Şimdi Ara

Suriyeli kız arabamızı tekmeledi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Babamla marketten çıktık araba park halindeydi poşetleri falan koyduk arabaya.

Yol tıkanmıştı biraz zar zor çıkabildik.

Marketin önünde dilenen çocuklar vardı bizde tam kırmızı ışığa takıldık marketin önündeki kız koşarak geldi yanımıza tabi yaz günü camlarda açık para istedi tabi yok dedik bizde.

Yok deyince dil çıkardı arabanın arka kapısını 2 kere tekmeledi sert şekilde.

Kız rahat 14 yaşında falan var. Babam indi arabadan kız kaçtı hemen yeşil ışıkta yanınca üstünde durmadık.

Eve gelince farkettik kapı biraz içine çökmüş şimdi ne yaparsan yap.

Şimdiden alışmışlar üstelik daha bu yaşta ileride kim bilir neler neler yaparlar anamıza bacımıza bile saldırabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B6F58693 -- 3 Temmuz 2021; 16:44:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Orada pusmuş sülalesi size dayak atmamış daha ne istiyorsunuz?

Adamlar öldürüp kaçıyor ceza yemiyor ayrıca.

• Çeske gözüne pısssssssssttt... yapsaydın

• Bi de vatandaslik vereceksin bunlara
    Yok artik

• quote:

Orijinalden alıntı: adnan mersedes

Orada pusmuş sülalesi size dayak atmamış daha ne istiyorsunuz?

Adamlar öldürüp kaçıyor ceza yemiyor ayrıca.

Zaten görsen hocam marketin önü full suriyeli dolu ama korkmayacaksın bunlardan sesini çıkaracaksın daha bu yaşta böylelerse ileride düşünemiyorum şimdi yoldayım gidiyorum bakalım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana yapıcak onu beyzbol sopasıyla kafasını dağıtırım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

Olay dün yaşandı.

Babamla marketten çıktık araba park halindeydi poşetleri falan koyduk arabaya.

Yol tıkanmıştı biraz zar zor çıkabildik.

Marketin önünde dilenen çocuklar vardı bizde tam kırmızı ışığa takıldık marketin önündeki kız koşarak geldi yanımıza tabi yaz günü camlarda açık para istedi tabi yok dedik bizde.

Yok deyince dil çıkardı arabanın arka kapısını 2 kere tekmeledi sert şekilde.

Kız rahat 14 yaşında falan var. Babam indi arabadan kız kaçtı hemen yeşil ışıkta yanınca üstünde durmadık.

Eve gelince farkettik kapı biraz içine çökmüş şimdi ne yaparsan yap.

Babama dedim geri gidelim yakalar cezasını veririz diye üstünde durmadı birazdan kendim gideceğim yürüyerek bakalım hala ordamı inşallah ordadır ben yapacağı biliyorum ona.

Şimdiden alışmışlar üstelik daha bu yaşta ileride kim bilir neler neler yaparlar anamıza bacımıza bile saldırabilirler.

Doğru geri süreceksin kendi ülkelerine lanet olasıca pislikleri. Irkçı değilim ama ülkemizde işleri yok kendi vatanını savunmayan adamın burada yiyecek tek bir lokması yok gitsin doğruca cehenneme.

• yol yaptık ama?...
  • Kardes git carp agzina eger toplanirlarsa bi kuru sıkı hepsini dagitir

• Bizimde sileceği kırıcaktı trafik açıldı şansımıza gaza yüklenince birden seve seve kaçtı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.