Şimdi Ara

sürücü kursundan çıkma araç???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çalıştığım fabrikada bir abimiz araba aldı ancak aracın kurstan çıkma olduğu ortaya çıktı. şimdi muayenede sorun oluyormuş sanırım projenin değişmesi gerekiyormuş. benden yardım istedi ancak benimde bilgim yok ne yapılması gerekiyor projeyi kim çizebilir yetki ne gerekir ben otomotiv okudum ben değiştire bilirim projeyi ancak imza yetkisi müh. de olacak tabi mühendis tanıdık çok onlara imzalata bilirim ama yeterli olur mu? bu konuda sıfırım aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler şimdiden

• Muayaneye gitmeden önce bunları yaptırmanız lazım;
    1) Yetkili mühendis tarafından çizilen onaylı tadilat projesi ve hesapları
    2) Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'na bağlı odalardan EK-1 belgesi (Trafik Tescil müracaat ve işlem formu)

Üsttekilere ek olarak araç ruhsatınız, zorunlu sigorta poliçeniz, egzos emisyon ruhsatınız ve araç lpgliyse lpg ruhsatınız.
  • sürücü kursu arabasının tek farkı yolcu tarafındaki fren ve debriyaj pedalıdır.
    o halde götürülmedi ise muayeneye sorun çıkmaması gerekir.
    pedallar sökülü iken muayenede sorun çıkması mümkün değil.
  • Oh oyle olsa ne guzel. Hanimi yanda cruse control yaparim kendim de bagdas kurar araba surerim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

Oh oyle olsa ne guzel. Hanimi yanda cruse control yaparim kendim de bagdas kurar araba surerim

• quote:

Oh oyle olsa ne guzel. Hanimi yanda cruse control yaparim kendim de bagdas kurar araba surerim

• quote:

Hiç tavsiye etmem bazan sıkıntı oluyor aniden saçmalıklar şakalar insanı çığrından çıkartıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yolcu tarafinin hava yastigini söktum diyeceksin hanima şaka olayi orda biter

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Muayaneye gitmeden önce bunları yaptırmanız lazım;
    1) Yetkili mühendis tarafından çizilen onaylı tadilat projesi ve hesapları
    2) Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu'na bağlı odalardan EK-1 belgesi (Trafik Tescil müracaat ve işlem formu)

Üsttekilere ek olarak araç ruhsatınız, zorunlu sigorta poliçeniz, egzos emisyon ruhsatınız ve araç lpgliyse lpg ruhsatınız.

cevabınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.