Şimdi Ara

Surkenthost, internetteyiz.biz, hostbul.net ortaklaşa dolandırıyorlar.!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bakın size soyluyorum hot almak için ya menbahosting.com yada hostticaret.net bunlarda yamuk kesinlikle olmaz eger olursa gelin ben size neyse zararınız 10 katını vereyim...bende host sattıgım halde bunları oneriyorum
  • @mr_boombastic ne demek kardeşim burada elimizden geldiğince milleti uyarmaya çalışıyoruz, kurmuş olduğun site ilede sen bu konuda çok büyük yardımlarda bulunuyorsun ama bazıları gelip bilemden insanları suçluyor,

neyse yaww sende çok saol
    kendine ii bak
  • arkadaş olmuş ve bitmişe çare bulunmaz mühim olan yeni olan arkadaşların burdaki yorumları göz önünde bulundurup ona göre hareket etmeleri bence herkes elinden geldigince insanları yönlendirsin firma adı söylemek tam anlamıyla yeterli değil bence mühim olan o insanlara bu işin bir standardının olduğunu söylemek mesela arkadaş domain 6.89 mal edip 5.99 hatta 4.99 sattığını idda edenler var (nasıl oluyor bizede bi anlatsınlar ) arkadaşlar tr de bir domain almak isterseniz 3 ün 5 in hesabını yapmayın domainin fiyatı ortalama 12 ytl iken nasıl 9 -10 ytl ye satarlar bi düşünün :) mesela yada sınırsız band biri sınırsız derse hemen kaçın derim dedicated alırken firma size bi band verirki en baba bandı fdc verir o da 5000 gb + tırki herkes fdc den almıyor diğer firmaların ortalaması 2000 gb iken size nasıl bunu sınırsız die verecek bi düşünün bu işin kıstasları bu 160 gb hdd ye sahip olan bi firma size yıllık 20 usd ye 1 gb alan diorsa kaçın hesaplayın bi dedicated in ortalama masrafı aylık 250 usd 250*12 = 3000 usd eder size 20 usd yıllık fiyat üzerinden 1 gb alan verdiğini düşünürsek 160 hesap eder 160*20=3200 usd yapar maliyet yıllık 3000 usd gelir = 3200 usd ise 3200 - 3000= 200 usd 200/12 = 16.5 usd yapar hangi insan evladı aylık 16 usd ye akşama kadar müşterilerle kafa patlatır KIMSE buda demektirki mantıken düşünürsek bunları idda eden kişiler potansiyel birer dolandırcıdır diebilir miyiz? DERIZ kıssadan hisse "size çok şey vaad eden biri varsa kesin bi menfaati vardır ki bu menfaat aylık 16.50 usd den daha büyük bi menfaat tir

• Hostbul Bu İşin içinde Değildir. Bunu Soylemek İstedim.

Hatta hostbul Sırf surkent in Bu işlerinden Dolayı Firmayı Sistemden Silmiştir.
  • Guarnicas Biraz arastir bakalim dunyada domain fiyatlari nasil su anda 3.99 dolara domain satiliyor ve kontrol panelide senin elinde bir arastir bakalim..
  • HEy demek istediklerini dusun de soyle..
    Surkent reklamlari hostingyardim.com da degil
    HOSTBUL.NET deydi sanirim burasini soylemek istedin..
    Kimseyi taciz etme

quote:

Orjinalden alıntı: gtasyenen

arkadaşlar bu şerefsizler hala buralarda dolaşıyorlar.Ve yaptıkları sahtekarlıklar hakkında milletin söylediklerini takip ediyorlar.Bi yakalarsam analarını......... neyse

şimdi dikkat edin arkadaşlar.

1- hostingyardim.com
    burada kayıtlı bu şerefsizler.

konuşmalarından anladım.ama belli etmemeye çalışıyorlar.

hattawww.hostingyardim.com adminlerinden biri yada kurucuları bile olabilirler haberiniz olsun.

• quote:

Orjinalden alıntı: tufansen

Guarnicas Biraz arastir bakalim dunyada domain fiyatlari nasil su anda 3.99 dolara domain satiliyor ve kontrol panelide senin elinde bir arastir bakalim..

doğru olanda odur sanırım , dolandırıcı olduklarını öğrenince silmektir doğru olan ama araştırmadan etmeden sırf para verdi diye amacından uzaklaşmakta olmaz sanırım bu kişiler aynı kişiler ve biraz araştırılması lazım bunların sitelerinde bir yıllık firmayız diyorlar ama domain whois sorgulaması yapılığında sitenin ne zaman açıldığı belli oluyor nasıl 1 yıllık firmayız diye yanlış yorumlarla bu hostbula reklam veriyorlar
    ,

@tufansen arkadaşım ayrıca senin düşüncelerinede katılıyorum maalesef bu işleri bilmeden böyle konuşabiliyorlar forumu bir araştırın bakalım bu konu ile ilgili sanırım mertweb ile ilgili forumnlarda domain ücretleri ile ilgili açıklamalar yapılmıştı nasıl fiyatlandırıldığı ve satıştan elde edilen karlar ile ilgili

• BU kadar tartisacagimiza Herkes bu Guzel arkadasimizin yazdigini dinlesin..
    ayni konunun hep uste cikmasinin anlami yok..
    Host aldigim kisi kiz arkadasinla bozusunca benim halim ne olacak diye dusunmek istemeyenler Dogru secimi yapmalilar..

quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

çoluk çocuklar bu işi bıraksın ortam düzelir.okulundan arta kalan zamanda host sattığını zanneden tiplerden daha çok çekeceğiz aslında.hiç bitecek gibi değiller..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufansen
    HEy demek istediklerini dusun de soyle..
    Surkent reklamlari hostingyardim.com da degil
    HOSTBUL.NET deydi sanirim burasini soylemek istedin..
    Kimseyi taciz etme

saol @tufansen
  • Dostum...Problem degil herkesi ahlakli namuslu serefli ve dogru olmaya davet ediyorum o kadar..
    zaman geldi beni elestirdin hakliydin ama sen dogru isen ben sana nasil yanlis derim..
    senden iyi seyler duydugum zaman arkadasim der mutlu olurum..
    Gercekler burda konusuluyor..
    Gecende bir topik te gordum kendi kendime gulermisin aglarmisin dedim...halimize..
    Bir delikanli intihar etmis ortalik ayakta.. tabiiki hos bir durum degil..benimde o delikanli gibi evlatlarim var..
    Isin aci tarafi bu evlat hosting hizmeti veriyormus..
    Babaannesi ni kaybetmis ,babasi rahatsizlanmis ..islerini takip edememismis..varmi boyle komiklik..varmi boyle rezalet..varmi boyle terbiyesizlik..olurmu ben hosting firmasi diye host alkacagim ve ornegin online pazar... host aldigim firmanin sahibinin karni agridi diye benim hayatim kayacak..
    Varmi bunu savunacak...
    Sagolsun bir arkadasta cikmis ortaya filancadan host alanlar uzulmesin ben host bitim tarihlerine kadar ucretsiz host verecegim diye bu arada mesaj atiyor..
    Bunun neresi dogru neresi yanlis hep tartismamiz gerekiyor..
    Komiklikten baska bir sey yok...
    Birisi topik aciyor benim halim ne olacak ben domain parasini odedim diye ..topik acanin domaininine bakiyorsun ...adam parayi odemis ama domain firma adina kayitli bi taneside cikmis soyleniyor...ooo amet abi iyidir batmaz..baska bir topikte birisi de diyor aaa sen su firmadan hizmet aldin o firma batarsa ben sana 10 katini oderim..
    yani boyle iste

• www.hostingyardim.com boyle bisi yapmaz.Bende yeni kefettim butun mesajlarda tarafsızlık va.Sen gelip burda gerizekalıca konusuyosun.
    Bu tarafı gec diğer tarafta iftiranın hesabını sorarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gtasyenen

arkadaşlar kişileri değil olayları konuşun!

görücez bakalım çok yakında kim kimdir nedir ?

az kaldı az

Sen kimsin biliyomusn?Kesin farklı hosting forumu.
    Nedenmi?Cunku bu olayı ilk bnm sitem yaptı.Benden sonra cıkan forumlar is yapmadı.Sen bunun kıskancındasın.

Yoksa bizi cekemeyen 1 insan yok.Sen merak etme.
    Birde insallah gorursun kimin kim oldugunu.

• Arkdasım beni hostbul.net karıstırma.Onlar boy boy surkentin reklamını yaparken ben adamların reklamlarını bile sayfama koymadım istersen msn kayıtlarından reddetiğimi gosterim.
    Sen bu piyasada yenisiin herhalde biz kimin iyi oldugunu kimin iyi olmadıgı anlıyabiliyoruz onun icin erkenden haber veriyoruz.
    Olay bittikten sonra haber vermek olay olmaz.Onemli olan olay olmadan engellemektir.
    Sen bnm sitemde gezmedin dimi.Gezseydin bole bisi demezdin.
    Adam akıllı konus.Konusmalarına beni dahil etme.!!
  • Allahın ziyaretcisi;
    Onlar reklam değildir.Sadece tanıtım.Sitede reklam demek banner yoluyla yapılan tanıtımlardır.
    Orda yapılan tanıtmlar zamanında acılıyodu simdi acılmıyorsa banane.Sen merak etme bu iş burda bitmez.Sen hostingyardim.com karalayarak bi yere gelemessin.Cunku yaptıgın hata ve sende 1 gun anlıcaksın.
    Seninle muhattap olmam ama sitemi karalıyosun.Olsun demkki ilgini cekmis.
    SURKENT HOST 17 eylulde dolandırıp kacmıs.
    www.hostingyardim.com da ise asagıdaki tarihlerde surkent host hakkında gorusler vardır.

---Eylül 04, 2005http://www.hostingyardim.com/index.php?topic=337.0

-- Eylül 01, 2005http://www.hostingyardim.com/index.php?topic=317.0

-- Ağustos 30 05http://www.hostingyardim.com/index.php?topic=291.0

--Ağustos 27 05 http://www.hostingyardim.com/index.php?topic=265.0

--Ağustos 16 05 http://www.hostingyardim.com/index.php?topic=236.0

-- Eylül 01, 05 http://www.hostingyardim.com/index.php?topic=319.0

-- Ağustos 20 http://www.hostingyardim.com/index.php?topic=243.0

Al sana iflas etmeden once 7 tane surkenhost ile ilgili insanları uyarıcı niteliginde konu.İnsallah simdi anlarsın ve bizi hostbul.net ile kıyaslamaz ve kotu listeden cıkarırsın.

• gtasyenen sanırım beni anladın.
    Ben sadece insanlara yardım etmek istedim.Bilgilerle daha acık konusmus oldum sanırım.En son yeni sirketini ben duyurdum diye adam sanki surkent benmisim gibi sucu bana attı.Ben duyurumu heryere yazdım insallah insanlar anlar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.