Şimdi Ara

Support Oynayan Var Mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tecrübeli bir destek oyuncusu arıyorum. Evet arkadaşlar, dediğim gibi eski sezonlardan beri oynayan, tecrübeli, iyi olduğunu düşünen ve oyunumu geliştirmeme yardımcı olabilecek bir destek oyuncusu arıyorum. Ben ADC oynamayı çok seviyorum ve kendimi bu rolde geliştirmek istiyorum, fakat arkadaş çevrem gerçekten kötü oyunculardan oluşuyor, dolayısıyla onlar ile oynayarak hiçbir yere gelemediğimi fark ettim. Birlikte oynayabileceğimiz, bana eksiklerimi, yanlışlarımı söyleyecek, nerede ne yapmam gerektiğini anlatabilecek birilerine ihtiyacım var.

Bunu yapabilecek birileri varsa eğer, bana ulaşabilirse çok sevinirim. Gold 5'de oynuyorum ve 19 yaşındayım, TS, Skype olursa da güzel olur doğrusu.

Server: TR
    Nick: Zaditen

• Malesef westteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

Malesef westteyim

Sağlık olsun, umarım bir gün oynayabiliriz. :)

Kesinlikle iyi oynadığımı söylemiyorum arkadaşlar ama kendimi geliştirmeye açık olduğumu söyleyebilirim. Şu ana kadar oynadığım birçok oyunda da başarılı oldum, bu oyunda da bir şeyler başarabilmek, iyi yerlere gelebilmek istiyorum. Maalesef 2. sezonun sonlarında başladım oyuna ve çok eksiğim var. Ama CS oynadığım zamanlarda da gördüğüm kadarıyla, kötü oyuncularla oynaya oynaya o seviyede kalıyorsun. Ancak iyi oyuncularla oynayıp, yüksek seviye oyunlar oynadıktan sonra ezile ezile, yavaşça o seviyeye geliyorsun. Kendimi geliştirmek için epey hevesliyim doğrusu. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkitonki -- 22 Ekim 2013; 22:12:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abandonque

Tecrübeli bir destek oyuncusu arıyorum. Evet arkadaşlar, dediğim gibi eski sezonlardan beri oynayan, tecrübeli, iyi olduğunu düşünen ve oyunumu geliştirmeme yardımcı olabilecek bir destek oyuncusu arıyorum. Ben ADC oynamayı çok seviyorum ve kendimi bu rolde geliştirmek istiyorum, fakat arkadaş çevrem gerçekten kötü oyunculardan oluşuyor, dolayısıyla onlar ile oynayarak hiçbir yere gelemediğimi fark ettim. Birlikte oynayabileceğimiz, bana eksiklerimi, yanlışlarımı söyleyecek, nerede ne yapmam gerektiğini anlatabilecek birilerine ihtiyacım var.

Bunu yapabilecek birileri varsa eğer, bana ulaşabilirse çok sevinirim. Gold 5'de oynuyorum ve 19 yaşındayım, TS, Skype olursa da güzel olur doğrusu.

Server: TR
    Nick: Zaditen

mainim adc mid olmasına ramen insan bazen support oynamak istiyor taşıyacagına güvendiğim biri olunca supp geçmek güzel oluyor ( sadece başlığa göre yazdım içerikle alakası yok sanırsam )

• Tr deyim ve sup kasıyorum ama şu an 30 lvl hesabım yok dereceli için arıyorsan normal maç içinse gelebilirim norgana lux pro yum desek yeri :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 22 Ekim 2013; 22:47:36 >
  • Main support fakat duo için kendimi yeterli hissetmiyorum ama nami sona ile oyun kaybetmedim sayılır

• Merhaba dostum. Ben support oynarım, eğer yanımdaki insanla anlaşırsam keyif de alırım bundan. Altın2 ligindeyim.
    Mükemmel bir supportum demiyorum ama altın ligine göre iyi bir support olduğumu düşünüyorum. Ekledim oyundan, konuşuruz, saatler uygun olursa oynarız birlikte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hepiniz ekleyebilirsiniz, oynayabiliriz tabi ki ara ara. Ama demek istediğim olay biraz farklı aslında. Dereceli için arıyorum, normaldi vesaire bir şey de demedim dikkat ederseniz. Kendine kesinlikle güvenen ve iyi olduğunu bilen diyeyim. Eski sezonlardan beri oynayan ve tecrübeli birisi. Çünkü bana bazı yerlerde yaptığım hataları anlatabilir, bunları düzeltmemi sağlayabilir. Yani bana katkısı olmasını istiyorum, benim gelişimime katkıda bulunmasını istiyorum aradığım arkadaşın. Belki öğretmen niteliğinde bir şey de diyebiliriz buna.
  • Up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.