Şimdi Ara

Support Şampiyon Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda artık main olarak support takılmaya karar verdim. Kafam rahat olur en azından. Fakat yeni yeni support oynayacaklara hangi şampiyonları önerirsiniz?

• Rakan'a kafa yormanı tavsiye ederim hem yeni şampiyon yetenek kitide çok iyi,koridorda baskın olabiliyorsun

Lulu/Karma falan diyesim gelmedi içimden hiç Rakan en azından zevkli

Fantastik bi seçim olarakta Bard'ı öneririm ayrı havası var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 18 Mayıs 2017; 22:12:30 >
  • Janna ve sonayla başlar bard ve thresh ile bitersin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güvenilir seçim janna,soraka,lulu,naut vb.
    çok pratik gerektirenler:thresh bard brand blitzcrank vb.

duruma göre seçim yapılır genelde. takımda twitch kogmaw falan varsa janna lulu vb alıp arkana yaslan. kalkan bastığın sürece durdurlamaz o adc.
    yanındaki adc ye güvenmiyor musun, hasar çıkmayacak mı takımdan? yapıştırıyosun lux brand veya zyra.
    skillshotlarım falan çok iyi değil ama belli bi seviyeden sonra dive atıp kill çıkarmak istiyorum diyosan nautilus gibi pickler. ben kabaca böyle bi kaç sınıfa ayrırım supportları, sen de böyle düşünüp istediğini dene beğendiğini spamla.
  • aslında agresif oynayabileceğim bir şampiyon istiyorum diyebilirim. zyra gibi.
  • CliffordLeeBurtonn kullanıcısına yanıt
    Brand'de tercihlerin arasında olmalı o halde

Cızbız edersin oyun uzadığında bitişik gezemezler,malum Zyra ve Brand'in hasarı küçümsenecek türden değil

Tabi takımını koruyamazsın şuan oyunun bulunduğu durumdan ötürü işlevsel destekler daha çok tercih ediliyor

Başta Lulu/Karma olmak üzere Janna,Nami gibi

Bard'ı tavsiye etmemin nedeni buydu koridorda can basabilirsin onu geçtim roam atması çok rahat yükleri topladıkça

Ama alışması biraz zaman istiyor kaldı ki alışırsan ondan alacağın zevki Zyra/Brand gibi şampiyonlardan alamazsın

Thresh/Bard bu ikisi destek rolünün en zevklilerinden ne denli alışırsan o kadar zevk alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ao Sol -- 18 Mayıs 2017; 22:27:53 >
  • CliffordLeeBurtonn kullanıcısına yanıt
    Soraka - Lulu - Nami koridorda agresif oynayabileceğin şampiyonlardan birkaçı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vayne için nick önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sup diyince bc. kolsuz bile olsan tf de bi q ya oyun alirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supa morgana ile başlanır. Morgana oynadıktan bir zaman sonra hangi şampiyonu oynamak istediğine sen kendin karar verirsin.

Bu konularda morgana ayna gibi.
  • Zyra sona. Önce sona oyna, rolün sorumluluklarına alışınca da zyraya geç. Gerçi zyra da nerf gibi bişey yiyecekmiş(aslında bana kalırsa buff yiyor 1-6 arası zayıflatıyorlar).

Not:280k sona 80k zyra

• Janna çok zevkli oluyo kesinlikle dene bence. Koridor pasof geçiyo ama tf'lerde muazzam iş yapıyo. Sen yanındayken Adc'nin ölmesi imkansız gibi bişey. Zaten bi süre sonra sen odak yemeye başlıyosun. Üzerine flashlar atılıyo :)

Leona'da mükemmel destek. Janna'yla koridor genelde pasif geçiyor ama Leona kazandırıyo koridorunu. Hem Thresh Naut gibi şampiyonlara karşi seçim gibi de oluyo. Sen koridorda kendi nişancın ve Thresh arasında durdunmu adam hook atmayı denemiyor. Ve aşırı tanklaşıyo Leona.

• Yanındaki adcye, takım kompozisyonuna ve rakibe göre değişir.

Benim en uyuz olduğum sup bard. İyisi perişan ediyor kötüsü yürüyen ward.

Lulu,janna,soraka klâsik her oyun picklenen suplar adcsini harbi korurlar

Leona,alistar,thresh çok fazla kitle kontrole sahip tanklar

Brand,zyra,lux,morgana yetenekliysen düşük eloda rahat maç taşıyan herolar. Özellikle brand perişan eder

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.