılma hedefini gerçekleştirmesinin zor göründüğünü kaydetti.

Ahmet Bozdoğan, federasyonlarının 35 yaşındaki milli sporcudan madalya ve gelecek beklentilerinin olmadığını, bu nedenle Büyükuncu'ya yatırım yapmayacaklarını vurgulayarak, Derya Büyükuncu'nun kendi imkanlarıyla hazırlanması gerektiğini ifade etti.

"ÖNCE A BARAJI SoNRA..."
    Bozdoğan, şunları söyledi: ''Derya Büyükuncu, olimpiyatlara 6 kez katılan yüzücü bulunmadığını ve kendisinin Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi istediğini söylüyor. Gitmek istiyorsa önce A barajını geçecek.

2012 Olimpiyatları için getirilen A barajını bugüne dek 2 yıl önce, 1 kez, 200 metre kalifikasyon yarışında geçmiş. Barajı geçen başka bir derecesi yok.

Yarışmalara katıldı, antrenman yapmadı, kas kuvvetinden kaybetti. Kişisel görüş olarak, onun bu dereceyi geçmesinin mümkün olduğunu pek düşünmüyorum. İşi çok zor. Kendi kafasına göre de 'Ben barajı geçtim Türkiye adına olimpiyata gidiyorum' diyemez. Federasyondan izin alması gerekir.

Müracaat ederse 'Ben Derya, Ahmet, Mehmet' tanımam. Türkiye'nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yaparız. Ancak önce müracaat etmeli. Bugüne kadar böyle bir müracaatı olmadı.''

• quote:

Orijinalden alıntı: tizar

ajitasyona kanıp sms atan keriz halkımıza kapak olsun! Birde Nihat Doğan'ı yuhlarlar süzmeler

Survivor'ı kazandı ama Londra zor!
    Milli yüzücü Derya Büyükuncu, dünya spor tarihinde bir ilki başarmak için 2012 Londra Olimpiyatlarına gitmek istiyor ama...

Yok Böyle Dans' yarışmasına katıldığı dönemde, Dünya Şampiyonası'na geç giden ve bu nedenle federasyonun desteğini çektiği Derya Büyükuncu, son dönemde de Survivor yarışmasıyla gündeme gelmişti.

Yarışmadan birincilikle ayrılan milli yüzücü, bir başka hedefini 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na katılarak dünya spor tarihine geçmek olarak açıklamıştı ama bu yol oldukça zorlu.

Konuyla ilgili açıklama Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan'dan geldi: A barajını geçmeli ki bunu sadece 1 kez başardı ve federasyondan izin almalı...

Federasyonu Başkanı Ahmet Mazhar Bozdoğan'dan Büyükuncu'nun, 2012 Londra Olimpiyat Oyunlarına katılma hedefini gerçekleştirmesinin zor göründüğünü kaydetti.

Ahmet Bozdoğan, federasyonlarının 35 yaşındaki milli sporcudan madalya ve gelecek beklentilerinin olmadığını, bu nedenle Büyükuncu'ya yatırım yapmayacaklarını vurgulayarak, Derya Büyükuncu'nun kendi imkanlarıyla hazırlanması gerektiğini ifade etti.

"ÖNCE A BARAJI SoNRA..."
    Bozdoğan, şunları söyledi: ''Derya Büyükuncu, olimpiyatlara 6 kez katılan yüzücü bulunmadığını ve kendisinin Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi istediğini söylüyor. Gitmek istiyorsa önce A barajını geçecek.

2012 Olimpiyatları için getirilen A barajını bugüne dek 2 yıl önce, 1 kez, 200 metre kalifikasyon yarışında geçmiş. Barajı geçen başka bir derecesi yok.

Yarışmalara katıldı, antrenman yapmadı, kas kuvvetinden kaybetti. Kişisel görüş olarak, onun bu dereceyi geçmesinin mümkün olduğunu pek düşünmüyorum. İşi çok zor. Kendi kafasına göre de 'Ben barajı geçtim Türkiye adına olimpiyata gidiyorum' diyemez. Federasyondan izin alması gerekir.

Müracaat ederse 'Ben Derya, Ahmet, Mehmet' tanımam. Türkiye'nin menfaati neyi gerektiriyorsa onu yaparız. Ancak önce müracaat etmeli. Bugüne kadar böyle bir müracaatı olmadı.''

Alıntıları Göster
    nihat doğanı destekleyenler

görün desteklediğiniz karaktersizi

bu adama nasıl destek verirsiniz aklım almıyor

deryayı sevmeyin o ayrı mesele ama şu terbiyesizliği yapan adamı nasıl sevebiliyorsunuz ?

http://videonuz.ensonhaber.com/izle/nihat-survivor-finalinde-boyle-yuhalandi

• 
Sayfa: önceki 242243244245246
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.