Şimdi Ara

SÜREKLİ MORALİM BOZUK OLUYOR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sürekli bozuk oluyor.Mutluyken bir anda aklıma tipsizliğim falan geliyor moralim bozluluyor.Yol da genel de tek yürürken herkes bana bakıyormuş gibi oluyor çok rahatsız oluyorum hızlı yürüyorum.Yakışıklı birilerini görünce moralim bozuluyor.Sürekli ölmeyi istiyorum.



  • Ölmek ve herkesin bana bakmasi harici seninle ayniyiz. Millet nasıl yakisikli/güzel olabiliyor diye düşünüyorum. Hanı neden böyle doğduk.

    Belli ki hayatım boyunca çok para kazanamayacagim. İstediğim güzellikte bir kadınla olamayacagim, hayallerim var ama onları elde edecek azmim yok.

    Ama bazıları hem yakisikli oluyor hem zengin hem kaderi güzel hem de akıllı. Belki de dindar. EE o zaman benim suçum ne?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu kişi buna böyle sınanıyorsunuz diyecek.O adam hayatını güzel güzel yaşarken ben neden onunla aynı yere gitmek zorundayım?Ben bu halimle namazımı kılacağım cennete gideceğim.(örnek veriyorum)O adam dünya da hayatını yaşayacak o da cennete gidecek.Eeee nerede adaleti?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

    Çoğu kişi buna böyle sınanıyorsunuz diyecek.O adam hayatını güzel güzel yaşarken ben neden onunla aynı yere gitmek zorundayım?Ben bu halimle namazımı kılacağım cennete gideceğim.(örnek veriyorum)O adam dünya da hayatını yaşayacak o da cennete gidecek.Eeee nerede adaleti?

    İşte. Muslumansan sorgulamayacaksin. Ama insan yanı sebebini bilmek istiyor. ama su da var bizden kötü halde olanlarda var. Onlarda aynı şeyleri düşünüyorlar.

    Ha su olsaydı insanlar insanlığına, iyiliğine, merhametine gore falan degerlendirilse belki o zaman tatmin olurduk.

    Aman ya bilmiyorum. İnanmasan olmaz. İnansakta sorgulamak istiyor insan bazı seyleri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Psikolojimi bozdu yav.Birileri gelecek ve "yavvv oglummmm tip önemli dğeil xDxD" yazacak ve sinirlendirecek yine.Bunu dedikten sonra yolda tipsiz birini görünce "kanka senin ki geliyo xdd" diyorlar.Şansımıza bu yıllar da tip çok önemli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Minato Namikaze

    Psikolojimi bozdu yav.Birileri gelecek ve "yavvv oglummmm tip önemli dğeil xDxD" yazacak ve sinirlendirecek yine.Bunu dedikten sonra yolda tipsiz birini görünce "kanka senin ki geliyo xdd" diyorlar.Şansımıza bu yıllar da tip çok önemli.

    :D EE insan dost versin herkese. Biz astik öyle şeyleri.

    Tip her zaman önemliydi. Ama şimdi ki nesil artık iyice azitti. Kızlar kendilerini ne saniyorsa kendine fazla gelecek erkeği bile sırf daha iyisi var diye reddediyor. Ne diyelim allah akıl fikir versin.

    Birde aşık olduğumuz bize aşık olsunda başka pek bir seye gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.