Şimdi Ara

Suriyeli kardeşlerimizi dışlamayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı yerlerde görüyorum özellikle kötülüyorlar eziyorlar ayıp yaw onlar da insan yanlış mıyım? Nedir yani kötü kokuyorsa öldün mü? Tamam kötü bir durumda sen onun yerinde olsaydın ne olurdu bir de öyle düşün. O yüzden adam olun imzamı da okuyun Suriyelilere destek olup insanlığımızı gösterelim. bana katılanlar adamdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artılar burdan

(Eski atmayın bakın katılanlar artı verin diyorum sadece)

• Bende çok seviyorum hiçbirini dışlamam,mesela bugün otobüs kiralayarak burda bir kısım Suriyeliyi ülkelerine gönderdim,çok hayır severimdir ben...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürüng ayıg toyon -- 17 Temmuz 2015; 20:03:43 >
  • Nick avatar tezatlığı
    http://m.youtube.com/watch?v=AEUKxuFIWKs
  • onlar benim kardesim deil tam tersi kardesimin hakkini çalan insanlar sana katilmayanlar adam olmuyormu bu arada?

• İllaki onlar da zor durumdan gelmisler. Bircoguna savastan kacan korkak gozuyle bakmak yanlis cunku suan bir savas olsa kim katilacak. Ne kadar vatan sevgisi kaldi halkimizda? O yuzden ben olabilir gozuyle bakip empati kurmaya calisiyorum. He bazilari var sinirlarini asiyorlar ama bunlari butun suriyelilere mal etmek yanlis.

• neden birini eve alıp beslemiyorsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komşu Terörü
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: neophronTR

neden birini eve alıp beslemiyorsun ?

Dışarı da yeterli yardımı yapıyorum karnını doyuruyorum lokantaya götürüyom imkanım varsa neden bu kadar kötüsünüz?

• evine alıp beslemelisin bence 5-10 tane suriyeli falan ne kadar varsa evine al tabi gasp falan edilirsen sorumlu değiliz
  • Ayni sey bizim basimiza gelse kimse almaz bizi

• quote:

Orijinalden alıntı: Delikanlı Adam

quote:

Dışarı da yeterli yardımı yapıyorum karnını doyuruyorum lokantaya götürüyom imkanım varsa neden bu kadar kötüsünüz?

Aaaaaa olurmu oylw evde mutlaka beslemli 10 tane besleyince melel olunuyomus

• quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

quote:

quote:

Komik mi la insanlığından nasibini almamışsın umarım onların yerine düşersin de amugtaç olmak nedir azcık anlarsın sonra gel söyle evine al diye

• Onun yerinde sen olsan demişsinde biz onların yerinde olsak kimse bizi kabul etmez emin ol ayrıca bizim ülkemizin insanı işsizken dilenmiyorsa (genelliği) onların ne haddine dilenmek gitsinler çalışsınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .redmajor.

quote:

quote:

Komik mi la insanlığından nasibini almamışsın umarım onların yerine düşersin de amugtaç olmak nedir azcık anlarsın sonra gel söyle evine al diye

ne pislik varsa onlardan cikiyor toplama kampi kuruyolar ama illa gidip sehire kamp kuruyolar hadi bunu gectim yolda cavusu avuclamak bagira bagira konusmak siraya gecmek yerine en one geciyolar bizim burada evsiz adam var kagit topluyo 2 yildir sokakta yatiyo eeeee devlet bizim evsizlere ne yapti hic bisey

• Adımımı attığım her yerde "para ver, yemek ver" diyen şerefsiz köpeklere yardım mı edicem bir de? Yine söylüyorum ben suriyelisinde değilim olayın, başka ülkeden biri gelse aynı şekilde davransa ona da söverim. Benim ülkemde gelip benim önümü kesip it gibi dilenecek ben de ona yardım edicem öyle mi? Kardeşlerim demişsin bir de git de kardeşlerine yaşa burayı da terket.

• quote:

Orijinalden alıntı: Requast

Adımımı attığım her yerde "para ver, yemek ver" diyen şerefsiz köpeklere yardım mı edicem bir de? Yine söylüyorum ben suriyelisinde değilim olayın, başka ülkeden biri gelse aynı şekilde davransa ona da söverim. Benim ülkemde gelip benim önümü kesip it gibi dilenecek ben de ona yardım edicem öyle mi? Kardeşlerim demişsin bir de git de kardeşlerine yaşa burayı da terket.

Hakaretten şikayet ediyorum

Sen kendini ne zannediyorsun da milletin şerefine laf atıyon hele? Bu hakkı nerden buluyon. Benim kardeşim ile öz kanımdan olması gerekmiyor. Sende müslümansın o da müslüman. Düşene bi tekme atmak yerine kaldırmak için el uzatsana?

• bloklayın geçin uğraşmayın
  • quote:

Bazı yerlerde görüyorum özellikle kötülüyorlar eziyorlar ayıp yaw onlar da insan yanlış mıyım? Nedir yani kötü kokuyorsa öldün mü? Tamam kötü bir durumda sen onun yerinde olsaydın ne olurdu bir de öyle düşün. O yüzden adam olun imzamı da okuyun Suriyelilere destek olup insanlığımızı gösterelim. bana katılanlar adamdır

Şu avatarını değişsene sen, one lan öyle gitmiş kurabiyi koymuşsun
  • @Delikanlı Adam Öncelikle sen dahil tüm müslüman kardeşlerimizin bayramı mübarek olsun.. Hocam forumun çoğunluğu troll
    sen insanlık adına yapılması gerekeni söylemişsin Allah razı olsun.

Beyler yanlış yapıyorsunuz bakın
    Onlar şuanda yardıma muhtaç insanlar siz hiç düşündünüz mü ya onların başına gelenlerin size geldiğini.. (Allah'ım yar ve yardımcımız olsun AMİN.)

Yazacak, yapacak, söyleyecek çok şey var ama kelimeler kifayetsiz kaliyor. (En azından dua ediyorum.)

Birbirine karşı muhabbet ve merhamette, müminler, bir vücut gibidir. Vücudun bir yeri rahatsız olunca, bütün vücut, rahatsız, uykusuz kalıp, onun tedavisi ile meşgul olduğu gibi, Müslümanlar da birbirlerine yardıma koşmalıdır!
  • Pılını pırtını toplayıp kendi ülkelerine dönsünler ülkemde arap görmek istemiyorum gerekirse suriye de toprak olsunlar umrumda olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.