Panik etmek istemem ama Eğer devam ederse nöroloojiye görünmende fayda var geçmeyen baş dönmesi için |
Surekli basim donuyor (4. sayfa)

-
-
yani donme de degil uykudan yeni uyanmis gibi bir his
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: plaktametallicavarr
oo ben butun gun telefonlayim resmen az yemek
yiyorum kilom cok dusuk 48 falanKardeşim malesef yanlış bu yaptıkların, onları düzeltmeye bak. Telefonu bilgisayarı falan biraz bırakıp kilo almaya çalış, kilon düşük. Ama ne bulduysan yiyerek değil de karbonhidrat, yağ ve protein hepsini kararında yiyerek, proteine biraz daha ağırlık ver tabi ama spor yapmıyorsan onu da abartıp böbreklerini zorlama, su içmeyi de aksatma. Demir ilacını da aksatmadan kullanıp takıntı haline getirme bu durumu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz sağlıklı yaşayın bahsettiğim gibi, işler yoluna girecektir.
herkes psikolojim oldugunu soyluyor bunlari yapasim gelmiyor artik intihar edicem
parazit testi ne icin
Birazda çok üstüne düşme yoğunluğunu farklilastir olanından farklı birşeyler kat hayatına buda ruhen iyi hissettirir iyi geleceğini düşünüyorum 😊
quote:
herkes psikolojim oldugunu soyluyor bunlari yapasim gelmiyor artik intihar edicemTedavisi ve çözümü olan şeyler için böyle düşünmeyin hocam. Kadınlarda demir eksikliği sıklığı biraz yüksek, aslında birçok kadın yaşıyor bu şikayetleri. Daha fazla yaşayan da var daha az yaşayan da tabi. Yani yaşadıklarınızın normal olduğunu bilin. Ayrıca iyileşme gösteriyormuşsunuz, bu da demek ki ilaçlar ve yaptığınız şeyler işe yarıyor, devam ettikçe daha çok yarayacaktır. Eğer demiriniz çok düşük ve ilaçla da yükselmiyorsa doktorunuzla paylaşın bu durumu, tedaviyi değiştirebilir belki duruma göre.
asiri dusuk dememisti doktor bana ruh gibiyim surekli
vertigo olabilir.ic kulak taslari ioabilir..meniere hastaligi olabilir.
suan sadece sol elim titriyor
sol kolumda garip
bir his var ve sadece sol kolum asiri titriyor
Ben sağlık calisaniyim senin baş dönmesi ve bu kolda olan titreme ve zayıf Lil hissinden bence bir nörolojiye gitmelisin
basim donmuyor gibi uykudan yeni kalkmislik
bir his
quote:
asiri dusuk dememisti doktor bana ruh gibiyim surekliDönemsel de olabilir kardeşim, yorulursun canın sıkkın olur halin olmaz falan. Muhtemelen biri şeyin yoktur ama, sen sağlıklı yaşadıkça hepsi düzelir emin ol
hic gecmiyor herkes tumor norolojiye git demeye basladi suan bile agliyorum artik
quote:
hic gecmiyor herkes tumor norolojiye git demeye basladi suan bile agliyorum artikKardeşim dediğim gibi olabilecek şeyler bunlar, hiç bu kadar takılmana gerek yok inan ki. Ha için rahat etsin istiyorsan gidip bi muayene ol istersen. Ancak demir eksikliğini ilaçlarla tolere ettikten sonra hala bi değişme olmazsa gitmeni tavsiye ederim, ki bana sorarsan onu halledince bi sıkıntı kalmayacaktır
İlla birşey var diye düşünürseniz . Bilinç altiniz tehlikede olduğunu düşünerek vücudunuzu alarm durumunda tutar. Bunu sizin farketmeniz neredeyse imkânsız. Beyniniz alarm durumunda kan dolaşımını yasamsal organlariniza yönlendirir.boylece bas donmesi ve uyuşmalar ortaya cikar. Tabiki siz bunun sebebini bilmedihinizden canınız dahada sıkılır ve bende birsey varmı diye korkmaya baslarsiniz. Bilinçaltı bu durumda ise alarm seviyesini yükseltir. Boylece kisir döngüde kalirsiniz. Sonuc panik bozukluk ve anksiyete bozukluğu olur. 1998 den 2002 ye kadar gitmedigim doktor olmadigim test kalmamıştı. Cok kotu gunlerdi sonunda psikolojik oldugunu kabullenip ustune gittim hicbirseyim olmadığına emin oldum. O sekilde duzeldim. Simdi ara ara bas donmeleri uyuşmalar yokluyor. Ne oldugunu bildigimden takmıyorum. Geçiyor. Doktorlara inanmak lazım.
ben psikologa gitmek istemiyorum kendi kendime nasil duzelir
Mide bulantısı var mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X