Şimdi Ara

Supporta exhaust- ignite ile girmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Denedim ise yariyor özellikle tanky supplarda denenebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• adc 2 flash alsın senin yerine atar tekini

• Sonra her gankta kill verip karşı kha zix'i feedle ve adc'nin tek yemesini izle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

adc 2 flash alsın senin yerine atar tekini

İkisi aynı anda cd ye giriyor

• İgnite almanın mantığı nedir. bitkinilk şifa kabulüm de hadi sıçrayı attın. sanki supportlar mobilmiş gibi. ignite nedir veya adcden aldığın kille oyun mu taşıyacaksın
  • calibrane kullanıcısına yanıt
    ignitetı kil almak için almıyor adc nin basıcağı healı azaltmak için alıyor hem ignite early game de çok can yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Sonra her gankta kill verip karşı kha zix'i feedle ve adc'nin tek yemesini izle.

Senin sıçran cooldowndayken her gankte kill mi veriyosun?
    Alıyosun leonayı. golemlerden başlıyorsunuz adcn ile. Sonra yadigarla canları doldurup çabuk 2 level oluyosunuz. Sonra e-q kombosu + flash+ignite ile first blood alıyosun.Erken bir sightstone çekip güzelce totemliyosun. Konuyu açmamdaki amaç fikir almaktı ama böyle değil :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denendi, 100% işe yarıyor. New meta konförmd

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

İgnite almanın mantığı nedir. bitkinilk şifa kabulüm de hadi sıçrayı attın. sanki supportlar mobilmiş gibi. ignite nedir veya adcden aldığın kille oyun mu taşıyacaksın

Özellikle soloqda ignite kadar iyi birşey yoktur. Agresif bir support oynuyorsan ignite ile fb alma veya 2-3levelde laneyi kazanma şansın çok artıyor.
  • quote:

İgnite almanın mantığı nedir. bitkinilk şifa kabulüm de hadi sıçrayı attın. sanki supportlar mobilmiş gibi. ignite nedir veya adcden aldığın kille oyun mu taşıyacaksın

Öylesin demiyorum ama bunu sadece normal oyunda yanıma bronze silver gelirse duyuyorum bronzdan diamond 1 e kadar bütün liglerdeki adclerle oynadım goldun üstünde kimseden duymadım bu dediğini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Özellikle soloqda ignite kadar iyi birşey yoktur. Agresif bir support oynuyorsan ignite ile fb alma veya 2-3levelde laneyi kazanma şansın çok artıyor.

1 kere eski oyundan kalma flash+ ignite ile girmiştim threshle. hatta en başta dürterken arkaya verdim ignite neredeyse düşüyordu base attı oyun da belki orda kazandık. ama latede mesela zed ulti attığında adcyi korumak için veya tf ortasında kimi bulup ignite atıcan onun yerine 3-4 atan adcyi etkisizleştirmek daha mantıklı sıçra da zaten farz bence. flash+exhausttan şaşmamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: knosy

quote:

Öylesin demiyorum ama bunu sadece normal oyunda yanıma bronze silver gelirse duyuyorum bronzdan diamond 1 e kadar bütün liglerdeki adclerle oynadım goldun üstünde kimseden duymadım bu dediğini

unrankedım zaten de. supporta özellikle de tank supporta exhaust ve flash kadar yardımcı birşey yok. flashtan vazgeçemiyeceğimize göre ignite tamamen ekstra bence fantazidir. karşıda bir zed bir kata riven varsa bunun etkinliğini azaltmak için exhaust tf kazandırır ama ignite ile bu iş çok zor. tabi görüşlere saygımız var

• karsida assasins hero varsa tabi exhaust alinir ama kendini şartlandirma. örnegin thesh-graves oynuyorsun karsidada sona ezreal var. sen simdi gidip exhaustmu alicaksin?

• Merhaba. Camp yiyince zırlayan sen olursun, karar sizin. İyi oyunlar.

• o zaman bitkinlik + smite al . twichte görmüştüm krepo smite denemesi yapıyordu bot'ta
  • yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Assasin

quote:

Orijinalden alıntı: Best Nasus Tr

adc 2 flash alsın senin yerine atar tekini

İkisi aynı anda cd ye giriyor

2 statik aldım 2 kere patladı?
  • şu oyunda fizz kassadin lb gibi herolara bile flash lazımken sen mobility özürlü supportlara flash almıyorsun güzel kafa güle güle kullan
  • Millet flash alınca chate yazıp süre tutuyor adam flashsız giriyor
  • Bir sey sorucam siz sicra harcadiginizda bianda jungle sizin laneimi campliyo? Yani bilmiyorum ben botta sicra aliyorum yaziyorum altada junglein campledigi falan olmuyor ...Rakip jungle redini kesmeden double alma potansiyelin var siz camp den bahsediyosunuz. Jungle in gank geldiginde ilk sana odaklanmasi iyi birsey zaten. Daha cok ugrasacaktir kesmek icin. Yani bilmiyorum ben deniyecegim bikac mac daha bakalim deneyimlerimi yazacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanzaLa58 -- 16 Mart 2015; 18:30:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.