Not:Bazı arkadaslar hostbul.net cok guveniyordu fakat o sevdikleri site hemen reklamlarını yapmaya basladı.Nedense bizde reklamları yok.Ustune alınan alınsın.
bunlar azıttı
Ben bunlara ne yapacağımı biliyorum diyarbakır ülkü ocaklari olarak. bizide dolandırdılar ama paramızı aldık. Emniyet bu adamların hakkından iyi geliyo anacım.
Ülkücü Hareket Engellenemez.
Allah selamet versin ne diyelim. Mübarek ramazan diye küfretmiyorum :)
siteyi php nuke ile yapmış korkulacak bişey yok artık boyle bi sitedende host almasın millet
yapacağınız iş belli.. ref lere bakıcaksınız. bu insan kılıklılar hep 3-5 domain alıp böyle yok yapılıyor yok uçarak geliyoruz gibi yazıyorlar..yada alakasız refler koyuyorlar..
Birde Yaz yazmışlar
DIKKAT
Surkenthost.NET Domainin firmamizi lekelemek adına yonlendirilmis, ve surkenthost un musterilerine "HOSTSARAYI.NET yeni sitemiz" diye email atilmistir. Bunu yapan sahis sizleri dolandirandir. Lütfen INANMAYIN!
Surkenthost adli firma'nın bizimle ugrasmasinin nedeni ise, dolandirici olduklarini ispat etmemizdir. HostSarayi olarak onlarla hiçbir ilişkimiz yoktur. Bunu bilgilerinize arz ederiz. Saygılarımızla.. Hostsarayi.NET
Hostsarayi prensipler üzerine kurulmuş bir firmadır. Ve bu yüzen kredi kartı gibi ödeme seçenekleri sunmamaktadır. Bu Emailleri Size Atanların Msn,Tel,Ad,Soyad Bilenlerini Bize Bildirmenizi Önemle Rica Ederiz
Nasıl ispat etmis.Forumlarda 1 tane yazısı varmıydı acaba Surkent suanda domaininwww.hostingyardim.com adresine yonlendirmistir.
quote:
Orjinalden alıntı: Basbug_Alpaslan
Ben bunlara ne yapacağımı biliyorum diyarbakır ülkü ocaklari olarak. bizide dolandırdılar ama paramızı aldık. Emniyet bu adamların hakkından iyi geliyo anacım.
Ülkücü Hareket Engellenemez.
Geçmiş olsun Ülküdaş... Eğer Hostinge ve Domaine ihtiyacınız olursa haberim olsun. Sağlam tanıdıklarım var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme