Şimdi Ara

Suriyelilere Yapılan Irkçılık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Şimdi de bunu

Hala Buna ırkçılık diyen var ise Yazıklar olsun benim hakkım var ise 1 gram helal etmiyorum . Bizimkiler de zamanında böyle kaçsaymış şimdi Arap ülkelerinde köle diye satılıyor olurduk tabi Avrupalılardan kurtulmuş olsaydık .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Temmuz 2016; 13:44:44 >

• Irkçılık,vicdan,merhamet,insanlık gibi kavramları,suriyeliler konusunda gelen eleştirileri engellemek için kullanıyor yandaşlar.Sığınabilecekleri tek liman bunlar.
  • Bu ülke ırkçılığa Türkler maruz kalıyor artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suriye diye bağırıyorlar. Yani haklısın ama aklıma da Rus sevdalısı olduğumuzda gelmiyor değil.
  • Kusura bakmayın ama Almanya'da bir zamanlar bizim Türklerde de rahatsız tipler çoktu.Alman kadınları son derece rahatsızdı bu durumdan ki hala var.Ee ne yapalım şimdi bütün Türk milletini genelleyelim mi ? Şimdi biri çıkar ''aynı şey mi biz oraya çalışmak için gittik'' falan filan der,sonuca değil sebebe (?) odaklanır.
    Bırakın artık şunu.Yanlış olduğunun siz de farkındasınız.Kimse şu yukarıdaki olayı savunmuyor,insanları genellemenize kızıyor.Kimse size kucak açın sevgi dolusu olun demiyor.Önyargılı yaklaşmayın diyorlar.
    Ben de rahatsızım bu kültürel çatışmadan.Hoşuma gitmiyor.Ama gelen adama da defol git diyemem.Gelenlerin arasında gereksizler,pislikler var diye tüm gün çalışıp çabalayıp ekmek parasına çalışan adama laf edemem ben.Öyleleri yok ki falan demeyin sürüyle var.
    Tek dileğim madem hepsi gitmeyecek en azından yukarıdaki gibiler kendi istekleriyle giderler umarım.Tek isteğim bu.
    Ha alınan kararlarla Türk halkının hor görüldüğünün de farkındayım.Bu arkadaşlardan daha az hakka sahibiz hala.Ama özünde bu da bizim hatamız değil mi ? Bu adamları biz seçmedik mi ? Yüzde elli dedik hani millet iradesiydi işte o da bu.Her millet hak ettiğini yaşar demişler diğer konuda da dedim.Hak ettiğimiz neyse onu yaşayalım.

• Sen hakkını helal etsen bile bu vatan için ölen canlar etmez kardeşim bu gariban insanlar ülke bu hale gelsin diye hayatlarını feda etmediler.
  • Bunlar neyi kutluyorlar?? Size yemin ederim bırakın bu şekilde eğlenmeyi arabada şarkı türkü çıkınca içim daralıyor.(Ülkemin hali bu haldeyken) Adamların ülkeleri yanıyor hergün vatandaşları ölüyor umurlarında değiller..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lilith442

Kusura bakmayın ama Almanya'da bir zamanlar bizim Türklerde de rahatsız tipler çoktu.Alman kadınları son derece rahatsızdı bu durumdan ki hala var.Ee ne yapalım şimdi bütün Türk milletini genelleyelim mi ? Şimdi biri çıkar ''aynı şey mi biz oraya çalışmak için gittik'' falan filan der,sonuca değil sebebe (?) odaklanır.
    Bırakın artık şunu.Yanlış olduğunun siz de farkındasınız.Kimse şu yukarıdaki olayı savunmuyor,insanları genellemenize kızıyor.Kimse size kucak açın sevgi dolusu olun demiyor.Önyargılı yaklaşmayın diyorlar.
    Ben de rahatsızım bu kültürel çatışmadan.Hoşuma gitmiyor.Ama gelen adama da defol git diyemem.Gelenlerin arasında gereksizler,pislikler var diye tüm gün çalışıp çabalayıp ekmek parasına çalışan adama laf edemem ben.Öyleleri yok ki falan demeyin sürüyle var.
    Tek dileğim madem hepsi gitmeyecek en azından yukarıdaki gibiler kendi istekleriyle giderler umarım.Tek isteğim bu.
    Ha alınan kararlarla Türk halkının hor görüldüğünün de farkındayım.Bu arkadaşlardan daha az hakka sahibiz hala.Ama özünde bu da bizim hatamız değil mi ? Bu adamları biz seçmedik mi ? Yüzde elli dedik hani millet iradesiydi işte o da bu.Her millet hak ettiğini yaşar demişler diğer konuda da dedim.Hak ettiğimiz neyse onu yaşayalım.

Şu son yıllarda olan olayların 1 tanesi bile Türk değil . Boş boş konuşma Avrupa'da taciz tecavüz edenler Türküz deyip hangi ırktan olduğunu bildiğimiz insanlar .

Avrupa'nın çoğu ülkesine gittim o kebapçıların falan alayı pkk destekçisi . Türk falan değil onlar . Ayrıca burada yapılan genelleme adamların ülkelerinde savaş varken plaja girmeleri .

Türkiye'de savaş mı var ? SAvaş halinde miyiz ?

Fake hesap aklınca Türkleri kötüleyecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Temmuz 2016; 14:19:28 >

• o kadar mültecinin ne işi var orada devlet avrupadan gelen suriyelilere kucak açıyor neden para için onların maliyetleri verdikleri parayı çok geçiyor madem suriye için bu kadar çığlık atmaya meyilli arap sevici kardeşlerimiz ile gitsinler esad yönetimine karşı savaşsınlar avrupalı çok ileri düzeyde akıllı anladılar suriyelilerin başlarına bela olucağını zengini kalifiye adamlarını topladılar bize çürük elmaları verdiler hadi kaçtın geldin savaştan git mülteci kampında 3 öğün yemeğini ye yat zıbar ben devletin yerinde olsam ülkedeki tüm suriyelileri toplarım büyük askeri kargo uçaklarına havadan atarım hepsini suriyenin içine
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Kusura bakmayın ama Almanya'da bir zamanlar bizim Türklerde de rahatsız tipler çoktu.Alman kadınları son derece rahatsızdı bu durumdan ki hala var.Ee ne yapalım şimdi bütün Türk milletini genelleyelim mi ? Şimdi biri çıkar ''aynı şey mi biz oraya çalışmak için gittik'' falan filan der,sonuca değil sebebe (?) odaklanır.

Şu son yıllarda olan olayların 1 tanesi bile Türk değil . Boş boş konuşma Avrupa'da taciz tecavüz edenler Türküz deyip hangi ırktan olduğunu bildiğimiz insanlar .

Avrupa'nın çoğu ülkesine gittim o kebapçıların falan alayı pkk destekçisi . Türk falan değil onlar . Ayrıca burada yapılan genelleme adamların ülkelerinde savaş varken plaja girmeleri .

Türkiye'de savaş mı var ? SAvaş halinde miyiz ?

Fake hesap aklınca Türkleri kötüleyecek

Hahaha üsluba bak ben de ciddi ciddi cevap veriyorum.
    Aslında sonunda özeleştiri yapmıştım bir Türk olarak ama yok senin üslup bana göre değil.Seçtiğimiz adamlar yüzünden bu haldeyiz peki o adamları başa Alman milleti mi getirdi Türk milleti mi ? Bunu anlamak bu kadar mı zor ?

• Vatan bölünüyor neyin ırkçılığından bahsediyorsunuz ? Adam elin arabını doldurdu ülkeye vatandaş yapıcam diyor. Milletin karısına kızına göz koyuyorlar, plaj basıyorlar. Ne ırkçılığı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupa'ya giden Türkiye vatandaşlarının çoğu ''töce bozo qatliam yapir'' deyip sığınma talebinde bulunan kesimdir
  • bunlara sövmek ırkçılıksa evet IRKÇIYIM.Dedelerimiz bunlar için savaşmadı bizim.Bu ülke ne AKP'nin ne CHP'nin ne MHP'nin.Bu ülke Türk Milletinin.Herkes ayağını denk alsın.Vatan hainliğinin lüzumu yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Vatan bölünüyor neyin ırkçılığından bahsediyorsunuz ? Adam elin arabını doldurdu ülkeye vatandaş yapıcam diyor. Milletin karısına kızına göz koyuyorlar, plaj basıyorlar. Ne ırkçılığı ?

2.Videoyu da izleyin lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Kane

Avrupa'ya giden Türkiye vatandaşlarının çoğu ''töce bozo qatliam yapir'' deyip sığınma talebinde bulunan kesimdir

Öyle ya da değil sonuçta adamlar bizi mi biliyor ? Evet.
    Yani kendini oraya giden bir Türkün yerine koy sana 2.sınıf insan muamelesi yapsalar ki yapıyorlar ''defol git'' deseler ya da demeye getirseler sebep olarak da senden önce gelenleri gösterseler üzülmez misin ya da bir dakika benim suçum ne demez misin ?
    Dünyanın sorunu bu şu anda.

Ben plaj konusunu kastetmedim bu arada sadece.Konu sahibi arkadaş sadece onu diyorsa bilmem.Ben şu vatandaşlık şeysinden sonra ülkece Suriyelilere karşı olan nefretimizin 6665982 kat artmasından rahatsızım.Böyle bir şeyle sonlanacağı belliydi zaten adamlar seneler öncesinde bunun için aldılar şimdi Suriyelilere niye suç buluyorsunuz ki vatandaşlık konusunda suçlanacak başka birileri var bence.

• İktidara geldiğinden beri bu akp ülkenin temel taşları ile çok oynadı ve devam ediyor

1:Ne kadar devletin kiti varsa özelliştirdi sattı devretti vs...
    2:Resmen terör örgütü ile açılım yaptı şehit sayısını artık söylemeye bile gerek yok
    3:Anayasa nın ilk 3 maddesi ile çok uğraşyor yıpratıyor
    4:İnsanları yapmış olduğu konuşmalar neticeisnde iyice ayrıştırdı
    5:Suriye sorununu rezalet yönetti devamda ediyor üstüne koyuyor hemde...

Bakın arkadaşlar suriye meselesi kürt meselesin den çok farklı aslına bakarsanız dahada tehlikelidir aha buraya da yazıyorum biz millet olarak bu suriyeli lere yüz vermeye devam edersek bir kaç seneye kalmıyacak önelemez bir hal alacaktır başımıza iyice bela olacaklar kendi vatanımız da rahat edemez hale gelecez... zaten görüyorum en küçük bebeleri bile dayı dayı yürümeye başlamış bi özgüven şımarıklık vs hal almış bunlar da durum iç açıcı değil üstüne bir de vatandaşlık alırlar ise yandık gitti o zaman... o plajı basanlara 3,4 türk yeterdi kovalamaya niye izlemişler ki anlamadım ben olsam hiç klavye delikanlısı vs demeyin dalardım gördüğünüz zaman bunları sakın acımayın yüz vermyin hırsızlık gasp sarkıntılık yapıyorlar dahada ilerlerse mahalle kuraracaklar mafya olacaklar benden söylemesi ayık uyanık olun

• quote:

Ben seçmedim birader makarnacıların sevdasına sona doğru gidiyoruz
    Ayrıca almanyadaki türkler çalışıyodu bunlar gibi asalak, köpek gibi ürüyenlerden değillerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu adam nasıl olurda suriyelileri korur falan demeye geliyordum ama yanılmışım
  • 15-20 yıl once Amerikan Dergilerinden BOP projesi hakkında atıp tutarlardı, Amaç İsrailin güvenligini sağlamaktı. Şimdi bu gerçek oldu, Suriyelilere vatandaşlık bu projeye destek vermektir. Boşalan onca toprak boş mu kalıcak, kim yasıyacak oralarda. Suriyeliler evlerine dönüp, devletiyle huzur içerisinde yaşamalı.
  • Bu Suriyeliler bizim apartmandan 3-4 tane ayakkabı çaldılar,benım ayakkabımda gitti. bunlarla yaşamakta istemiyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.