Şimdi Ara

Support oyuncuları için ufak bi' ipucu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
7
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben solo icin kullandigim tank rune page ile aynisini kullaniyorum tarich thresh ve leona icin efsane oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yararlı bilgi.Teşekkürler

• çok güzel konu eline sağlık bi değiştiriyim bende

Edit : Xpecial yeni sezonda thresh için

sarıları tamamen can büyüklere zırh kullanıyor haberiniz olsun ilginizi çekerse felan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oliver Quinn -- 11 Nisan 2014; 17:29:48 >
  • Über yararlı.
  • 0.3 zırh ve 6 can artmış ohaaa op nerf pls
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

supportlara bi tavsiyede benden gelsin. dakka 20 den sonra botta adc yi yalnız bırakıp 1v2 yaptırıyosunuz, çok ayıp. mid ezildi diye midin sizin, yani supportun yardımına ihtiyacı yok çünkü jungler var. last hite yardım etmek içinde minyonlara deli gibi oto atak yapmayın adc ler kendileri ya pushlar ya da lane i freeze eder. team fightlarda siz karşı adc ye focus yapayım derken, kendi adc nize tecavüz ediliyor haberiniz olsun. ayrıca adc ler ile 1v1 atma mantığınızı hala çözemedim. vs vs...

Ben Botrk - Karayel - Aklın Sonu - Ninja Tabisi - Hextech Silahkılıç ve Guinsoo nun Hiddetini kasıyorum ben ve genelde attığım birebirleri alıyorum

Evet küfür yiyorum ama oyunu yine de kendi çapımda taşıyorum. Tabii bu sözlerini tam supportluk görevi ile oynayanlara diyorsan haklısın ama ben sup carry mantığı ile oynuyorum.

Evet metaya karşıyım.

• Yorum bulunsun kullanıcam bunları.
  • Uptişıh. Ben faydalandım sağolasın :)

• Gp5 rünleri ne durumda? Support rune page var gp5 rünlü, kullanmıyorum genelde ap/armor page ile giriyorum oyuna. Sanki gp5 rünler çöp ha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

0.3 zırh ve 6 can artmış ohaaa op nerf pls

daha fazlası varken neden azıyla yetinelim ki? Ayrıca 3-5 hp ile kurtuldugunda görürsün faydasını
  • quote:

Orijinalden alıntı: vito_scaletta

supportlara bi tavsiyede benden gelsin. dakka 20 den sonra botta adc yi yalnız bırakıp 1v2 yaptırıyosunuz, çok ayıp. mid ezildi diye midin sizin, yani supportun yardımına ihtiyacı yok çünkü jungler var. last hite yardım etmek içinde minyonlara deli gibi oto atak yapmayın adc ler kendileri ya pushlar ya da lane i freeze eder. team fightlarda siz karşı adc ye focus yapayım derken, kendi adc nize tecavüz ediliyor haberiniz olsun. ayrıca adc ler ile 1v1 atma mantığınızı hala çözemedim. vs vs...

budur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.