Şimdi Ara

Sürücü kursuna gitmek istiyorum ama korkuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arabaya ve sürmeye hiç ilgisi olmayan, kontağı sadece arabının camını açıp kapamak için çevirmiş biriyim. fren gaz vb hangisi ortada hangisi sağda veya solda onu bile bilmem. çok uzağım. ve çok çabuk panik olan biriyim kontrol bende olmadımı.

sizce yazılayım mı kursa? öğretmenler sabırlı mıdır yoksa daha onu bilmiyon bunu bilmiyon diye tersleyip mi öğretirler. çok kararsızım

• Dostum onlarin isi o neden korkuyorsun

Lakin gercekten pakin ataksan trafige cikma bence kendine degil baskalarinada zarar verirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende arabalar hakkında hiç bişey bilmem bmw ve mercedesi sadece amblemden tanırım modelini bile bilmem hiç bir arabanın.Nasıl ehliyet alıcam bilmiyorum aslında pekte ilgi duymuyorum ama illa lazım oluccak bir gün almak gerekli bende senle aynı durumdaym

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fren gaz nerde kadar olmasamda daha önce sürücü koltuğuna bile oturmamış biri olarak ilkinde aldım hocam büyütmeye gerek yok. Ordaki hocaların ne kadar sakin ve anlayışlı olduğunu görsen şaşarsın. Senden beter durumda olan kaç kişiye öğretmişlerdir.

• 2017 ekime kadar daha sürücü koltuğuna oturmamış ben şubat ayında ehliyetimi ilkinde aldım.Demem o ki öğreniliyor hepsi çok kısa bir sürede.
  • Genelleme yaparsak bayanlar konuda daha beceriksiz ve nice kadınlar gidiyor eğitmenlerin sabrını sınıyor arabayla hiç alakası olmayan onlar bile yapabiliyorsa sen neden yapamayasın yeterki iste. Birde eğitmenler sabırlımı vs. soruyorsun onların görevi o sana hiç bir şey diyemezler korkma zaten bir süre sonra gide gele arkadaş gibi oluyorsun. Çevrenden sürücü kursu tavsiyesi edinmeye bak çok çekingensen.
  • Boşver gitme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocanı kursunu düzgün seç de

• Gitme minibüs yeter sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.