Şimdi Ara

Suriye askerleri 5 Türk TIR'ına ateş açtı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Suriye askerleri 5 Türk TIR'ına ateş açtı

Halep kentine bağlı Azez İlçesi'nde dün Suriye askerleri 5 Türk TIR'ına ateş açtı. Açılan ateş sonucu yanan 5 Türk TIR'ı kullanılamaz hale geldi.

Kaçmayı başardan şoförler muhaliflerin yardımıyla sınıra getirilerek Türkiye'ye giriş yaptı. TIR şoförleri "Suriye askerleri araçlarımıza ateş açtı. 5 aracımız yandı. Muhalifler bizi sınıra getirerek Türkiye'ye girmemiz için yardım etti"

http://gundem.milliyet.com.tr/suriye-askerleri-5-turk-tir-ina-ates-acti/gundem/gundemdetay/05.07.2012/1563190/default.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şenol Güneş -- 5 Temmuz 2012; 14:15:06 >

• Hem özür diliyorlar hemde utanmadan ateş açıyorlar.Bakalım yine bıçak kemiğe dayanacak mı.
  • İşin aslını bilmeden yorum yapmak istemiyorum

Edit: Gerçi uçak düşürülmeden önce de sürekli ateş açıyorlardı Türk tırlarına. Şamaroğlanına döndü tırcılarımız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 5 Temmuz 2012; 14:20:03 >
  • Muhalifler kimmiş ulan. Sınıra kadar adam götürecek devlet bunu görmiyecek

O tırlara ateş açanlar: muhaliflerdir.
  • Savas mi ciksin diyenlere kapak olur artik, misilleme yapilmaliydi, bizimle dalga geciliyor ne guzel
  • Savaş başlasada hangi eve bomba düşeceğini tahmin etsek :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter bıçak kemiğe dayandı !!11bir!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru mu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zıplayan fil

Muhalifler kimmiş ulan. Sınıra kadar adam götürecek devlet bunu görmiyecek

şu forumdakiler neyin kafasını yaşıyor anlamıyorum.

Kaçmayı başardan şoförler muhaliflerin yardımıyla sınıra getirilerek Türkiye'ye giriş yaptı. TIR şoförleri "Suriye askerleri araçlarımıza ateş açtı. 5 aracımız yandı. Muhalifler bizi sınıra getirerek Türkiye'ye girmemiz için yardım etti"

şu kısımı bi sakin kafayla oku.o tır şoförleri kendi ekmek parasının derdinde.onlar bi ajan veya başka bişey değil.adamlar niye durduk yere yalan söylesinler? muhalifler saldırsaydı eğer tırcılar zaten muhalifler bize saldırdı diye söylerlerdi.şöyle her şeyin altında bi komplo aramayın lütfen.suriye askerlerinin ne mal olduğunu biliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

quote:

şu kısımı bi sakin kafayla oku.o tır şoförleri kendi ekmek parasının derdinde.onlar bi ajan veya başka bişey değil.adamlar niye durduk yere yalan söylesinler? muhalifler saldırsaydı eğer tırcılar zaten muhalifler bize saldırdı diye söylerlerdi.şöyle her şeyin altında bi komplo aramayın lütfen.suriye askerlerinin ne mal olduğunu biliyoruz

Zaten muhalifler suriye ve bizim sınıırn arasında değil mi.Muhalifler tırları yakmış olsa tırcıları sağ bırakırlarmıydı.

• quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

quote:

Sende haklısın. Muhalifler şimdi çok fakirlerdir.. Üstlerine bir asker üniforması ve kaleşnikof alacak kadar paraları yoktur

pkklılar Türk askeri kıyafeti ile köy basınca; o köyü asker mi basmış oluyor?

• Madem oyun böyle oynanıyor bizde kuralına göre oynayalım savaş açarak değil onların yaptığı gibi uçak vuralım tank vuralım pardon üzüntülüyüz diyelim kısasa kısas dişe diş
  • Libya ya benzemez bu deviremezler
  • Kaşınıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Libya ya benzemez bu deviremezler

Öyle bi devirirlerki aklın şaşar
  • oradaki askerler şimdi savaş çıktı zannediyor türkiye ile ama cahillik açısıdan haklılar gaza geliyorlar hemen
    tırda kimbilir nasıl büyük türk bayrağı vardıda saldırdılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Libya ya benzemez bu deviremezler

Öyle bi devirirlerki aklın şaşar

+143737537473

edit:aslında şu kaddafiyi severdim ben onun düşmesini istemiyodum ama. bu esad denilen şahıs tam bir potansiyel katil resmen.ölünce sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kelt -- 5 Temmuz 2012; 14:42:42 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.