Şimdi Ara

Support oynayarak gümüş'ten çıkılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler gümüş 5'im jungle oynuyorum. Jungle oynayarakta gümüşten çıkamayacağımı anladım. Bu yüzden başka lanelere geçmek istiyorum. Support rolünde iyi oynadığımı düşünüyorum. Sizce gümüş'ten support oynayarak çıkılır mı ?

• Yanındaki adc çöpse bişey yapamıyorsun.Bronz 5 ten mid malzahar oynayarak silver 1 e kadar yükseldim gold a çıkarım bi haftaya.Tavsiyem mid de main hero belirle cho,zed,azir,ahri ve victor olabilir.Veya adc oyna twitch ve ashe iyi bu aralar.Nick im parson35 ekleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Papaz35 -- 17 Temmuz 2016; 11:39:50 >
  • Support oynayarak challenger bile olunur ama zevkli değil orası ayrı. Ne zaman LP kazanmak istesem veya kazanmak icin gözüm dönse support oynayıp win streak yapıyorum ama 3 oyundan sonrası bayıyor. Al bir iki tuşla oynanan şampiyonları Janna-Soraka gibi takımda kim aptallık yapıyorsa, cüneyt arkınlık yapıyorsa onları koru win alırsın.
  • Bir lane seçipte lig atlama diye bir şey yok bir oyuncunun en az 2 rolde başarılı olması gerekip takım için elinden geleni yapmalı.Onları tilt etmek küfür etmek yerine onları teşvik edersen çok kötü bile olsalar sonuçta ellerindeki karakter birşey yapacaktır tek başına taşıma ile çok yükselmek mümkün değil takımı her oyun güçlendirerek uyum sağlayarak çok rahat küme alınıyor.Ayrıca support rolüne gelirsek yanındaki adc aşırı kötü olmadığı sürece sen iyi oynayarak onu iyi duruma getirebilirsin.
  • Support olarak gümüşten çıktım evet.Güzel bir pre bulacaksın güzel bir adc.Güzel bir kombo ve oyun tarzı tutturacaksınız.Zaferiniz bozgununuzdan çok olur yavaşça çıkarsınız.
  • Jungle oynayarak çıkamiyorsan digerlerinin hicbiriyle cikamazsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.