Şimdi Ara

Suriyeli mültecilerin işgücüne katılması için çalışma başlatıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suriyeli mültecilerin işgücüne katılması için çalışma başlarken, bu kararın Türkiye ’de işsizlik oranına etkisi tartışılıyor. Hürriyet 'ten Şebnem Turhan'ın haberine göre mültecilerin istihdamı için öncelikle bulundukları illerdeki istihdam yaratılamayan işler göz önüne alınacak. İŞKUR verilerine göre Türkiye’de işe yerleştirilmek için uzun süredir bekleyen 286 bin 943 açık iş bulunuyor. Mültecilerin bu işlerde istihdamı işsizlik oranı için üç senaryoyu gündemi getirdi.

Günlük 20 lira teklif alan arkadaslar bence yakinda onuda arar olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich Engels -- 21 Ağustos 2014; 10:38:13 >

• bizim milletin tek suçu bunlara taviz vermesi artık malum parti sorumlu değil oy verip seçen halkımız sorumludur
  • bir konuda görmüştüm çok da doğru demiş kim dediyse
    "kürdistan kurulduğunda ülkeyi terk edecek olan kürtlerin sağladığı iş gücünün yerini bunlarla dolduracaklar"
  • Gerçekten insanimiz ev alip kiraya verip keyfime bakarim kafasiyla degilde bu ucuz isgucunu gorup fabrika veya cesilti uretim atolyeleri acsaydi ulkece saplandigimiz bu orta gelir tuzagindan oyle rahat kurtulurdukki bizdeki nüfus kimde var bizim kadar avrupaya yakin kim var(almanya var oda aldi goturuyor zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turistlik bölgelerde zengin arap turistlere hizmet için Suriyeli garsonların çalıştığını bikiyorum..
    Ortaköy de restorantlar da bile çalışan Suriye'liler varmış..

• Suriyeliler bizden iyi çalışır valla helal olsun. Bizim tembellere de ornek olsun. Hükumet aldığı doğru kararlarla hem suriyeli mağdurlara yardım ediyor hem de ulkemizdeki tembeloslara gaz veriyor. Çalışan demir ışıldar.

• Bu kadar zenci geldi bir kere şikayetçi olanı duymadım bu suriyeliler yecüc mecüc gibi geldikleri yerde ne huzur ne rahat bıraktılar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İş yerlerine denetimi sıkılaştırmaları lazım. Suç işverenlerin; tüm işçilere aynı parayı vermesi lazım.

• Bak bak istihdam diyo, isgucune katilmak diyo. Acik acik biz bunlara uc kurus parayla kopek gibi is yukleriz deyin de herkes rahat etsin be kardesim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.