Şimdi Ara

Suriyeliler parti kurarlarsa partilerin oy durumu ne olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3 Milyon suriyeli var buda %6 suriyeli oyu demek yani suriyeliler kendi partilerini kursalar %10'luk barajı zorlarlar bağımsız girerlersede 30-40 civarı milletvekili çıkartılar tabi bunların olması için en az 10-15 sene var ve bazı iddialara göre türkiyeye gelen suriyelilerin bir çoğu kürt kökenli buda demek oluyorki hdpnin kemik oyuda ilerde artacak malesef:

Akp %48
    Chp %23
    Hdp %12
    Mhp %9
    Suriyeli partisi %5

3 milyon suriyeli oy kullansaydı durum böyle olurdu galiba

Not:
    Sonucu hesaplarken 3 milyon suriyelinin en az 1 milyonunun kürt kökenli ve bunların en az yarısının hdpye oy verebileceğini varsaydım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powerman1923 -- 7 Kasım 2016; 21:29:41 >

• Son zamanlarda Allah mekanlarını cennet eylesin,verdiğimiz şehitlerden sonra,en çok moralimi bozan,altüst eden yegane olay bu Suriyeliler.Nasıl kurtulacağız bu bataktan ? Nasıl çıkacağız bu karanlık balçıktan aydınlığa ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 7 Kasım 2016; 21:34:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ağababa

Iphone 7 S çıkar çıkmaz almayı düşünüyordum ki suriye partisi % oranı daha uçuk bir hayal dünyası imiş.

Ne içiyorsanız ondan rica edeyim. Bu kafanızın bi milyon olması olayı tam bana göre.

Evet aldığınız 3 milyon suriyeli muhtemelen 10-15 yıl sonra parti kuracaklar

Eserinizle gurur duyun
  • Ben senin gibi karamsar düşünmüyorum açıkçası.Ekonomi dahada kötüye gittiğinde,bu konu isteseler de,istemeseler de,gün yüzüne tekrar çıkacağını ve kapatamayacakları bir duruma geleceğini düşünüyorum.Kısacası artık bıçak kemiğe dayandığında,ben esnaftan bir isyan bekliyorum.Tıpkı darbeden önce Akp'nin, kendi kalelerinde başlayan ufak isyanlarda olduğu gibi.Tabi ki,senin söylediğinde malesef gerçekleşme oranı bir hayli fazla,bakalım gelecek ne gösterecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

Son zamanlarda Allah mekanlarını cennet eylesin,verdiğimiz şehitlerden sonra,en çok moralimi bozan,altüst eden yegane olay bu Suriyeliler.Nasıl kurtulacağız bu bataktan ? Nasıl çıkacağız bu karanlık balçıktan aydınlığa ?

Allah kimseyi vatansız bırakmasın. siz sanki bu adamların hallerinden çok memnun olduklarını mı zannediyorsunuz?

ayrıca Rabbim yardım edene yardım eder. vicdansızlık etmeyin.
  • 10 sene sonra Suriyeliler ile Kürt seçmeni beraber bir partide birleşseler ana muhalefeti zorlarlar.
  • MHP'den çok oy alır,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah kimseyi vatansız bırakmasın demişsiniz de,Allah kimseyi vatanını terk edip,kaçıp evini barkını teslim edip,istenmedikleri ülkelere,kaçak olarak gitmek için,boğulup ölmeyi göze alacak kadar omurgasız yapmasın.Fırat Kalkanında,Türk ordusu,Mehmetçik orada şehit olurken,sahilde tatil yapan Suriyelileri kusura bakmada,kimse ama hiç kimse savunamaz.Kaç milyon Suriyeli'den, kaç tane militan katıldı Fırat Kalkanı'na soruyorum size ?Adamlar ülkesi için,evi için ,barkı için,yaşadıkları yer için,kısacası vatanını yani namusunu terk edip kılını bile kıpırdatmayanlar,bir hayvan muamelesi gördükleri Avrupa'ya gitmek için, çoluk çocuk boğulmayı ölmeyi göze alıyorlar.O dandik teknelerle Avrupa'ya gitmeye harcadıkları eforun yarısını kendi topraklarını korumak için harcasalardı keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmm2515

quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

Son zamanlarda Allah mekanlarını cennet eylesin,verdiğimiz şehitlerden sonra,en çok moralimi bozan,altüst eden yegane olay bu Suriyeliler.Nasıl kurtulacağız bu bataktan ? Nasıl çıkacağız bu karanlık balçıktan aydınlığa ?

Allah kimseyi vatansız bırakmasın. siz sanki bu adamların hallerinden çok memnun olduklarını mı zannediyorsunuz?

ayrıca Rabbim yardım edene yardım eder. vicdansızlık etmeyin.

3 milyon araptan önce kendi vatandaşınızı düşünün tabi o zihniyet nerde sizde anca ümmetçilik ve osmanlıcılık yapın yihu yarın fetedeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.