Şimdi Ara

Supradyn Energy Fast Action 10 Şase - Eczane satış fiyatından ucuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
4
Favori
10.953
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://m.n11.com/sup-radyn-energy-fast-action-10-sase-P243819808

17 lira fiyatı var kargo dahil , eczanelerde 22 TL'den satılıyor. Daha önce linkten siparişim oldu.

10 Saşe

Servis Miktarı : 1 SaşeServis Sayısı : 101 Servis Üründe% Günlük Değer *
    Vitamin İçeriğiA Vitamini800mcg100%B1 Vitamini1,1mg100%B12 Vitamini3mcg100%B2 Vitamini1,4mg100%B3 Vitamini16,0mg100%B5 Vitamini6,0mg100%B6 Vitamini1,4mg100%Biotin50mcg100%C Vitamini80mg100%D Vitamini5,0mcg100%E Vitamini12,0mg100%Folik Asit200mcg100%K Vitamini25,0mcg33%#N/A**Mineral İçeriğiBakır1,0mg100%Çinko10,0mg100%Demir14,0mg100%İyot150mcg100%Kalsiyum120mg15%Magnezyum80mg21%Manganez2,0mg100%Molibden50mcg100%Selenyum50mcg91%#N/A**İlave BileşenlerKoenzim Q105mg***Değerler 2000 kcal/gün üzerinden hesaplanmış olup, cinsiyete, yaşa ve fiziksel aktiviteye göre değişebilir.
    ** Günlük değerler saptanamamıştır.
    DETAYLI AÇIKLAMA
    Supradyn Energy Saşe nedir?

13 vitamin 9 mineral içereğiyle günlük vitamin ve mineral desteği sağlayan, koenzim Q10 ilaveli yeni multivitamin ürünüdür. Saşe formu ile suya ihtiyaç duyulmadan doğrudan ağıza dökülerek tükebilebilir. Bu sayede hızlı emilim ve etkinlik sunar.

Supradyn Energy’nin içerdiği başlıca vitamin ve minerallerin görevleri:

- C ve B kompleks vitaminleri ile Bakır, Demir, İyot, Mangan mineralleri normal enerji oluşum metabolizmasına,

- A, B2 vitaminleri ve Çinko normal görme yetisinin korunmasına,

- B2, B3, B5, B6, C vitaminleri ve Demir yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına,

- A, B2, B6, C vitaminleri ile Bakır, Çinko, Demir mineralleri bağışıklık sisteminin normal fonksiyonuna,

Supradyn Energy’nin dikkat çeken özellikleri:

- Hızlı emilim doğrudan ağızdan tüketilen formu

- Koenzim Q10 (Ubikinon) ilaveli formül

- Saşe formu ile pratik kullanım ve kolay taşıma imkanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçen sene bu zamanla B12 kullanmıştım 10 gün doğrulamadım. Sonra vitamini bırakıp 3 gün sonra test yaptırdım (halsizlik ve iştahsızlık şikayetiyle) b12 tepe değerde çıktı. Üzerine de ben içince error veriyor tabi sistem.

Kafanıza göre kullanmamaya özen gösterin yani.

Vitamini bırakınca tüm şikayetlerim geçti.
  • Zaten eczanelerde bu tarz urunler piyasa fiyatinin cok ustunde satilir.

• Çok iyi fiyat ciddi anlamda faydasının gördüğüm bir ürün harika paylaşım teşekkürler. Susuz toz halinde direkt ağzınıza döküyorsunuz
  • lens suları falanda eczanede gözlükçüde öyle aşırı pahalı.Pharmaton daha iyi bu arada supradyn çok önermem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şase mi hepi topu 10 şase mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler meyve suyu bonibon değil bu vitamin. Gidin sağlık ocağına kan testi yaptırıp vitamin değerlerinize baktırın sonra doktora danışıp öyle bunları kullanın. Ezbere ilaç kullanmayın sonra arkanızdan ne şehittir ne gazi bakkala gitti Niyazi diye ağıt yakarlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeMETH_

Beyler meyve suyu bonibon değil bu vitamin. Gidin sağlık ocağına kan testi yaptırıp vitamin değerlerinize baktırın sonra doktora danışıp öyle bunları kullanın. Ezbere ilaç kullanmayın sonra arkanızdan ne şehittir ne gazi bakkala gitti Niyazi diye ağıt yakarlar.
    Katılıyorum insanlarımız çok hantal spor yapmaz her tarafım ağırıyor der beslenmesine dikkat etmez yorgunum der hemen böyle şeylere sarılır ben doğru bulmuyorum.Emin olunki herşeyin başı spor, spor yapan insan her türlü zinde kalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tesekkurler.

• merak ediyodum bu Supradyn i bi deniyelim bakalım..
  • supradyn all day vardı 5 gün falan kullandım hiç bir etkisi olmadı, 3 gün boyunca ikişer tane aldım tam anlamıyla hiç bir şey farketmiyor. hani ne bileyim öyle süper güçler kazanmayı beklemiyorum ama insan azıcık daha az uykusuz hisseder en azından

• sh4dowb S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Supradyn,Pharmaton önermiyorum.Bu tür vitamin takviyeleri kilo almaya teşvik etmektedir.Yeşil çay özlü Ginvit vitaminini rahatlıkla kullanabilirsiniz.Halsizlik,yorgunluk durumlarını ortadan kaldırarak gerçekten enerji veren ve vitamin eksikliğini gideren bir takviye.

• Böbreklerinize yazık kardeşim

Bu ülkede kafaasına göre demir kullanıpta böbreklerini bırakmış yüzlerce insan var.

Vitamini neye göre kullanıyorsunuz neye göre tavsiye ediyorsunuz peynir ekmek değil ki bu sağlık.

Senin b12 vitamin eksikliğin varsa ve bunu bilmiyorsan tabiki böyle vitamin destekleri seni daha dinç yapar ama sağlıklı insanın sadece böbreklerine zarar verir. Bir çok vitamini gün içerisinde alıyoruz ama alamadığımız bir kaç vitamin için vucudumuza fazla miktarda diğer vitaminlerden alıyoruz.

Vitamin eksikliğin varsa kullan ama yoksa yada bilmiyorsan önce doktora git böyle forumlarda ondan bundan duyduğunla bu tarz maddeleri içme.
  • selam. 9 tane alırsanız sepette 20tl daha indirim oluyor.

Az almak isteyen için burada daha ucuz;

https://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/supradyn-energy-fast-action-10-sase-3-lu-set-360884455
  • MeMETH_ kullanıcısına yanıt
    aynısını besin bölümünde yazdım topa tuttular.

bazıları supplement delisi. ilaçla hulk olacaklarını düşünüyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sene bu zamanla B12 kullanmıştım 10 gün doğrulamadım. Sonra vitamini bırakıp 3 gün sonra test yaptırdım (halsizlik ve iştahsızlık şikayetiyle) b12 tepe değerde çıktı. Üzerine de ben içince error veriyor tabi sistem.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Geçen sene bu zamanla B12 kullanmıştım 10 gün doğrulamadım. Sonra vitamini bırakıp 3 gün sonra test yaptırdım (halsizlik ve iştahsızlık şikayetiyle) b12 tepe değerde çıktı. Üzerine de ben içince error veriyor tabi sistem.

Türkiye'de B12 tepe çıkıyorsa beslenmen gayet iyi olmalı insanlar B vitamini eksikliğinden kırılıyor
  • Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Ben de öyledir dedim ama değilmiş. 900 tepe değer gösteriyor bende 870 çıktı. Vitamin de alınca uçuyor tabi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adet 7.2o tl geliyor o parayla meyve mıx yaparım
  • Hiç bir vitamin kilo aldırmaz ya da anormal açlık yaratmaz, bunun bilimsel olarak "vitaminler kilo aldırır" gibi bir açıklaması da yoktur.

Olan şudur, vitaminsizlik vücut metabolizmasını etkiler ve iştahsızlık yaratır. Vitamin kullanınca vücudunuz normal düzene girer ve iştahınız açılmış olarak hissedersiniz. Biraz da psikolojik etki yaratır tabi " ay vitamin kullanıyorum şekerim iştahım açıldı ondan yiyiorum" boğazını tutamayan insanların vitaminlere suç bulması

Kilo almak = yakacağınızdan fazla besin tüketmek, vitaminler karbonhidrat değil ki içtiğinizde yağlanma yapsın.

Ayrıca çoğu vitamin vücutta depolanmaz, kullanımında bir zarar yoktur. Fazla kullanım dışarı atılır. Doz aşımı sadece karaciğeri ve böbrekleri yorar. O yüzden yararlı değil abanmamak lazım.

Multivitaminleri gün aşırı içmenizi öneririm.

Ben daha uygun olan rossman'nın suda eritme vitaminlerini alıyorum. Spor yaptığım için sabah magnezyum ve D3 ve kalsiyum hapı, gece de C vitamini ve çinko kompleksi.

B vitamini de eksik etmemek lazım. Gün aşırı da onu içerim.

Tabi gün içinde su içmeyi de ihmal etmemek lazım.

• Nétwork kullanıcısına yanıt
    Peki tepe dediğiniz aralık değerleri neydi ?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.