Şimdi Ara

Surkenthost, internetteyiz.biz, hostbul.net ortaklaşa dolandırıyorlar.!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gtasyenen -- 18 Nisan 2013; 4:01:00 >

• walla bu ilk değil bundan sonrada ilk olmayacak, zamanında diyarweb, mertweb, şimdide bu

bunlar yüzünden bu işi hakkıyla yapanlarında adları kötüye çıkıyor,
  • çoluk çocuklar bu işi bıraksın ortam düzelir.okulundan arta kalan zamanda host sattığını zanneden tiplerden daha çok çekeceğiz aslında.hiç bitecek gibi değiller..
  • aynen durum öle abi birde bu reseller çıktı mantar biter gibi host dağıtanlar başladı ne gözde bir işmişş bu böle yawww al reselleri 100ytl ye dağıt babam dağıt sonrada server gümleyince kalıyolar öleee

bu işleri kolay sanıyolar ama sandıkları kadar kolay değil işteee bir bunu anlayabilseler ve bu işi gerçektende hakeder yapsalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mangaturkey -- 21 Eylül 2005, 18:08:54 >
  • hostbuldan kurtulun diye sizlere forum actık haberiniz yokBizim amacımı sizlere tarafsız destek vermek.
    www.hostingyardim.com .
  • artık bu olaylar normal hale geldi
  • hostbula kayıt olan firmalar isterse haklarında yapılmış yorumların görüntülenmesini engelleyebilirler.

Üzerine soğuk bir su içebilirsiniz. İstediğiniz kadar uğraşın alacağı ceza 67 ytl ağır para cezası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • surkentle bende calısdım sımdı hakkında konusmak ıstemıom ama
    neyse susım ben ama memnun deılım surkentten
  •  Surkenthost, internetteyiz.biz, hostbul.net ortaklaşa dolandırıyorlar.!!!

RESIM HERSEYI ACIKLIYOR
  •  Surkenthost, internetteyiz.biz, hostbul.net ortaklaşa dolandırıyorlar.!!!
  • Hocam Ne kadar Dogru soylemis acik secik ortada..
    iste bu..

quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

çoluk çocuklar bu işi bıraksın ortam düzelir.okulundan arta kalan zamanda host sattığını zanneden tiplerden daha çok çekeceğiz aslında.hiç bitecek gibi değiller..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tufansen -- 22 Eylül 2005, 3:44:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tufansen

Hocam Ne kadar Dogru soylemis acik secik ortada..
    iste bu..

quote:

Orjinalden alıntı: farozlu

çoluk çocuklar bu işi bıraksın ortam düzelir.okulundan arta kalan zamanda host sattığını zanneden tiplerden daha çok çekeceğiz aslında.hiç bitecek gibi değiller..

aynen katılıyorum...
  • Ne şerefsizler var ya......

• quote:

Orjinalden alıntı: gtasyenen

arkadaşlar bu şerefsizler hala buralarda dolaşıyorlar.Ve yaptıkları sahtekarlıklar hakkında milletin söylediklerini takip ediyorlar.Bi yakalarsam analarını......... neyse

şimdi dikkat edin arkadaşlar.

1- hostingyardim.com
    burada kayıtlı bu şerefsizler.

konuşmalarından anladım.ama belli etmemeye çalışıyorlar.

hattawww.hostingyardim.com adminlerinden biri yada kurucuları bile olabilirler haberiniz olsun.

Ya siz yediğiniz kazığın acısını sağa sola bol atarakmı çıkarmaya çalışıyorsunuz. Kaç kere girdin hayatında hosting yardıma da bilmeden yorum yazıyorsun. Orada kaç ay öne söylenmiş surkentin dolandırıcı olduğu gir gözlerinle gör.

yazan üyenin ismi : vatanservee mi haksever mi öyle bişidi. Gir bak.

• Evet dolandırıyorlar bizi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gtasyenen

arkadaşlar bu şerefsizler hala buralarda dolaşıyorlar.Ve yaptıkları sahtekarlıklar hakkında milletin söylediklerini takip ediyorlar.Bi yakalarsam analarını......... neyse

şimdi dikkat edin arkadaşlar.
    1- hostingyardim.com
    burada kayıtlı bu şerefsizler.
    konuşmalarından anladım.ama belli etmemeye çalışıyorlar.
    hattawww.hostingyardim.com adminlerinden biri yada kurucuları bile olabilirler haberiniz olsun.

1sn sen bana dolandırıcı diyorsun sanırım.Bunu nasıl anladın bilmiyorum.Bu foruma yeni gelmissin.Benim siteme yeni uye olmussun bunu nasıl solersin.Sen beni tanıyomusun.?İstersen forumdakilere sor. Benm nasıl biri oldugumu.
    Benim sitemde haksever adlı uye gerekli bilgileri vermis.Aylar once.Yani bilgilendirmeye calısılmıs.
    http://www.hostingyardim.com/index.php?topic=243.0 adresinde surkenhost hakkında 46 tane olumsuz cevap yazılmıstır.Bunları gormedin sanırım.
    Bilip bilmeden konusma.Senin zararına olur.
    (YÖNETİCİ: Lütfen usteki mesajın silinmesini istiyorum.Siteme ve kisiliğime yapılan bir iftiradır.Zaten sizde beni biliyorsunuzdur.

• @mr_boombastic kafana takma kardeşim bunları bilmeden tanımadan laf olsun diye konuşuyorlar, buraya daha yeni üye olmuşlar bilmeden konuşuyorlar,

arkadaşlar birbirinizi tanımadan etmeden işin ne olduğunu anlamadan kişilerr hakkında böle yorumlar yapmayın , bi zburada @ mr_boombastic nasıl biri olduğunu biliyoruz, bir daha böle yeni gelipte kişilert hakkında yorum yaparsanız kabeden sen olursun benden sölemesi,

burası iftira atma değil yardımlaşma ve paylaşım forumudur, her şeyden önce buradakiler birbiri ilede ar4kadaştır, dosttur, kimin kim olduğunu herkes çok iyi bilmektedir sen hiç merak etme...
  • saol @reddtr.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.