Şimdi Ara

Sürekli mavi ekran hatası.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 12 eylül tarihleri arasında bilgisayarı açtım ve 5 dakka sonra mavi ekran bastım.Dedim bu hayra alamet değil.Sonra bastım tuşa sorun yook normal çat 5 dakka sonra yine mavi ekran sonra açmadım 1-2 gün sonra format atıldı.Geldik hotmail bilmemne bu sefer 20 dakka sonra fal bakarkene mavi ekran verdi dedim düzelmemiz bu.Tam emin değilim ama kernel hatasıydy win32sys idi galiba verdiği hata.Ve halada hata veriyor ama 2. açışta sorun çıkmıyor.Bugün babam oturdu pcye sonra yemek yerken yine mavi ekran vermiş sonra babam power tuşuna basıl tutmuş ama o siyah alttan tire yandı yandı açılmadı pc.Sonra dedim acaba anakart mı bozuldu 5 dakka ellemedim bidaa açtım bu sefer disk okuma hatası dedi.ctrl+alt+del yaptım.Sonra güvenli moda giremedim 30 dakka sonra kısacası az önce açtım şu an sorun yok.Sizce durum neden oluyor birden patlak verdi bu sorun....

• Acil lütfen kusura bakmayın up.yukarı
  • Yok mu yardım burda önemli bi sorun 1000 kişi açık 1i bile ilgilenmiyor ya.
  • Temiz Bir Windows Kopyasi Cek internetten cd ye yazdir ve onunla kur windowsunu buda olmazda donanimsal bir sorun demektir
    Akila gelicek ilk donanim hdd dir .
  • Format çözüm olmadı zaten.Banada öyle bi ara hiç okumadı sonra sata 1 okurkene disk okuma hatası dedi aha dedim gitti disklerden biri 4m vardı bide 3m 4m gözükmemeye başladı ama 15 dakka sonra basınca yine açılıyor sorun nedensir analamdım.şimdide 2 saattir turuyorum bişey olmadı
  • Ram sorununa benziyor ramleri tek tek dene düzelmezse ekran kartına yönel derim.
  • Ekran kartı böyle bir sorun çıkarır mı ki?Ram leri de denemeye çalışırım tabi annem izin verirse kasayı sökmem için.Pek te kurcalamak istemiyorum kasayı zarar görmesin diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet bende merak ediyodum ve sonuç açıklandı işlemci felç kısaca yanmış artık yenni bişi toplacaz başka çare yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.