Şimdi Ara

Sürekli bağlantı kopma sorunu yaşıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Millenicom a Mart 2019 dan beri aboneyim. Superonline fiber altyapısından 100mbit hız alıyorum. Bugüne kadar sorunsuz kullandım. Taahhüdümün bitmesine 2 ay gibi bir süre kaldı.

    2023 yılına girdiğimiz dakikadan itibaren sürekli kopma sorunu yaşıyorum. Yeni yıla girince ne oldu acaba çok merak ediyorum. Biraz düzelir gibi oluyor, hoopp tekrar başlıyor..


    Servis sağlayıcı değiştirme vakti gelmiş gibi gözüküyor artık. Çok canımı sıkmaya başladı çünkü.


    İyiyken övdüm, kötüyken de bunu açıkça yazmak istedim.




  • Bölgesel bir sorun yaşıyor olabilirsiniz. Ben de yeni geçtim, bu tarz şeylere dikkat eden biri olarak modem üzerinden de kontrol ettiğimde, 4 gündür hattımda bir kopma veya kesilme durumu yok gerçi SOL altından alıyormuşsunuz, o kısım da bir problem de olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 5 Ocak 2023; 16:26:25 >
  • @Millenicom
    Kopma sorunu bitti. Şimdi komple internete giremiyorum. 500 kere arıza kaydı verdim, şikayet oluşturdum çözüm üreteceklerine komple interneti kesti beceriksizler.

    Nalet olsun, sizi övdüğüm günlere.. En kısa sürede abonelik iptali yapacağım. Ne müşteri hizmetlerine ulaşabiliyoruz, ne derdimizi anlatabiliyoruz. Yazıklar olsun. Çıldırma noktasına getirdiniz artık.
  • Subat kullanıcısına yanıt
    Merhaba, İsim soy isim ve irtibat numaranızı PM üzerinden iletebilir misiniz? Konu hakkında size yardımcı olmak isteriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.