Şimdi Ara

suriye savasina adim adim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarim siyonistler suriyede kaybedecekler. Israilin (abd) taraf oldugu cephede siyonizm vardir esad insallah kazanir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ForeverBim

Umarim siyonistler suriyede kaybedecekler. Israilin (abd) taraf oldugu cephede siyonizm vardir esad insallah kazanir

Savaş falan olmayacak bence olsa bile en fazla hava harekatı olur ama kesin olan şu: esad eninde sonunda GEBERECEK!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • inşallah esad iner bu olayı din'e bağlamayın . esad yüzünden öldü bu müslümanlar inşallah siyonistler yener.

not : müslümanım
  • Suriyelilerin ne durumda yasadiklarini biliyormusun gel gor esadin yaptiklarini ordan konusmak kolay

• Suriyede esadmi kan akitiyor siyonizimmi ?? Ortaddoguyu karistiran tek bir katil var oda israil esad kahraman olcak iran ve rusyanin destegiyle sozde kurtaricalarda tarih

• Devletin birligi ve varligi icindeki insanlardan daha degerlidir. Buyuk israile adim adim gidilirken hala koyun gibi siyonizimin arkasindan gidenler var. 10 yil once irakta yapilan bugu suriyede yapilior yarin iranda yarinda turkiyede . Gene senaryo ayni yalan kimyasal silah sonrada ozur dilerler yokmus die

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silebilirmiyiz
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teroristler (israil) katletsin ulkeyi sonra esad yapior ugun misirda yapilanlari niye takmior amerika vee saz arkadaslari ordakiler insan deilmi

• Fransa Cumhurbaşkanı resmi açıklama yaptı."En fazla çarşamba günü oradayız" dedi.

• Burada ne diktatör esadı ne de emperyalist ABDyi savunmak gerekli bence bizim istediğimiz barış olmalı ve suriye halkının barışçıl yollardan demokrasiye geçmesi ve kendi kaderlerini seçmesini istemeliyiz. ne savaş meraklısı olmuşuz...
  •  suriye savasina adim adim
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.M.Türk05

quote:

Umarim siyonistler suriyede kaybedecekler. Israilin (abd) taraf oldugu cephede siyonizm vardir esad insallah kazanir

Savaş falan olmayacak bence olsa bile en fazla hava harekatı olur ama kesin olan şu: esad eninde sonunda GEBERECEK!

sende kına yakarsın bir yerine...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

inşallah esad iner bu olayı din'e bağlamayın . esad yüzünden öldü bu müslümanlar inşallah siyonistler yener.

not : müslümanım

Esad yüzünden ölmedi . Esad'ın ülkesinde Esad'a ihanet eden vatan haini hıyarlar yüzünden ölüyor bu kadar kişi .

PKK ve yandaşları ' nin halkı ayaklandırması gibi düşün Türkiye'de . Orda da öyle oldu adam napsın bizimkiler gibi ülkeyi mi versin ? ÖLDÜRCEK TABİ HEPSİNİ

VATANA İHANETİN BEDELİNİN TEK ÇÖZÜMÜ VARDIR !
  •  suriye savasina adim adim

• Savaş çıkacağını sanmıyorum daha öncede başka konularda yazmıştım . Çıkarsa da öyle ırak'ta ki gibi bir savaş olacağını sanmıyorum , 3. dünya savaşı çıkar bu kadar net diyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cgh0gy-

Savaş çıkacağını sanmıyorum daha öncede başka konularda yazmıştım . Çıkarsa da öyle ırak'ta ki gibi bir savaş olacağını sanmıyorum , 3. dünya savaşı çıkar bu kadar net diyorum .

Eskisi gibi dünya savaşı olmaz artık bence. Adam musluğu kapattı mı ülke batıyor. Şimdi Suriye ye höyt dediler sadece. Bir kaç havadan bomba tamam. Olmaz inşaallah tAbi.

• Esad niye kendi halkini oldursun. Turk medyasida bu siyonist ayagin parcasi . Insanlari manipule edior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForeverBim -- 30 Ağustos 2013; 23:59:45 >
  • İçimde şöyle bir his var. Bir sabah uyanacağız suriyeyi bombalamışlar israil operasyon başlatmış. Abd ırak savaşında olduğu gibi savaş görüntülerini bilgisayar oyununa benzeterek yayınlıyor. Bilmem ne kadar doğru ama içimdeki ses böyle diyor yani. Sonra olaylar büyüyor körfez savaşı gibi oluyor. Suriyeyi işlerine geldiği gibi yamultup gidiyorlar.

• quote:

Esad niye kendi halkini oldursun. Turk medyasida bu siyonist ayagin parcasi . Insanlari manipule edior

bunu anlamak için acık beyin çalıştırmak gerekiyo ama bizim halka müstehak hala din açısından sömürülüyolar.
  • Bence Suriye'ye müdahale olmayacak. Suriye'de petrol olsaydı şimdiye kadar çoktan ABD demokrasi getirmişti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.