Şimdi Ara

Surf Yavas Ama Download Çıldırdı:))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bugün İnternet Berbat Kötüydü.Ama Yinede Download Yapayım Dedim.Açtım Dc++'ı Ne Oldu Biliyor musunuz?

Ancak Rüyalarımda Görebilecek Bir İstatistikle Karşılaştım..Saniyede 3 megabyte indirdim!!Hemde Bir Grubun 30 Albümlük Kocaman Diskografisi Boyunca!!yemin ediyorum 5 dakika bile sürmedi.bir baktım my downloads'a 30 yeni albüm.denedim tek tek hepsi çatır çatır çalışıyor..son günlerde bazı forumlarda bu gibi olaylar olduğunu gördüm.Teşekkürler Telekom Bilmedende olsa bir halt yaptın:)

Yanlız işin kötü tarafı benim albümleri indirdiğim adamdan..o 30 albümlük tek grubun albümlerini indirene dek 3 mb/saniyede indirdi.ama o 30 albüm biter bitmez tekrar eski hızı olan 25kb/s(boeaagh)'e indi..türktelekomdan değil dicem ama 30mbit'lik hızda boru değil kardeşim..

• kablonetmi kullaniyorsun. bendede o durum var cunku 1mbit kablo kullanicisiyim saniyede 1.6mb download ediyorum. arkadasimda 256k limitli kablo var o bile saniyede 400k download edebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DekaRanger -- 28 Eylül 2007; 0:58:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LoL İndirme çok yavaş
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.