Şimdi Ara

Suriyelilere yapılacak bir şey yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle bugün vaktim vardı 2-3 saat Twitterdeki Suriyelilerehayır gündem yazılarını okudum.. Çevremde de Akpye oy verenler vardı ama burada falan fikri olmayan Rte ne derse gözü kapalı he diyen ve benim doğru bulmadığım koyun yakıştırması yapılan insanlar oldugu söyleniyordu.. Bugün Twitterda yazılanları görünce beynimden vurulmuşa döndüm.. Çevremde de Akpye oy verenler var ama hiçbirisinden Suriyelilere vatandaşlık konusunda olumlu bir laf duymadım..

Ama twitterda Suriyeliler Çanakkalede savaştı burası sizden çok onların vatanı 80 yıl önce oldugu gibi diyen , Hatay zaten onlarındı diyen, 1 yudum suya muhtaçlara nedir bu merhametsizlik diyen, Hatta Ahaberin bir kaç çapsızı toplanmış ve Suriyeliler taze kan, Global ısınma demek, Potansiyel iş gücü demek gelişen Türkiye için diyenine kadar.. Gerçekten ben bu kadarını tahmin etmiyordum..

Yazanlar haklıymış..Erdoğan Müslüman değilim dese 1500 yıllık İslam yalanı diyecek insan sürüsü varmış..Çevremde böyle insan olmasada bu tip insanlar varmış..Reisi başkan yapacagız son nefesimize kadar seninleyiz Reis diyenler var..Yahu nasıl oluyorda bir insana heleki politikacıya bu kadar güveniyorlar??

Başlığa gelirsek.. Referandum olacak mı olmak zorunda mı?? Yapmazsalar bu Suriyeliler vatandaşlığa alınırsa bizler napacagız? Elimiz kolumuz bağlı bekleyecek miyiz?? Müthiş bir algı oyunu dönüyor, onlar aç sefil yardıma muhtaç hepsi alınmayacak diyenler, İçlerinde cevheri olanlar Doktor Avukat Ögretmen olacaklar var demişler.. Yahu 80 milyon ülkede yok muydu zaten bu genclerden ??

Bu iş bence sadece Twitterda gündemle burada tartışmakla olmayacak.. Gerekli makamlara yazılar yazmakla gazetelere yazmakla olacak.. Yürüyüş yaptırılmaz malum..

Fikirlerinizi almak istedim

• Hayir vatandaslik alinca ne olucak yani? Adamlarin zaten senden benden cok hakki var. Sokakta bir bakislari var sanki sana benim ulkemden defol git diyor. Burasi benim dermis gibi omuzlar dik dik, ustune ustune yuruyorlar 10 kisi. Insan dedigin azicik mahxup olur. Saygili olur. Ki yanlis anlasilmasin, saygili olmalarinin sebebi ulkemize gelip is, as, yatacak yer bulmalari degil, her insanin yapmasi gereken bir sey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölümcül bir virüs tüm bedenine yayıldıktan sonra ne yapabiliyorsan,suriyeliler konusunda da onu yaparsın
  • Hatay/İskenderun'luyum.Burası bize atalarımızdan emanet kaldı.Tek başıma kalacağımı bilsem bile cepheye yürür bu şehri kimseye vermem bu da böyle biline.(burdaki halkın çoğu da benim gibi düşünüyor) Kısacası Hatay Türklerindir , ilelebet de Türklerin kalacaktır.
  • Hocam twitterda Yahudiler Ermeniler Rumlarda alındı vatandaşlığa ama müslüman olunca zıpladınız yazanlar olmuş.. Bakın benim bir lafım var Gavur denen insanlar bile Araptan iyidir.. Bunu müslüman olarak diyorum.. Gavur dediğimiz adamlar tatil beldesinde görürsünüz çok nadiren taşkınlık yapar size uyar turisttir.. Ama bunlar hayvan gibi hepsi ve her köşe başında 2-3 kişi en az karı kız kesmekle meşgul.. Floryada plaja gidip toplanıp Suriye Suriye tezahüratı tutmuşlar erkekler ya hani.. O kadar adamsanız vatanınızı savunurdunuz y.vş.klar derler adama..

Ayrıca Aktrollerden Bulgaristandan Kırımdan gelenler Suriyelilerehayır diyor diyenler olmuş.. Bunlar Bulgaristandan Kırımdan göç edenlerin Türk oldugunu bilmiyor galiba.. Ayrıca 50-100 bin 500 bin insanı alsanız asimile edersiniz.. Lakin bahsi gecen rakam 3 milyon ki inanmıyorum her şehirde dolu var.. Benim tahminim 8-10 milyon vardır.. İstanbulda daha çok deniliyor hatta...

Araplar kadar nankör kendini beğenmiş lanet bir ırk yoktur.. Düzen bozan insan hepsi. Memleketimde bile parklara meydanlara gidemiyoruz her yerde bunlardan var

• Artık yok.O tren geçti kalktı..En başında 2-3 yıl önce sınırlara kamplar kurmaya başlayacak idin. O kamplarda barınacaklardı kimilerine eğitim verecektin bunun için iş bulamayan yüzlerce üniversite mezunlarına iş imkanı sağlayacak olurdun...Sonra duruma göre raporlara göre kaç kişi alacaksan işine yarayacakları alırdın..

Ama nerede bu düşünce bizde?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ona lafım yok zaten Aktroller demiş o lafları.. Lakin yapacak bir şeyimiz yok.. Anadoluda bir çok ilde bile var ve kavgalarda oluyor ama sonunda göz altına alınan Türkler oluyor.. Bu hainler bizim gençlerle kavga etmişler bi ara kalabalık bir grup 2-3 kişi dövmüş sonra bizimkiler toplandı bunları iyice bir dövdü.. Sonra bir süre akıllandılar ama daha da sivil halk napabilir ki?? Dövsen öldürsen suclu yine sensin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Böyle bir otomobil yok mu?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brkfba7171

Hocam ona lafım yok zaten Aktroller demiş o lafları.. Lakin yapacak bir şeyimiz yok.. Anadoluda bir çok ilde bile var ve kavgalarda oluyor ama sonunda göz altına alınan Türkler oluyor.. Bu hainler bizim gençlerle kavga etmişler bi ara kalabalık bir grup 2-3 kişi dövmüş sonra bizimkiler toplandı bunları iyice bir dövdü.. Sonra bir süre akıllandılar ama daha da sivil halk napabilir ki?? Dövsen öldürsen suclu yine sensin

yok hocam ben de size demedim zaten yanlış anlamayın Bizi yönetenlerin kanında bir gram Türk kanı olmadığı için böyle oluyor maalesef.Arap sevici kişiler tarafından yönetiliyor ülke.Kendi halkı böyle perişanken başka milletin insanlarına bu kadar cömert davranan başka ülke var mıdır acaba?Bakın ben suriyelilerin alınmamasına da karşıyım.Ama alacaktınız onların hepsinin kaydını tutup sığınma kamplarına yerleştirecektiniz.O soysuzları aramıza sokarak en büyük hatayı yaptılar ve en kötüsü bu insanların hiçbiri ne olursa olsun geri dönmeyecek!Hepsi başımıza kaldı.Tek umudum Sinan Oğan ya da Meral Akşener gibi ismin MHP'ye gelip milliyetçi duyguları tekrardan canlandırmaları.

• Dediklerinize harfiyen katılıyorum hocam.. Cevremde Akpye oy veren akrabalar olsa bile çoğu Suriyeliler yüzünden artık vermeyecegini söylüyor.. Benim korkum Referandum olmaması kafalarına göre vatandaşlık vermeleri.. Bence Erdoğan 3-5 milyon Suriyeliden oy alacagım derken hala kendi fikirleri olan milyonları kaybetti.. Referandum olsa hayır diyenler bence %90 ı bulacaktır..

Ülkede kimsede milliyetcilik duygusu Türkcülük duygusu kalmadı.. Herkes bana zararı yoksa nolacak diyor.. Ama yarın kendi çevresinden birine laf atıldıgında ve hatta taciz tecavüz olayları oldugunda aynısını diyebilecekler mi?? Bence bu olaylar artarsa iç savaş gibi çok büyük karışıklıklar olacak.. Bu hain sürüsü kendince çeteleşince halk bunlara haddini bildirecektir.

Katılmadıgım tek nokta alıırsa öyle olacaktı ama almayacaktı... Elalemin tek dogrusu biz miydik? Arabistan niye almıyor bizden daha zenginler? Alacaksa ve şehirlere yollayacaksa sadece Kadın kız ve 12 yaşına kadar çocukları alacaktı.. Ötesi memleketinde çarpışıp ölseydi..

• seçimden sonra koyduk mu diyen akpliler beklemede kalın kendi kendinize nasıl koyduğunuzu görmenize az kaldı istanbuldakiler özellikle
  • gangsta5959 G kullanıcısına yanıt
    Oy verip yanlışı görenlere lafım yokta Erdoğan Suriyeliler gelsin dedi diye kıvıran düşüncesiz topluluk her lafı hak ediyor.. Kendi fikri olmayan Fetocu Paralelci böyle Koyun Akpli herkes lafı hak ediyor.. 6 ay önce biz enayi miyiz 3 milyon Suriyeli alacaz dediğinde alkış tutanlar bugünde Vatandaşlık gelsin denilince alkış tutuyor.. Gercekten yazık
  • Suriyelilere yapılması gereken tek şey kısırlaştırıp üremelerini engellemek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salvatore.

Suriyelilere yapılması gereken tek şey kısırlaştırıp üremelerini engellemek

Ülkeyi yönetenler Türk düşmanı, kardeşim.
  • Israrla bazı gerçekleri görmeyen .......lar var.

İnsan bile demiyorum, bu dünyada da öbür tarafta da iki elim yakanızda olacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.