Şimdi Ara

SupremeFX X-Fi 8-CH ve Asus Maximus II Problemi LÜTFEN YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Asus Maximus II anakartını kullanıyorum. Bu ürün yanında SupremeFX X-Fi 8-CH Audio ses kartı ile geliyor. Bir süredir ikisini de Windows 7'de sorunsuz kullanmaktaydım. Windows'u tekrar kurup formatladığımda doğal olarak driverları tekrar kurmam gerekti. Fakat formattan sonra bilgisayar hiç bir şekilde ses kartını görmüyor. Driverları yükleyemiyorum çünkü bilgisayar ses kartını tanımlayamıyor ve aygıt yöneticisinde bir ses aygıtı gözükmüyor. Ses denetimi kısmında ise "no output device is installed" diyor. Ne yapmam gerekiyor lütfen yardımınıza ihtiyacım var?

Göründüğü gibi Ses kartı takılı ve çalışıyor.

Ancak ne aygıt yönetcisinde, ne de ses denetiminde bir ses aygıtı gözükmüyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcome -- 7 Mart 2010; 17:19:51 >

• ses kartını başka slota takıp tekrar dene , driveri tamamen silip tekrar yüke , eğer hala çalışmazsa garantiye yolla .

Cevabın için sağol bu arada dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rcome -- 7 Mart 2010; 17:50:45 >
  • öncelikle anakartın güncel biosunu yükle yeni temiz format at ses kartının giriş kızmısını sert bir silgiyle sil her iki tarafı üzerinde silgi parcaları kalmasın elektrikli süpürgeylede slot içini iğce temizle ses kartını tanımamasına imkan yok artık dene gör
    Anakart Asuss sıtrıker exreme/işlemci Q6600 /ram corsair 4x2 8gb /ekrankartı asus 9800gx2 x2 sli/paw 1200w tagan/ hdd westren digital 1tb/ses kartı PCI Express X-Fi Titanium Fatal1ty Champion Series
    /logiteche z5500/monitör samsung xl2370
  • bios tan hi defination audio nun enable olduğundan emin ol. Senin gibi birçok kullanıcı aynı sorunu yaşamıştır bende dahil, gerçi bende harici bir ses kartı var onu kullanıyorum. Denemedim ama bi ihtimal xp de görebilir. Çözersen anlat...
  • arkadaşlar ben Asus rampage 3 extreme board var bunu x-fi ses kartı takılı ve ses kartının üzerinde z5500 ve sony wi-fi kulaklık takılı daha önçe kurulu olan xp her ikiside sorunsuz çalıştı fakat win 7 gecince kendi buldugu driverlarla sadece kulaklık çalıştı z5500 çalışmadı sonra kendi boardın içinden çıkan driver kurdum bu seferde consolu çalışmadı acaba bunu nasıl çalıştırabiliriz yardımcı olursanız sevinirim....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terminator_fb -- 9 Haziran 2010; 5:06:35 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.