Şimdi Ara

Suriyeliler evimize geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yılın ağustosunda taşınan suriyelilerle annem tanıştı. Sürekli veletleri evimize geliyor. Tepki veriyorum ama annem gelsinler evini mi yıkıyorlar diyor. Kendi ülkelerinde istenmeyen adamları ben neden evime alayım ? Benim yerimde olsanız siz alır mıydınız ? Seneye ygs var zaten ona çalışıyorum. Birde yan komşunun veledide geliyor. Neymiş canı sıkılıyormuş herkes burdaymış. Hepsinden nefret ediyorum. Başka ev bulamadıla sanki birde 4 kardeşiz arada yukarı komşunun bebeğide geliyor. Ev ahır gibi oluyor. Anneme diyorum senin 4 tane çocuğun var komşunun bebeği senin neyine diye o sevimli diyor. Süreklide ağlayan durmayan bir bebek zaten oruçta tutuyorum. Evde fıttıracağım. Şimdi 5 dk parka çıktım iftarı bekliyorum. Evde durulmuyor. Ama hepsini kovacağım. Şu ramazan geçsin hepsini evimden kovacam. Komşu momşu dinlemiyecem. Zaten hayatımda birdaha görmeyeceğim insanlar. Hepsini kovacam evimden. İstemiyorum lan istemiyorum hiçbirini ne suriyelileri ne zırlayan bebeği ne yaramaz veledi hiçbirini istemiyorum. Burayada içimi boşalttım. Kovduğum zaman uplarım konuyu herkese hayırlı ramazanlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ne için geliyorlar misafir olarakmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TimeToDie

ne için geliyorlar misafir olarakmı ?

Misafir olarak gelen adam 1 saat 2 saat kalıp gider bunlar sabah gwliyor akşam gidiyor. Hele o komşunun veledi yatıya kalsa bana mısın demez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suriyeli oldukları için mi istemiyorsun ne kadar ayıp hocam
  • Bsc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke elinde olsa da hiçbirini almasan eve ama işte anne bu ne yaparsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

suriyeli oldukları için mi istemiyorsun ne kadar ayıp hocam

Kardeş sen kendi evinde 1 saat bile dayanamazsın evde 5 kuruş huzur kalmıyor. Geliyor babasının evi gibi bilgisayara oturuyor. Geliyor çizgi film açıyor evde deli gibi koşuyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eve suriyeli almak nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heisenbergün asistanı

quote:

Orijinalden alıntı: RaggedyDoctor

suriyeli oldukları için mi istemiyorsun ne kadar ayıp hocam

Kardeş sen kendi evinde 1 saat bile dayanamazsın evde 5 kuruş huzur kalmıyor. Geliyor babasının evi gibi bilgisayara oturuyor. Geliyor çizgi film açıyor evde deli gibi koşuyor.

haklısın hocam dayanamam
  • Artık hepaini kovacam ailemi karşıma almak pahasınada olsa hepsini kovacam. Ruh sağlığım ve geleceğim daha önemli.

• Ygs yi bosver lys calis. Seneye bu zaman anlarsin bu lafimi

• quote:

Orijinalden alıntı: lucha35

Ygs yi bosver lys calis. Seneye bu zaman anlarsin bu lafimi

Zaten öyle yapacam bro.

• Onlara yaptgniz otlardan ver.

• dhfade kullanıcısına yanıt
    Heisenberg ot yapmıyor ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ergenlikte normal böyle patlamalar.

• Kov gitsin o insanları çekilmez
  • Kütüphaneye git.

• _Em_Onu_ kullanıcısına yanıt
    efsane gelmiş
  • Hepsini kovacam hemde hepsini. Ülkeleri bile istemiyor. Adam olsublar gitsinler ülkelerini korusublar. Böyke rezil milleti bende istemiyorum.

• dikkat et sabaha karşı gırtlağın kesilmiş ve paran çalınmış şekilde uyanma gerçi nasıl uyanacaksınki ben uyarımı yapayım hepsini okumadım ama ev seninse evde kimin kalacağına sen karar verirsin annen değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 8 Haziran 2016; 21:00:03 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.