Şimdi Ara

Support oynamak İstiyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sürekli Mid , Adc ve Top gitmekten sıkıldım

Soraka'yı ve Taric gibi supp. ları görünce Benimde oynayasım geliyor.

Bu konuda Önerisi olan Var mı ?

Soraka Build gibi Mesela.Sorakayla nasıl oynamalıyım ..

• Bence sorakayla deilde luluyla basla support oynamaya (kendini blitz ve leona yla gelistir sonra)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence janna baslamak için ideal. çok hoş bir hero dene derim. ardından taric'e devam edebilirsin. taric biraz agresif. istemesemde 6 kill almışlığım var bir oyunda :)

support kaidelerini bilyosundur umarım. minion kesme kill alma. adc nin arkasında takıl ve en önemlisi ölme :)
  • direk leonayla başla ezilsen bile fazla ezilmessin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arslan61

Bence sorakayla deilde luluyla basla support oynamaya (kendini blitz ve leona yla gelistir sonra)

Lulu çok pahalı bir hero.10 K Ip var ancak Bunu daha verimli kullanmak Daha mantıklı gibi dostum.

quote:

Orijinalden alıntı: Medjerda

bence janna baslamak için ideal. çok hoş bir hero dene derim. ardından taric'e devam edebilirsin. taric biraz agresif. istemesemde 6 kill almışlığım var bir oyunda :)

support kaidelerini bilyosundur umarım. minion kesme kill alma. adc nin arkasında takıl ve en önemlisi ölme :)

Janna ultisi vs Fena hero değil.Build vermek istersen Not alırım.Yada Taric Build olabilir.Stunu var Heali var , Sağlam hero..Support kurallarını biliyorum sağol

quote:

Orijinalden alıntı: Placeb0

direk leonayla başla ezilsen bile fazla ezilmessin

Leona Ne zaman karşıma gelse Morelim bozulur zaten.Ancak heali olan bir Supp. istiyorum..

• http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/taric-support-why-gems-are-truly-outrageous-s3-update-243829

taric için bu en uygun build. bende başta buna bakıyordum halende bakıyorum.

janna için pek bişi diyemeyeceğim önceden baktığım sayfayı bulamadım. kusura bakma.
  • quote:

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/taric-support-why-gems-are-truly-outrageous-s3-update-243829

janna için pek bişi diyemeyeceğim önceden baktığım sayfayı bulamadım. kusura bakma.

Tamam sağol dostumm.Şu forumda tek tük 5-10 kişi kalmış adam gibi yardım eden.

Yok neymiş Sabit konu varmış.Oraya yazsam kaç kişi gelipde yardımcı olacaktı

Yada kıl Denen gereksiz Gelip bakacakmıydı.

Konu reportlamakla Yönetici olacağını sanıyorsan Daha çok bekleyeceksin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pubg başlamak istiyorum
    7 yıl önce açıldı
    cs 1.6 steam almak istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trolls Trolls Everywhere

Sürekli Mid , Adc ve Top gitmekten sıkıldım

Soraka'yı ve Taric gibi supp. ları görünce Benimde oynayasım geliyor.

Bu konuda Önerisi olan Var mı ?

Soraka Build gibi Mesela.Sorakayla nasıl oynamalıyım ..

bende son günlerde support oynadım mesela blitz gibi ama grab tutturmak bi hayli zor lulu aldım gercekten cok zevkli bi hero ama kullanması bıraz zor bnm sana tavsiyem lulu al oyundan zevk alırsın en azından :D
  • Leona veya nunu ile başlamanı öneririm pek squish değiller
  • Bence sorakayla oyna. hem 450 ıp ucuz hep istediğin gibi support.
  • quote:

quote:

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/taric-support-why-gems-are-truly-outrageous-s3-update-243829

Bölüm için yardımcı seçilirken bana oldiyen bir kaç kişi vardı ben olmak istemiyorum amacımda bu değil zaten üst konu varken konu kirliliği yapıyorsun.

• Kesinlikle nunuyla başlamalısın ilk hem 450 lik pişman olma durumun olmaz ondan sonra taric vs. denersin.
  • quote:

bence janna baslamak için ideal. çok hoş bir hero dene derim. ardından taric'e devam edebilirsin. taric biraz agresif. istemesemde 6 kill almışlığım var bir oyunda :)

adc nin arkasında takıl? ''adc korusun seni, skillere canlı kalkan olsun, kendini feda etsin senin için. Sen supportsun ya adc kimmiş useless sonuçta'' Böyle bir anlam çıkmış, söylemek istediğin bu değildir tabi ama ifade sakat olmuş biraz.

Buarada support olarak tek düşünmemek lazım. Çift olarak uyumlu olmalılar adc ile.

Blitz - Ezreal başta olmak üzere çoğu adc
    Janna - Miss Fortune
    Soraka - Ashe
    Taric - Graves
    Nunu - Vayne
    Leona - Corki
    Sona - Ezreal
    Zyra - Varus
    Lux - Draven
    Alistar - Caitlyn
    Kayle - Vayne
    Lulu - Ezreal
    Nidalee - Miss Fortune diye söylersek yanlış olmaz heralde. Zaten support buildleri az çok benzer birbirine. Yeni itemler falan epey kolaylaştırdı işi.

• Şu anki durumda agresif supportları tercih etmelisin.Soraka pek gitmiyor bu durumda.Taric tamam ama bence Lulu,Nunu,Zyra,Sona,Leona daha yerinde seçimler.Supportlar bu sezon takımda daha bir değerlendi.
  • Söylenenlerin yanı sıra Kayle de denemelisin bence.
  • Tank support ile basla, alisinca squishy olanlari oynarsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun dostlar.Benim gibi Supp başlamaya hevesi olanlar içinde açıklayıcı olmuştur konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: * KıL

quote:

quote:

Bölüm için yardımcı seçilirken bana oldiyen bir kaç kişi vardı ben olmak istemiyorum amacımda bu değil zaten üst konu varken konu kirliliği yapıyorsun.

Diyen ayri yazılır.

• Alistar
  • haklısın ifade yanlış olmuş ama anlaşıldı sanırım yine. demek istediğim bir adc gibi agresif olmaması gerektiği. Yani farmını engelleyim diyipte yem olmasındansa kendi taşıyıcısının farmını kolaylaştırsa daha mantıklı olur. ve support öldürmeme kadar ölmemeye de ekstra dikkat etmeli.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.