Arkadaşlar solotop Tryndamere'ye karşı Teemo seçtim. Fakat birisi Yorick pickledi. Vayne le gitmek zorunda kaldım. 6 levele kadar 3 ward aldım, normal AP-AS kastım ward olarak ultilerimi kullandım. Karşı tarafta Corki ve Soraka vardı, baya ezdik. Corki 50 farmla bitirdi oyunu yaklaştığı zaman Vayne Tumble ben de Q atıyordum canı yarıya iniyordu. İlk E geliştrdim Ap-As kastığımdan hep E geliştririm 2 saniyede 3 vuruş atıyorsun canı yarılanıyor. Eğer Janna falan alsaydım yenilecektik Soraka corkiye tfye sadece +300 heal ve +200 mana verebiliyordu birde ulti atıyordu. Fakat benim 3 vuruşum 700 damage ediyor poisonla beraber. Q Corkiye attığın zaman zaten bitiyor. Yani supportlar tfde 0 damage ile ayrılıyor supportun amacını carry korumak. Fakat ne kadar koruyabilir ki.
O öyle olmaz supp olacaksan tryn olcaksın 3 vuruşun 700müş hıh adam kafana kafana 1k crit vurur ayrıca aoe slow op support
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Demacia
Arkadaşlar solotop Tryndamere'ye karşı Teemo seçtim. Fakat birisi Yorick pickledi. Vayne le gitmek zorunda kaldım. 6 levele kadar 3 ward aldım, normal AP-AS kastım ward olarak ultilerimi kullandım. Karşı tarafta Corki ve Soraka vardı, baya ezdik. Corki 50 farmla bitirdi oyunu yaklaştığı zaman Vayne Tumble ben de Q atıyordum canı yarıya iniyordu. İlk E geliştrdim Ap-As kastığımdan hep E geliştririm 2 saniyede 3 vuruş atıyorsun canı yarılanıyor. Eğer Janna falan alsaydım yenilecektik Soraka corkiye tfye sadece +300 heal ve +200 mana verebiliyordu birde ulti atıyordu. Fakat benim 3 vuruşum 700 damage ediyor poisonla beraber. Q Corkiye attığın zaman zaten bitiyor. Yani supportlar tfde 0 damage ile ayrılıyor supportun amacını carry korumak. Fakat ne kadar koruyabilir ki.
Teemo support oynanır ki zaten, rolü bile support.
quote:
Orijinalden alıntı: Reney
O öyle olmaz supp olacaksan tryn olcaksın 3 vuruşun 700müş hıh adam kafana kafana 1k crit vurur ayrıca aoe slow op support
Tryndamere ile teke tek giricek kadar aptal değilim ve bind var
Yalnız Tryn crit vurduğu için 1 k vurur ayrıca o laneindeki ad carry'yi nasıl supportlayacak ki?Slow bir tek Tryn'da mı var?
free wardlar var, aura itemlerinin heeepsini alabilecek bir champ, mobilitysi yüksek, yeni support champlerde aranabilecek bir stat, wardlarken zamanı kullanabilir
Sejuani-ashe deniyin bir kere de. O lanei hele skypedan konuşuyorsanız kaybetmezsiniz. İki kişi aynı anda ultileri bir atyosunuz onların ikiside ölüyo...
Lux support alıp ap kasanlar gibi olmuş. Support adı üstünde support.luk yapar, team fight.ta 'iron of solari' falan basar işi damage vurmak değildir. Zaten Teemo.nun mushroom.larının vision.ı çok az, adam çarpana kadar görmüyorsun neredeyse. Neyse uzun lafın kısası, orta düzeyde organize olmuş bir takıma karşı team fight.a bile giremeyebilirsin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme