Şimdi Ara

Support Oynuyorum Hatam Nerde ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar uzun bir süredir Support oynuyorum.Geçen sezon gümüştüm(o zamanlarda support oynamaya başladım).İlk 10 maçımdan afk gelmesi kopan bağlanmallar filan kendi hatalımdan dolayı bronz 3 başladım sup oynaya oynaya şuan gümüş 5 çıktım.Fakat daha fazla ilerleyemiyorum.Son bi kaç maçta bi kazanıp bir kaybediyorum.(yanımda arkadaşım var ,bot pre yapıyoruz lane aşamasında 10 maçın 1-2 maçta lane geriye düştüğümüz oluyor ama sonra toparlıyoruz sorun olmuyor)Çözüm nasıl olmalı ? Totem filan atıyorum öyle sup eşyası alınca kendini Support sanan biri değilim.
    http://tr.op.gg/summoner/matches/userName=Mr%20Riddler

Genellikle Naut oynuyorum lakin leona annie ve bliz dışında her şampiyonun sınırlarını az çok biliyorum ve oynayabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gudik. -- 19 Ocak 2016; 14:14:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne oynuyorsun support olarak?

• Naut genellikle veya arkadaş farklı bir tercih isterse onuda oynuyorum.

• Hangi heroları oynuyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naut genellikle, ancak diğerlerinde hakimim sınırlarını biliyorum az da olsa.Leona ve lux oynamıyorum bliz kendime güvenmiyorum annie sup güvenmiyorum.

• Hangi şampiyonları oynuyosun
  • Infinityy kullanıcısına yanıt
    Üste belirttim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zed support deneyen var mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hangi çarlarla oynuyorsun

• Ana mesaja ekledim.
  • 1.hocam sup oynamak kendini adc'ye bağlamaktır adc nin performansı kötü olursa doğal olarak sende düşersin .
    2.sup olarak ilk görevin adc yi korumaktır adc'yi tek bırakmamak gerekirse kendini feda etmektir.
    3.özellikle leona blizt natilus tarzı sampiyonlar aldıysan arada mide gang atabilirsini bu karsı midin farmda geri kalması sizin adc ninde kill alması ile baya güzel bir sonuc ortaya cıkar.
    4.counter sup,adc yapabilirsineni bu sizin için avantaj. ( oynayısta önemli ;) mesala cait alıp 6 vurusu vayneye vumayan cait alırsan tabi vayne seni alır )
    5.sup olarak zilean cok severim özellikle low eloda supa focus atmazlar bu yüzden sizin hem dürtme hem koruma hem slow hız vs bir cok avantajınız olur (tabi tank supa focus atılmaz )
    yani bi sup olarak bunları yapabilmelisiniz
    (Hatalarım olabilir foruma yeni katıldım kb yın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benimkucukbebegim -- 20 Eylül 2015; 16:50:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gudik.

Arkadaşlar uzun bir süredir Support oynuyorum.Geçen sezon gümüştüm(o zamanlarda support oynamaya başladım).İlk 10 maçımdan afk gelmesi kopan bağlanmallar filan kendi hatalımdan dolayı bronz 3 başladım sup oynaya oynaya şuan gümüş 5 çıktım.Fakat daha fazla ilerleyemiyorum.Son bi kaç maçta bi kazanıp bir kaybediyorum.(yanımda arkadaşım var ,bot pre yapıyoruz lane aşamasında 10 maçın 1-2 maçta lane geriye düştüğümüz oluyor ama sonra toparlıyoruz sorun olmuyor)Çözüm nasıl olmalı ? Totem filan atıyorum öyle sup eşyası alınca kendini Support sanan biri değilim.

Genellikle Naut oynuyorum lakin leona annie ve bliz dışında her şampiyonun sınırlarını az çok biliyorum ve oynayabiliyorum.

Brak braumu falan, yanına ne picklenirse picklensin çek Jannayı, Sadece Oyunda en çok DPSyi atana peel yap ve çok rahat bir şekilde plata çık. Denendi onaylandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• jannayı herkes beceremez hocam tresh 2 ci q ya bastğında gelirken q ataaksın malp tam q attığında e atacaksın janna işi zor :) ve özellikle performansın diğer suplara göre daha cok adc ye bağlısın. :) bu yüzden yanınızdaki adc kötü olsa siz kesin düşüonuz ama mesala örn blizt adc kötü olsa git mide gang at bişiler yapılır . tabi öğrendikten sonra baya ii sup ancak karsına sona alırlarsa o zaman afk kalın

• quote:

Orijinalden alıntı: benimkucukbebegim

jannayı herkes beceremez hocam tresh 2 ci q ya bastğında gelirken q ataaksın malp tam q attığında e atacaksın janna işi zor :) ve özellikle performansın diğer suplara göre daha cok adc ye bağlısın. :) bu yüzden yanınızdaki adc kötü olsa siz kesin düşüonuz ama mesala örn blizt adc kötü olsa git mide gang at bişiler yapılır . tabi öğrendikten sonra baya ii sup ancak karsına sona alırlarsa o zaman afk kalın

Kardeş botlanede tüm matchupları yaşadım Janna ile. Sadece Thresh ve Blitz zorladı o da el başı aşırı agresif oynamamdan dolayı. Ayrıca Janna ADC ağır mal değilse öldürtmüyor lanede, TFde de ADC çok kötüyse En çok DPSyi atan adamı peellayacaksın zaten
    ADC Jinxin üzerine aynı anda atlayan Riven-Rengar-Taric'den ADCyi sağ çıkarıp oyun aldığım oldu
    Silver1den Plat5e kadar sadece Janna oynadım sayılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungian_Shadow -- 20 Eylül 2015; 17:03:32 >

• benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt
    1-Hocam haklısınız arkadaş tilt oldu doğal olarak bende bi şey yapamadım 2. kulede yalnız başına bırakıp (deneyim alsın en azında geri kalmasın) mide solo gidip baskın yapmıştım.
    2-Biliyorum hocam :D morg alıp full ap gidip tf killeri toplamaya çalışan supportlardan değilim:)
    3-Onu devamlı yapıyorum ama elomdan ötürü galiba bazı oyuncular anlamıyorum mide gittim totemi yoktu rakibinde ama bizim midin hem canı hemde manası olmasına rağmen hiç bi şey yapmadığı oluyor.
    4-Buna artık dikkat ederiö :)
    5-Geçen sezon çok oynardım. Yenilenme geldiğinden beri pek supta tercih etmedim ancak bi kaç maç denerim oynayabilirsem devam ederim.
    6.Çok sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Brak braumu falan, yanına ne picklenirse picklensin çek Jannayı, Sadece Oyunda en çok DPSyi atana peel yap ve çok rahat bir şekilde plata çık. Denendi onaylandı.

Hocam alıyorum sonra bizden biri hemen yasuo alıp ona göre q atmamı istiyor devamlı ben adc focus atanı durdurmak için atıyorum adam diyor neden şuna buna atmıyorsun morelimi bozuyor sonra.

• Hatan serverda

• Hatan warmog almak

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeidaraSanji

quote:

Hocam alıyorum sonra bizden biri hemen yasuo alıp ona göre q atmamı istiyor devamlı ben adc focus atanı durdurmak için atıyorum adam diyor neden şuna buna atmıyorsun morelimi bozuyor sonra.

Kardeş Low eloda kazanmayı en kolaylaştıran şeylerden biri Mute tuşudur, kullanın kazanın

• benimkucukbebegim kullanıcısına yanıt
    Reflesk konusunda pek sıkıntım yok hocam.Bu eloda sona oynayabilen yok pek en son 1 ay önce geldi o da adc report diyordu adc, sona report diyordu.
  • Mr.Clicker kullanıcısına yanıt
    Onda biraz kaybedeceğimizin farkına varınca bari braum q canına bağlı olduğunda biraz daha candan zarar gelmez deyip almıştım. Soraka da ise arkadaş ısrar etti.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.