Şimdi Ara

sürekli oyundan düşüyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir saat içinde iki -üç kez oyundan düşüyorum düşmem yetmediği gibi sp kaybediyorum köpekğimde ölüyor her alanda zarar ediyorum bunun bir çözümü yokmu yyaaa internet hattımda kesinti olmasada oyun kitliyor kendini ve kesin düşürülüyorum kervan çekmek artık dahada zor 60 k alım desen 80 k zarara giriyorum hepsi bir yana bu sebebten dolayı lvl atlamam imkansız hale geliyor

• ölünce sp kaybeden ilk insansın
  • bottersın sen galba
  • lagı azaltmak için bi öneri:
    oyun ekranın 3-4 büyüklüğünde oluyor. görünüt kalitesi artıyor. ben sro açıkken fifa ya girdim. sonra tekrar sroya tıklladığımda ekranın 3 de 4 ündeydi sro. ama lag azalmıştı ve görünüt kalitesi çok güzeldi.
  • ya bende bi soru sorcam topicde acmak istemiorum ben nezaman bi gianta dalsam dc verio ama her dalısımda bıktım artık giant gorunce kacıorum oyundan atmasın die gorenler artık ezige bak gianttan kacıo diolar sizede oluomu bitek banamı oluo????????????
  • Bende onu anlamadımki sp nasıl kaybedio
    quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

ölünce sp kaybeden ilk insansın
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigturk_tr

ya bende bi soru sorcam topicde acmak istemiorum ben nezaman bi gianta dalsam dc verio ama her dalısımda bıktım artık giant gorunce kacıorum oyundan atmasın die gorenler artık ezige bak gianttan kacıo diolar sizede oluomu bitek banamı oluo????????????

tuslara cok hızlı basıo olabilirsin.bana da cok ender oluo.tuslara yawas bas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bu oyunu oynayan herkesin öle sen dert etme benim de öle sewgilimin aklımdan çıktığı oluyo bu oyun aklımdan çıkmıyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.