Şimdi Ara

Süpürge Torbası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
2
Favori
47.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok uzun zamandır konu açmıyordum. Adamlar ciddi satıcı evet bende tel ile görüşmemde bunu anladım ve forumdaş larım faydalansın istedim.
  • Kampanya Güzelmiş, keşke daha önce haberim olsaydı o dandik kağıt torbaları almazdım. neyse sık kullanılanlara ekledim.
  • Mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

Kıvanc hocam
    bosch bms 1300 icin bbz21 torba icin bir kampanya goremedim 12kusur lira fiyati var.acaba nasil bir kampanya olusturabilirsiniz bu model icin.
    Selamlar

İstemiş olduğunuz ürün için bir kampanya oluşturulmuştur. Aşağıdaki linkten ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

http://www.supurgemarket.com/bosch-adet-bbz-toz-torbasi-p-3098.html
  • Migros sanalmarkettende bakabilirsiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Healer

quote:

Orijinalden alıntı: alirbsh

Kıvanc hocam
    bosch bms 1300 icin bbz21 torba icin bir kampanya goremedim 12kusur lira fiyati var.acaba nasil bir kampanya olusturabilirsiniz bu model icin.
    Selamlar

İstemiş olduğunuz ürün için bir kampanya oluşturulmuştur. Aşağıdaki linkten ulaşıp sipariş verebilirsiniz.

http://www.supurgemarket.com/bosch-adet-bbz-toz-torbasi-p-3098.html

akşam sipariş vereceğim.
    sağolun

• Arkadaşlar . carrefoura gidin bir fermuarlı bez torba alın.süprgenzin torbasının hortumla birleştiği aparatı yeni alınan bez torbaya yapıştırın senelerce kullanın.Bir kez aldım 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anzubesti -- 30 Temmuz 2010; 11:17:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Migros sanalmarkettende bakabilirsiniz arkadaşlar

migrostan aldığım torbalar çok dandik çıktı, kağıt çok kolay yırtılıyor.
    bu arada bayraklı'da tam olarak nerde yeriniz, kaba tarif olarak?
  • arkadaşlar çok yogun oldukları için foruma sık girip çıkamıyorlar sanırım. Sitelerinin kendi canlı destek kısmından "chat"leşerek istediğiniz bilgileri alıp alışveriş yapabilirsiniz.

6 ağustos'a kadarki güzel fırsatı bence değerlendirin :)
  • Burası yakın bir zaman içinde Bayraklı'ya bağlanmıştır ama herkes Bornova Özkanlar olarak bilir hala. Bornova Özkanlardaki büyük Tansaş'ın otopark giriş çıkışının karşısında küçük bir park vardır. O parkın yanındaki dükkanlardayız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anzubesti

Arkadaşlar . carrefoura gidin bir fermuarlı bez torba alın.süprgenzin torbasının hortumla birleştiği aparatı yeni alınan bez torbaya yapıştırın senelerce kullanın.Bir kez aldım 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.

Fermuarlı torbayı görünce sizi bu ürün hakkında uyarma gereği gördüm. Fermuarlı torbalar, özellikle çinden süpürge ithalatı yapan sinbo, king,premier hatta bazı modellerde arçelik süpürgelerin içerisinden çıkmaktadır. Bu ürünlerden avrupanın hiçbir yerinde yada avrupadan ithal edilen Bosch, Siemens, Philips gibi hiçbir markanın içerisinde göremezsiniz. Nedeni ise siz defalarca boşaltma yaparken çıkan tozları solursunuz yada yıkasanız dahi, toz ile tıkanan gözenekler hava filtrasyonunu engeller. Hem sağlığınız için çok zararlıdır hem de elektrikli süpürgenizin emiş gücünü azaltır hatta ileriki zamanlarda motorda tahribata dahi yol açabilir.

• anaaa... bir de hemşoymuşuz. Ahhh izmir ah..Özledim be yahu...neyse konuyu dağıtmayayım..Ankara'dan tüm İzmir'ime sevgiler.. ühühüh...
  • Sağlık mı ? Hassas yere çalış. o kadar titizsen torbayı dışarda değiştiririz toz maskesi kullanırız.senelerce bu ürünler kullanıldı.konu sağlığa kaldıysa vay halimize.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anzubesti

Sağlık mı ? Hassas yere çalış. o kadar titizsen torbayı dışarda değiştiririz toz maskesi kullanırız.senelerce bu ürünler kullanıldı.konu sağlığa kaldıysa vay halimize.

bence gereksiz sertlikte bir tepki olmuş. Kaldı ki kimse size ordan burdan alın demiyor. hele hele sağlığına dikkat eden, benim gibi allerjik bir adamın fermuarlı ürün yerine kullan at ürünleri tercih etmesi son derece normal değil mi ?

Arkadaş gelmiş DH'a özel fırsat yaratmış. Kullanmak isteyen kullanır, kullanmak istemeyenin işi baltalaması gereksiz bir faaliyet değil midir ?
  • İlanı baltalamak için yazmadım.Kağıt torbalar bez torbalara göre tabiki çok daha pratik ve daha sağlıklıdır.Sade konuyu pazarlamıcı tabiriyle sağlıkla özetlemeye çalışınca sanırım biraz hassasiyet gösterdim.Benimki sağlıklı ürüne alternatif değildir.Sadece farklı bir maliyet önerisidir.
  • Az önce ürünler geldi. Son derece güzel paketlenmiş. Tabiki daha deneyemedim ...ilk fırsatta deneme yapıp sonucu size ileteceğim arkadaşlar.
    ama koku cubuklarının güzel koktuğunu söyleyebilirim. Daha poşeti çıkartmadım ama baya güzel kokuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

Az önce ürünler geldi. Son derece güzel paketlenmiş. Tabiki daha deneyemedim ...ilk fırsatta deneme yapıp sonucu size ileteceğim arkadaşlar.
    ama koku cubuklarının güzel koktuğunu söyleyebilirim. Daha poşeti çıkartmadım ama baya güzel kokuyor.

Hayırlı olsun bize ozaman
  • Oldukça ilgili ve bilgililer, miele torbası sordum üşenmeden yarım saat bilgi aktardılar.Güvenilir bir firma gibi görünüyor.Bendeki modele uygun olduğun belirttikleri torbayı inceleyip sonrasında sipariş verilebilir diye düşünüyorum.Orijinal torbaya göre %40 gibi fiyat avantajları mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Healer

Merhaba arkadaşlar . Ben SüpürgeMarket internet sitesinden Kıvanç bu paylaşımdan sonra sitemize DH'den giriş olduğunu görünce bende sizle birşey paylaşmak istedim .

Az önce M@ni@C kullanıcı sipariş verdi ve sizleride düşündüğünden benimle bir anlaşma yaptı. Şuanda sitemizde maalesef yalnızca havale/eft yada kapıda ödeme ile satış yapılabilmekte kredi kartı başvurulduğu halde bankanın onayını beklenbmektedir. Kapıda ödemede anlaşmalı olduğumuz Aras Kargonun almış olduğu 3.50 TL hizmet ücreti mevcuttur . 6 Ağustos Cuma akşamına kadar sitemizden DH kullanıcılarının 40 TL'lik kampanyalı ürünlerden yapacak olacakları alışverişlerde bu ücret alınmayacak.

Elektrikli süpügelerde genellikle aynı ürünler farklı süpürgelere uygun olduğundan çoğu süpürgenin kampanyalı satışı mevcuttur ancak siz ulaşamayabilirsiniz. Süpürgenize uygun kampanyalı satışı bulmak için sitenin sağ üst köşesindeki canlı destek hattından bizimle online konuşabilir yada görevli birisi olmadığı zaman bize mail ile soru sorabilirsiniz.

Bu yaptığımız küçük kampanyanın geçerli olabilmesi için sizden ricam sipariş onayı kısmında açıklama bölümüne DH'den geldiğinizi belirtmeniz ve DH'deki kullanıcı adınızı yazmanızdır.
    Tabii bizim için en önemli olan ürünlerimizi aldıktan sonra görüşlerinizi diğer kullanıcılarla paylaşmanızdır.
    Şimdiden keyifli alışverişler dilerim

kıvanç hocam
    dün bende kampanyalı torba ve bir adet ütü masası bezi aldım fakat 44 lira yerine 47 küsür görünüyor. normalmi. yoksa ben hata mı yaptı alışveriş sırasında.
    selamlar

• Merhaba Ali Bey . Sistem otomatik olarak kapıda ödeme hizmetini ilave etmiştir. Ancak biz 44TL tahsil edilecek şekilde talimat verdik . Sözümüz sözdür

Pazartesi ürünler elinizde iyi hafta sonları .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.