ARKADAŞLAR 2 GÜNDEN BERİ HEP OYUNA GİRDİĞİMDE DC YİYORUM SABAHLARI 9 DAN SONRA OLMUOR GENELDE SAAT 14.00-17.00 ARASI OLUOR NEDEN OLABİLİR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?adsl olmadıgından dolayımı ama daha onceden olmuyordu yeni başladı?!?!?!
quote:
Orjinalden alıntı: Jumpei12
ARKADAŞLAR 2 GÜNDEN BERİ HEP OYUNA GİRDİĞİMDE DC YİYORUM SABAHLARI 9 DAN SONRA OLMUOR GENELDE SAAT 14.00-17.00 ARASI OLUOR NEDEN OLABİLİR YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ?adsl olmadıgından dolayımı ama daha onceden olmuyordu yeni başladı?!?!?!
bende oyuna girdiğim an dc oluyorum napcam yaa???
evet koxp coğaldigindan beri acayip durduk yere dc ler başladi.
LAG COK ONDAN VEDE ÖNLEM ALMAYA BASALDILAR KOSPCULARIN LVL KAYBETMELERI ICIN DSLER COGALDI
gene dc topici
bende sorun mu wa die sordum sadece ne zaman düzelir merak eediorm japkoya yetişmek için ortalığı batırdılar bu k2network ya
konuyu saptırma gereksiz topic olduğunu sende anladın topic silinsin lütfen
harbi sinir etme beni bak :D bende problem warmı yokmu die actım
bilmiyorum başıma gelmedi. Ama bikaç saattir girmiyorum bi bakıyım.
Ben 2 gundur oyuna 2 kere girdim 5 dakika gecmedi lag ve ardından dc oldum.Özellikle yurt dısı cıkıslarında sorun var sanırım cunku yurt dısına baglantı cok kötu siteler acılmıyor.Sanırım telekom birseyler yapıyor yine hadi hayırlısı...
abi dün acayip lag vardı. Yeni patch çıktı düzeldi.
quote:
Orjinalden alıntı: XSeRZoNeDc1
konuyu saptırma gereksiz topic olduğunu sende anladın topic silinsin lütfen
Allah aşkına neresi gereksiz ya. Adam bir kere dc yediği için topic açmamış. Tutturmuşsun bir gereksiz topic diye. Mutlaka bir sorunu var ve bahsettiği olay herkese oluyor. Post kasmak için gereksiz yazıp durma. Senin mesajların silinsin bence
bencede herkesin başına gelen bi olay bu gereksiz demek yanlış bu laglar ve dcler ne zman geçicek bilen var mı
bi oyuna girdim lag DC falan yok. Dün vardı çok lag o da düzeldi.
izmitte oturyorum 2 gundur bende girdikten 5 dk sonra uzun bi lag daha sonra dc oluyo.adsl hızını arttıracaklar onla ugrasıolar galiba. bolgeden bolgeye değişir die dusunuyorum.caresi yok dc ol yeniden gir!sendeki sorun bendede var merak etme :D
dediğin gibi bölgeden bölgeye değişir. İstanbul'da oturuyorum. Dün lag vardı. Dün akşam geçti.
toq ya banada oluo genelde kalabıkdan dolayı atıo bence dowlond tekrar ben ettım getı