Teknoloji varken insan sehit etmek çok gereksiz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🇹🇷TSK'nın Suriye - Irak Harekatları💥(Suriye,resmi olarak TSK'dan askeri yardım istedi)-[ANA KONU] (168. sayfa)




-
-
Bazı arkadaşlar görüntü istiyor,geçmiş sayfaları takip ederseniz görüntüleri zaten görürsünüz.Birde akşam harekatının görüntüleri kısıtlı oluyor,MSB'nin paylaştığı görüntüler haricinde elde edilen yeni görselleride paylaşıyorum.Terör hesaplarıda bu görüntüleri zaten paylaşmıyor,psikolojik olarak hezimetteler çünkü.
Harektta öldürülen terörist sayısı ise bölgeden gelen bilgilere göre paylaşıyorum,geçmiş sayfalarda bulabilirsiniz.En son Irak bölgesinde şuana kadar gelen bilgilere göre en az 32 terörist öldürüldü.Suriye'de ise en fazla ölünün bulunduğu bölge Tel Rıfat bölgesi.30 dan fazla terörist öldürüldü oradada.Terör yandaşı hesapları çok fazla ölü olduğu için bilgi dezenformasyonu yapıyorlar.Resmi rakamlar içinse biraz beklemek gerekiyor ancak 89 hedefin vurulduğu bilgisi resmi olarak paylaşıldı.Her hedeften 1 kişi ölse 89 kişi yapar.Buradasayılardan daha ziyade kritik noktaların yok edilmesi daha önemli.Kara harekatı olmadan fazla terörist öldürmek zor.
Bu hava harekatı bir uyarı niteliğindeydi,öyle algılanmalı.ABD'nin yardım yaptığı kritik bölgelerdeki lojistik noktalar,mühimmat ve silah depolarıyla askeri mevziler yok edildi.Teröristler yok olmuş mevzi-tünel ve silah-mühimmatlarından mahrum şekilde bölgede harekette edemez.Hava harekatlarıda her zaman bu tip stratejik noktaların önceden yok edilmesi için yapılır ve yine geneli itibariylede kara harekatları bu taaruzlardan sonra başlar.şimdi yok edilen bu mevzi ve sığnakların tekrardan yapılması ciddi bir zaman ve para tutar,buda psikolojik yönden karşı tarafda bir çöküntü oluşturur.Dolayısıyla icra edilen harekatın asıl görüntülerini resmi makamlardan beklemek gereklidir.Sosyal medyada birçok eski harekatlardan görüntüler var ve hepside yanıltıcı.
T.C. Millî Savunma Bakanlığıtwitter
“Terör yuvaları tam isabet vuruşlarla yerle bir ediliyor! 🇹🇷”https://twitter.com/i/status/1594107015684845568Ayrıca bu sayfada Türk savunma sanayisindeki gelişmelerle alakalıda paylaşımlar yapıyorum.Bir kesimin "tekerleğini dahi yapamassınız,köşedeki markette bunlardan bulunuyor" gibi söylemlerine karşıda bir cevap niteliği teşkil ediyor çünkü.Savunma sanayisindeki gelişmeleri siyasi gözlükle bakmayı artık bırakmalıyız.
EHA MEDYAtwitter
“Bayraktar #KIZILELMA'nın Taksi ve Koşu Testi'ni başarıyla tamamlaması, İsa İlyasoğlu'nun "Sacdan tahtadan yapıp boyamışlar üstünü. Abartmanın anlamı, milleti kandırmanın alemi yok" ifadelerini kullanarak Kızılelma ile alay ettiği o anları akıllara getirdi https://t.co/evboYjOfm6”https://twitter.com/i/status/1594313756175368192
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 20 Kasım 2022; 17:6:56 >
-
-Suriye-Kamışlı'da PKK-YPG sempatizanları TSK'nın hava harekatını protesto etmek için gösteri düzenledi.Grup Türkiye aleyhinde sloganlar atarken Türk bayrağıda yaktı.PKK-YPG'li teröristlerin ise yapılan hava harekatına karşı intikam saldırıları yapılacağı beyanları verildi.
-
Modern bir devlet olur ve Güney Azerbaycan'ın özerklik kazanması daha da ilerde bağımsızlık kazanması daha kolay olur hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 20 Kasım 2022; 17:16:36 > -
bence buraya mesaj yazıp bu konunun ahalisini kendine daha fazla güldürme
-
-PKK'lı teröristler Kilis - Öncüpınar hudut birliklerimize ÇNRA sistemleri ile saldırı düzenliyor.Gelen ilk bilgilere göre 1 askermiz şehit oldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 20 Kasım 2022; 17:50:48 > -
-PKK-YPG terör örgütü,TSK'nın hava saldırılarına karşılık olarak saldırılar başlattıklarını duyurdu.
-TSK'nın Kilis - Öncüpınar hudut birlikleri ile Dabık TSK üssüne saldırılar oluyor.
-TSK birlikleri Tel Rıfat bölgesini ağır top atışlarıyla vurmaya başladı.
-
GÜNCELLEME
-PKK'lı teröristler Kilis - Öncüpınar hudut birliklerimize ÇNRA sistemleri ile yaptığı saldırıda 1 asker ve 2 özel harekat polisimiz yaralandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DARTH_BLACK -- 20 Kasım 2022; 18:11:55 > -
Ateşleri bol olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-TSK F16'larının hava harekatında kullanıldığı bombalar atılmadan önce İstiklal caddesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden Ecrin ve Yağmur'a adandı.
-
Bir bomba da şuraya atamıyor muyuz?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu konu ile alakalı bu başlıkta daha önce benzer bir durum için görüş yazmıştım.
Ne yazıkki bu bölgelerdeki sosyolojik ortam göründüğü gibi değil.Oradaki insanlar tamamen PKK-YPG kontrolünde baskı,korku ve şiddet içinde bastırılarak yönetiliyorlar.Çocukları zorla kaçırılan ve milis yapılan,yaptıkları her işten haraç kesilen bu insanlara PKK-YPG ne derse onları yapıyorlar.Bu gösterilerinde temelinde bu baskı ve korku var zaten dolayısıyla ordaki halk kim güçlü ise onun yanına yanaşmak ve dediklerini yapmak durumunda kalıyorlar.
-
operasyonlar başladı başlayacak derken bir türlü başlayamamıştı. üzücü ve hain saldırı istiklal patlaması ardından devletimiz düğmeye kuvvetli basmış.
askerimizin yiğitlerimizin ayağına taş değmesin.
bu işler siyaset üstüdür bana göre. vatanımız savunması için, huzurumuz için, güvenliğimiz için önemlidir.
ps. umarım bu harekatların devamı yapılır. umarım kurtarılan bölgelere mülteciler/ misafirler yerleştirilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikaye816 -- 20 Kasım 2022; 18:45:59 > -
maalesef 1 komiser 6 polis memuru 1 asker yaralanmış. Allah şifa versin hepsine.
-
-İçişleri Bakanlığı: "Kilis Öncüpınar Sınır Kapısında konuşlu Polis Özel Harekat yerleşkesine PKK-YPG terör örgütünce Tel Rıfat bölgesinden ÇNRA saldırısı düzenlenmiş, 1’i Komiser, 6’sı Polis Memuru olmak üzere 8 Güvenlik Personeli yaralanmıştır."
-
-PKK-YPG terör örgütü, Haseke'nin kuzey doğusundaki Malikiye kentindeki bazı askeri karargahlarını terk etmeye başladı.
-
-Mardin'den Suriye'ye TSK'ya ait zırhlı bir araç konvoyu bugün sevk edildi.
AE Medyatwitter
“Mardin'den Suriye'nin kuzeyine tank ve zırhlı araç sevkiyatı yapılıyor.”https://twitter.com/i/status/1594347935520661505 -
konvoy bilgileri vermezseniz daha iyi olur hocam
-
Yabancı basından Suriye harekatında yok edilen PKK-YPG mevzilerinin yerinde görüntüleri -Video İsteyenlere-
Muratbiçertwitter
“Pençe Kılıç Hava Harekâtı kapsamında Suriye’nin Derik bölgesinde düzenlediği hava harekatından yeni görüntülede ,vurulan araçlar ile atılan mühimmatın açtığı çukurlar görülüyor.”https://twitter.com/i/status/1594337670305570819 -
şehrin içinden geçmiş konvoy,gizli-saklı birşey değil durum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X